- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #1850 üzenetére
Hmm, de, van, sok... De egyik sem magyarországi. Olyan még nincs.
-
Winner_hun
titán
válasz venember83 #1851 üzenetére
Egy heted van még a beszerzésre
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
Ugye Tequila kapható?
Szeretnék egyet tequilázni néhány emberrel.De ha nem, akkor majd máskor.
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Reméljük a sztájk nem húzza keresztül számításainkat
-
xuldar
addikt
válasz venember83 #1856 üzenetére
Akkor meg csak el kell indulnod a buszállomásról a vasútállomás felé, és a bal oldalon a második utca a Miklós utca. Addig kell menned rajta (4-500m), míg a jobb oldalban meg nem látod a Rézi nénis táblát.
Csak hogy ne a mi lelkünkön száradjon, ha mégse találnál odaAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
doktor úr
aktív tag
Huh, ez a tali nekem elég necces lesz. Hétfőn el itthonról, szombaton valamikor haza, aztán vasárnap reggel megint el... Az asszony biztos örül majd... ... ha itthon hagyom a hitelkártyámat
Viszont március elején Görögországban filmet forgatok és ez alapvetően befolyásolja majd a PH-s terveimet is. -
xuldar
addikt
válasz ngabor2 #1860 üzenetére
Tényleg, úgy néz ki, mégis tudok menni. Delát meddig kell utálni? Holnap délután nem késő még? Mer' lehet, mégse Ronald bácsi kifőzdéjében vacsorázom két sarokkal odébb, hanem kipróbálnám Rézi nénit.
Én kapásból úgy értettem a mondatodat, hogy a buszvég felőli végén patika, a másikon vegyesbolt. El is kezdtem gondolkodni erősen, az merre lehet. Aztán még kétszer elolvastam, mire rájöttem, hogy ugyanazon végének a két sarkáról beszélsz
Fáradt vagyok már, de még be kell fejezni valamit. Lorcsi tudjaAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ngabor2
nagyúr
akkor olvasd el az 1. hsz-t is, nincs előleg, ha kajolni szeretnél, akkor rézi néninél is megteheted, ott rendelsz valamit, és ott is eszed meg.
ja, mondtam már, hogy lesz pogácsa is? olyan tenyérnyi méretű, 50ft körül van darabja. ezt is ők sütik. lesz azért mogyoró meg ropi is a sör mellé. a kispénzűek se maradnak éhen, van lángosuk, meg zsíroskenyerük is. olyan régen ettem már lángost, lehet, hogy én is bepróbálok majd egyet.
-
kavicssli
addikt
Beneveznék én is egy sörre
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
beencee
őstag
-
arpeen2
senior tag
Lehet hogy tudok menni, de valszeg csak 19:30 - 19:45-ig tudok maradni.
-
Kephamos
addikt
Na, vazze! Sztájkolnak péntektől és ezért veszélybe került nekem a debreceni buli, mert pénteken még kihagyhatatlan gyakorlatom lesz Miskolcon.
-
szandisas
őstag
válasz Winner_hun #1877 üzenetére
esélytelen utazni busszal... maximálisan tele van... főleg pénteken én is benyeltem
aláírás
-
szandisas
őstag
válasz Winner_hun #1880 üzenetére
elrontottam a linket.. grr... Lorcsi pótolt. kössz
[ Szerkesztve ]
aláírás
-
lorcsi
veterán
válasz Winner_hun #1880 üzenetére
[link]
persze, van
nem vészes így sem, anyum ment a múlt héten busszal[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Winner_hun
titán
Árakat merre találok? Vagy diák mennyibe kerül BP-ről oda-vissza?
Jó hát én ehhez hülye vagyok, melyik jó nekem?
[ Szerkesztve ]
-
szandisas
őstag
válasz Winner_hun #1884 üzenetére
bármelyik jó neked, csak át kell szállni, és írja, hogy hol , meg mennyit kell várni. A díjszabás uaz mint a mávé. (egy 40km es diák 265 ezt tudom)
aláírás
-
ngabor2
nagyúr
amúgy hol olvastad, hogy sztrájk lesz? holnap még "tárgyalgatnak". egyik híroldalon se találtam rá utalást, hogy megint hülyéskednének.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Kephamos #1876 üzenetére
akkor ide kérdezem: hol olvastad, hogy sztrájkolak péntektől? ha a dolgozóknak van egy minimális realitásérzékük, akkor egyre kevesebben fognak, és mennek dolgozni. így is eléggé utálja már mindenki őket, remélem nem kockáztatják meg ismét ezt az értelmetlenséget. nem veszik észre, hogy maguk alatt vágják a fát?
-
Winner_hun
titán
Szóval a jó menetrend: [link]
A másik nem hétvégei
A kettes verzió tetszi, nem kell sokáig várni és emberi időben lehet odaérni. Bár a majndem 8 és fél óra buszozás*.. broáf. Kinőttem már a pelenkás korszakból*** várakozási idővel együtt, szóval egyel kevesebb.
** bár klotyó csak van az állomásokon, ha nem csak egy útmenti állomás[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Hi!
Hol lehet jó pizzát enni?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
xuldar
addikt
Az attól függ, milyen árban képzeled, és milyen tésztát szeretsz.
Kelt tésztás a Don Pedroban van, normál pizzatészta (ami hasonló az eredeti olaszhoz) a Fortunában meg a Tarban van, utóbbi drágább, de több a cucc rajta. A Don Pepét a tacskóban nem ajánlom, ettem már pár pizzát tőlük, de nagyon sz@r volt (egyiket sem én rendeltem).[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
_seth_
veterán
Fortuna, Don pedro, ezek hol vannak?
Ár: nem számít jelige egyszer élünk legalább az legyen jó Minél olaszosabb és sima pizza ami érdekelne
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
xuldar
addikt
A Don Pedro a Kossuth u. és a Klaipeda sarkán van, a Tar a Borz utcán, ami a tesco mellett van. Esetleg van még a Pizza Expressz a Lisznyain, ez meg a Nagyerdőn van, a Pálma cukrászdához/kocsmához/sörözőhöz/franctudjamostminekhívjákhoz közel.
Szerintem a Tar a legfinomabb, de ~1500 egy 32cm-es pizza, viszont nem 4 centis üres széle van a tésztának.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bobace
addikt
Szombaton nem lesz sztrájk,szal kötelező a részvétel mindenkinek
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest