Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simonzé

    addikt

    válasz Oly #2339 üzenetére

    Tudod miért van ez?
    Senki sem tanítja meg az embereket közlekedni. Neked iskolában megtanították, hogy az a piros keretben fehér, lefelé utató háromszög mit jelent? Ha nem, akkor senki se lepődjön meg, hogy kihajtasz valaki elé bicajjal, mert 12 évesen már közlekedhetsz, de nem kell tudnod a szabályokat ha fater nem mesélt róluk. És miért mesélt volna?!?! Nem az ő dolga.

    Más: Amikor egy szuzukis buziköcsög 80-nal közelít hozzám kettesben, miközben a zebrán áthaladok, akkor utálhatom az összes buzi autóst?

    Más: te a hülyéket utálod ha jól tévedek, nem a bicikliseket. Ne általánosíts ha a biceklisekről beszélsz, mert ezzel pl. engem is bántasz.

    Más: Ha én gyalog járok be a munkahelyemre, motorraj járok túrázni, biciklivel járok időt tölteni, és kocsival megyek a szülőhelyemre, akkor én mi vagyok? Gyalogos, autós, motoros vagy biciklis?

    Más: Hollandiában békében él együtt biciklis és autós. Ők a hülyék? Vagy csak a fű miatt? Ja, ott aki gyalogost gázol a zebrán felelősségtől függetlenül 5 év letöltendőt kap. Nincs mellébeszéd. Ezután meg két hónapba került visszaszoknom, hogy ritt ám vadásznak.

    Más: Az autósok az autósokat is utálják. Egy gázelvételnyi geszust nem tesznek, hogy segítsék egymást kiállni a parkolóból. Szégyen az összes ilyen buzira.

    Más: ez az ország beteg. Mindenki utál mindenkit

    I don't fit in. I fit out.

Új hozzászólás Aktív témák