Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz diablo1984 #102839 üzenetére
"fúvókákat kell kicserélni a földgáz/pb gáz üzemre és jónak kell lennie! "
Ha ezt nem vágom bízzam hozzáértőre? Magát a csatlakozást biztosan bekötném,szivárgást ellenőröm és ok. -
törölt tag
Mobilról vok,bocs hogy nem külön külön válaszolok!
Szóval beköltözés előtt vagyunk,ott marad a tűzhely,használt,de nincs bekötve,mert nem lakták a házat,csak berendezték. Oké,így értem mire gondoltatok fúvókákkal kapcsolatban. Ezt ki kell derítenem hogy miről használták korábban.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
törölt tag
Sziasztok!
Mofém kádtöltős csaptelephez kell(ene) zuhanyváltót vennem,kicserélnem. Sajnos a pontos típust nem tudom,nincs meg semmilyen papírja. Fotókat beviszem szakboltba,arról meg tudja mondani eladó milyen kell bele? Vagy próbálkozzak magával az alkatrésszel,kiszerelem,beviszem boltba és az alapján adnak másikat?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Gondoltam felteszem itt is a kérdésem,van itt sok ember aki ért a telefonokhoz -
törölt tag
válasz BeastMode #103016 üzenetére
MM-ben a Mate8-at volt alkalmam megnézni élőben,persze az nem ugyan az mint otthon nyugodtan "tesztelgetni". Nova Plust sajna nem,csak neten látom hogy kapható. Mobilarénás teszteket olvastam mindkettőről.Látatlanba azt mondanám hogy nem sok a különbség a kettő között (méreteket,procit,szoftvereket,támogatottságot leszámítva) . De ezt úgy mondom feltételes módban,hogy nem volt alkalmam a novát kipróbálni egyáltalán,a mate8-at is csak megsimogattam. És mint tudjuk felhasználás közben nagyon sok minden kiderül egy készülékről.
Köszönöm hogy válaszoltál! -
törölt tag
Sziasztok!
Hátha...
Mobil chipseteket (cpu-vga) szeretnék összehasonlítgatni ha akad némi szabad időm.
Valaki aki (nálam jobban) ért az okostelefonokhoz,irányítson már útba hogy hol találok (lehetőleg magyar nyelven,de tudom nem sok az esély erre) ilyen irományokat!
Köszi! -
törölt tag
válasz 7Sony7 #103269 üzenetére
Korábban még a "kocka pc-s" korszakomban volt olyan benchmark oldal ahol konkrétan a cpu és vga -kat lehetett összehasonlítani tipusonként. Elsőre ilyesmire gondoltam,de telefonnál lehet jobb ha az egész készüléket látom mekkora a teljesítménye. Nagyon kiestem ebből a világból
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy (kb 4 hónapos) soha nem használt aldis workzone 3.6V-os akkus csavarozóm. Megválok tőle ha akad rá vevő,mert így csak a helyet foglalja,és tönkre megy az akkuja.Természetesen hibátlan.
Akit érdekel privátban jelezze!
További szép estét![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Mozgásérzékelős menyezeti lámpát akarok venni (wc-be).
Mixvillnél találtam 6-7eft környékén. Van valakinek ilyen lámpával tapasztalata? Márka,hol érdemes venni,mit kerüljek inkább stb…
Köszi a segítséget! -
törölt tag
Sziasztok!
Létezik olyan eljárás pl beltéri ajtóra hogy telibe fóliázzák utólag?
Debrecenben,vagy a környéken van ilyen cég ahol foglalkoznak ezzel?
Köszi! -
törölt tag
Köszönöm mindenkinek aki segített ajtó fóliázással kapcsolatban!
-
törölt tag
Sziasztok!
Asztalos vagy festő szaki tanácsát kérném! Vagy aki ért hozzá.
Szóval,furnér lemez felületű beltéri ajtót mivel hogyan kell elő kezelni festéshez? (vadi új ajtó,csak beszerelték,nem festették le) Ha megvan a felületkezelés milyen festék javasolt? (Nem a színt kell kiválasztani )
Köszi a szaktanácsokat előre is![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ajtó festéssel kapcsolatban köszönöm a tanácsokat!
Festékboltos majd megmondja utat már oda vissza megjártam,úgy vannak vele hogy ő elad bármit nekem,az ajtót úgy is én nézem majd évekig. -
törölt tag
válasz #65675776 #104606 üzenetére
Azért tegyük hozzá hogy tisztelet a kivételnek…utálom a sorozatokat,tv-t sem nézek. Facebookot meg egyenesen rühellem.
Nekem 4éves a lányom,és van tabletja. Egyértelműen nevelés kérdése az egész,ha odafigyelek rá,addig használja amíg engedem semmi baja nem lesz.Lehet szerencsém is van,mert sokkal jobban szeret mással foglalkozni,szabadba lenni. Persze tilthatod tőle ezen ezközöket,aztán elkezd suliba járni stb.
Akinek nincs gyereke az meg úgysem tudja miről is mond véleményt. -
törölt tag
Sziasztok!
Vaillant gázkazánnal kapcsolatban kérnék segítséget!
Erről van szó.
Köszi! -
törölt tag
válasz Zsoleszhun #104770 üzenetére
Magadnak cserélted ki? Vagy szakezermester kell ehhez?
Köszi a választ -
törölt tag
válasz Zsoleszhun #104778 üzenetére
Értem,köszi!
-
törölt tag
Korábbi autó üvegfóliázás témához:
Nekem is teljesen körbe volt fóliázva az autó,és persze a legsötétebb fóliával.Bizonylat,fólián a sorozatszám megvan. Műszaki vizsga előtt lehúztam a vezető és anyósülés oldali ablakokról,minden mást meghagytam. Így átment eddig minden műszaki vizsgán,rendőr sem problémázott miatta. Egy szépséghibája van,hogy a lekapart sorozatszám a fóliára volt nyomtatva,amit persze körbevágtam,meghagytam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itt olyan ember aki vagyonvédelemben dolgozik? Korábban(évekkel ezelőtt) dolgoztam őrként (Borsodi sörgyár,portaszolgálat),de azóta az igazolványom is lejárt. Érdekelne hogy jelenleg hol érdemes a kiegészítő vizsgát megcsinálni?! Mi a kereseti lehetőség mostanában ebben a szakmában?
Munkanélkülivé váltam sajnos,és ez is egy lehetőség lenne. Áruház örzés vagy valami portaszolgálatra gondoltam.Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Sziasztok!
Debrecenben van olyan bolt-üzlet ahol alumínium létrához (3x9 fokos) biztonsági csúszásgátló gumitalpat lehet kapni? A létra sajátja kiöregedett eltört. -
törölt tag
Sziasztok!
Debrecenben,Józsán nincs valakinek (3D)ajtózsanérhoz,ajtópánthoz fúrósablon kölcsönbe?
Vagy valami üzlet ahonnan kölcsönözni lehetne? Egyszer kell ezer évente,így nem venném meg ha van lehetőség kölcsönözni.
Köszi! -
törölt tag
válasz steve1021 #107162 üzenetére
Ez tuti hogy megbízható! Nem kell hogy márkás legyen,nekem sem smasung van,de ugyan így néz ki,masszív,nem rezeg,nem törik,nem ejti el a telefont stb. Ez előtt kipróbáltam 5-6 félét,mind kukába való volt. Tudom hogy nem szélvédőre akarod tenni. Ezzel van csak jó tapasztalatom,ezért linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy szabad e,de megkérdezem! Max törlik.
Munkanélküli lettem.Elsősorban valami sofőri állást keresek,kisautóra,dobozos furgonra,esetleg ponyvás 3.5t-ás autóra. Külföldi munka is érdekel,ha létezik valami fix körfuvaros állás,és nem hetekig kell kint tartózkodni. Legutóbbi hosszútávú ilyen munkahelyemen vérmintákat szállítottam ausztriába,fix címekről,fix helyre kisautóval. Valami hasonlót keresek elsődlegesen.
Ha valaki esetleg tud tippet,rendelkezik ismeretséggel (hol érdemes szétnézni) kérem ossza meg velem!
Nagyon köszönöm! -
törölt tag
válasz Irmscher 353 #107865 üzenetére
Zola007 Köszi,én is eléggé. Az elmúlt pár hónapban nem is a munkahely elvesztése volt a legrosszabb dolog (sajnos) . De már alakulnak-rendeződnek a dolgok Remélem munkám is lesz nemsokára!
Irmscher 353 Köszönöm!
-
törölt tag
válasz lizakattila #108400 üzenetére
Ha jól emlékszem van egy 160GB-os (100/100). Csak el kell jönni érte. Ha érdekel privátban többit.
-
törölt tag
válasz zolko74 #108458 üzenetére
Ha esetleg még aktuális:
Én megnézném a kisebb trans cégeket is,amik nem csak csomagszállítás-kézbesítéssel foglalkoznak. Pl én is egy hasonló "kis" cégnél vagyok,kisautóval szállítok. Ha fix a fuvar nem biztos hogy nem vállalják,és sokkal biztonságosabb a szállítás,mert a sofőr nem 50-60 címet visz ki naponta.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Először is elnézést hogy nem a megfelelő topikba írok!
Szóval fordító alkalmazást szeretnék telepíteni ha lehetséges,magyar-angol,és magyar-német nyelvek lennének nagyon fontosak. Nem írásban hanem szóban kellene fordítani. Van erre megfelelő program? Vagy ezt a google fordító megoldja? Nem profi fordítás kell,csak hogy meg tudjam értetni magam pl rendőrrel,vámossal vagy bárkivel külföldön.
Köszönöm szépen előre is! -
törölt tag
Persze,nekem sem kell(ene) rögtön besértődni,de nem profi beszélgetésekhez kellene a softver. Rendőrt vámost nem is kellett volna írnom,rossz példát mondtam.PL egy számlakérés tankoláskor,matricát venni egyebek. Ehhez viszont jó lehet kezdésnek.
Amit példaként meg említesz,ahhoz nem elég 2-3 hét otthoni tanoda. Bár még nem próbáltam
(#108551) sto1911
(#108552) tahepa
-
törölt tag
Sziasztok!
Saetta téligumi ajánlott? Nem ismerem a márkát,neten olvastam hogy az olasz Bridgestone cég gyártja...
-
törölt tag
Gumi témához! (telórol vok,bocs hogy nem külön külön válaszolok)
Rendben,köszönöm a véleményeket,segítséget! Nagyon nem vok jártasebben a témában,igazából azt sem tudom melyik a jó,megbízható márka. -
törölt tag
Még mindig telórol vok
Köszi nektek is! Gyűlik az infó!
-
törölt tag
válasz zeon.hu #109076 üzenetére
Köszi kipróbálom! Bár a play szerint 3 éve frissítették utoljára
zolko74
erik365
JoseGeeIsmét köszönöm a véleményeket!
Nyári gumit ez év tavassal vettem az auchanba Debica-t. Teljesen jó áron volt,és kaptam hozzá felszereléshez ingyenes kupont. Most néztem a korábban linkelt gumis topikban "egész jó" középkategóriás gumi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
2015-ös samsung A3 telefonhoz való kinyitható tok eladó.Mire megérkezett,telefont váltottam,így nincs rá szükség.
1000ft. -
törölt tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre! Feleségemet egyik munkatársa megkérte,hogy segítsünk neki egy régi IBM lenovo thinkpad T41 típusú gépet újratelepíteni. Meg is történt,de sehol nem találok hozzá drivereket.
Én meg ezzel fordulok az itteni közösséghez segítségért! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest