- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Lezártam egy pendrive-ot bitlockerrel egy WIN7-es gépen, de nem a sajátomon. És most szeretném megszüntetni a lezárást, de az én win7 professional-omban nincs ilyen. egyáltalán nem találok bitlocker-t...
Megnyitni meg tudja a jelszó megadása után, de levenni a titkosítást nem
Valami ötletetek nincs véletlen? -
csƵ
addikt
Bőrkabát érdekel valakit?
-
-
izee
őstag
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Szajo
őstag
-
AndrewBR
senior tag
-
Gercsa
senior tag
Egy volt tanárom mesélte, hogy kisgyerek korában a szülei bementek a zeneiskolába megbeszélni a dirivel hogy a gyerek már inkább ne járjon tovább mert úgysem megy ez neki, mindenkinek az agyára megy a környéken, semmit nem bír eljátszani normálisan.
Aztán Weiner Leó díjas zeneszerző-művésztanár lett belőle.
Mindig ezt mesélte nekünk: "Azt kell gyakorolni ami nem megy!"
Isten nyugosztalja!
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
ProdyG
őstag
Tudna valaki gyorsan ajánlani egy helyet Debrecenben, ahol lehet venni a kocsi ablaktörlőjére új gumit? (VW Polo 9N)
köszi! -
xigris
őstag
Sziasztok!
Milyen külső gps antennát érdemes venni egy autóba a fejegységhez.
Van egyáltalán különbség köztük? Vagy elég ha rendelek egyet az ebayről aminek jó a csatlakozója? -
Tubi2
senior tag
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
törölt tag
-
Sanyabá
senior tag
Egy kérdés merült fel bennem : meg szabad-e venni replika okos telefont? Ha igen , mennyiért , azaz az eredeti árának feléért, harmadáért? Vagy felejtős?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Laza...
addikt
válasz Sanyabá #63277 üzenetére
Nem szabad megvenni. Teljesen lutri mit veszel, ugyan azok a modellek teljesen más alkatrészből is készülhetnek, ha problémád akad, senkire nem számíthatsz
Tök mind1 mit írnak, a "GB verzióban lehet csak 512MB RAM van, a 8 mag helyett 2, stb.
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Trekland-os ajándékutalvány eladó az érték 80%-áért.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
balinyo
tag
válasz PindurAnna #63280 üzenetére
Szia!
"Trekland-os ajándékutalvány eladó az érték 80%-áért."
Milyen összegű, meddig érvényes? Lehet érdekel, ha még nem csapott le rá senki.
Balázs
-
bob011
aktív tag
Samsung Galaxy S4 LTE 16GB i9506 eladó. Fekete és fehér van. T-mobile, évek óta élő flottás előfizetéssel lett kihozva, új, 0 perces, bontatlan. 72k
!!!AKCIÓ!!!
-
(Bundás)
addikt
500gb hibátlan 3.5"-os merevlemezt keresek, valamint 4830 körüli vga-t (pci-e)
-
PS3-ra nincs valakinek eladó GTA5 bolti árnál olcsóbban??
-
pohár
félisten
válasz Sanyabá #63277 üzenetére
ami amúgy nem replika, hanem szutyok hamisítvány (feltéve, ha a gyártó eredeti neve szerepel rajta)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
wwhy
veterán
Egy kis STEAM segítségre lenne szükségem: adott egy HDD, amire új rendszert kell feltenni, és a tulaj steam-fan Milyen mappákat mentsek le, hogy tudja folytatni a játékait? A prog.files Steam ktár cirka 40 GB Ugyanez a kérdés a broforce-al kapcsolatban.
Az OS teljesen döglött, nem tudok/nem lehet bootolni a HDD-ről, USB-n van.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Oly
őstag
Sziasztok
Vasárnapi átvétellel keresek:
- nagyinak romantikus könyveket
- MindigTV beltéri egységet.Ugyanitt PH!uvar: Vasárnap Gyuláról Debrecenen át Miskolcra megyek.
Privatban keress pls!!!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
INMOTEP
őstag
Igy karácsony közeledtével készülék váltás miatt eladósorba került az Iphone 5S 64 GB Gold készülékem ,gyárilag kártyafüggetlen hajszálkarcmentes makulátlan 0 perctől fóliás elől hátul minden tartozékával + egy 3 napja vásárolt bőrtok ajándék .Ár : 153 ezer Ft . Iphone 6 vagy Iphone 6+ csere érdekelhet ,más nem . Több infó privátban
-
vlevi
nagyúr
"hogy tudja folytatni a játékait? "
Ez játék függő. Csak az utóbbi 1-2 évben divat, hogy felhőben tárolják a beállításokat, korábban teljesen véletlenszerű volt, hogy merre vannak.
Race07 pl, hiába steames, a dokumentumokban nyit egy Simbin\Race07 mappát, és oda firkál, a Crysis viszont inkább a felhasználói profilnak a "mentett játékok" könyvtárába írkál, a harmadik viszont az appdata\local könyvtáron belül képzeli el magát. -
törölt tag
válasz tikshow #63288 üzenetére
Dehogy kell backupolni. A Steam mappát egy az egyben meg kell tartani. A mentések, meg játékonként eltérő helyen lehetnek, ahogy vlevi is írja. Amelyik támogat Steam Cloud-ot, annál a fontos mentéseket fel kell oda tölteni, és nincs probléma. Sok játék a steam-es mappájába ment. A többinél meg lehet kézimunkázni.
-
wwhy
veterán
Köszönöm a segítségeket. Mivel van vagy 15-20 játék, marad a mappa, elmentem neki a D-re, onnan meg mazsolázgassa majd ki azt, amire szüksége van.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bob011
aktív tag
Keresek Sony PSP-t. Privátot írj!
-
vlevi
nagyúr
"A prog.files Steam ktár cirka 40 GB"
Ja, hogy csak annyi?
Nekem bőven száz fölött van, pedig jónéhány játék fel sincs telepítve.
A teljes steam könyvtárat vissza lehet másolni, és utána egyszer el kell indítani a steamet, akkor majd helyrerakja magát. Én is többször raktam már így vissza mentésből.
És a másik, hogy érdemes a játékokat nem a C:\program files könyvtárban tárolni, nekem van erre egy d:\jatek.
Mostmár egyébként szerencsére a steam is támogatja azt, hogy máshova átrakja a játékokat, ne csak a steam könyvtárába. -
7Sony7
addikt
Sziasztok. A debreceni DPD -t hogy kehet elérni? Tracking number szerint már 3x próbálták meg kézbesíteni a csomagot, de igazából nem is volt itt. Itthol voltam. A Pesti megadott számokat nem lehet elérni.
Mit lehet ilyenkor tenni?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest