- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolt valaki az utóbbi időben fényvisszaverő szalagot? Hová érdemes mennem érte Debrecenbe? Olyasmit keresnék amit lábra, karra lehet felrögzíteni.
18 éve a PH-n....
-
sNORh
addikt
Eladó:
-Új Samsung Galaxy S4 Kemény tok 1k
-Új Iphone 4S Új hátlap fekete 1k
képek privátbanAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
rayoliviero
veterán
-
Borosz
őstag
válasz rayoliviero #62056 üzenetére
Jók a képek a készülékről.
-
Laza...
addikt
Ha a monitorom jobb oldalát összetöröm, attól még nem fog látszani a screenshotokon a törés
Never give up!
-
Zola007
veterán
én a helyedben módosítanám az árat 69999-re
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Morgal
aktív tag
valaki utazik Hétfőn (november 17) dél körül vagy kora délután Budapestre? ha igen, írjon rám üzenetben!
-
Adonimus
senior tag
Kunert VIP babakocsi rengeteg sok gyári tartozékkal, köztük babahordozóval eladó. Teleszkópos, fix kerekekkel. Ár alatt sürgősen eladó, ma délutáni debreceni átvétellel nagyobb alku is belefér!! I.á: 21.000Ft
Egy mosás után olyan, mint az új!!Tel: 0630-7332406
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
rob72
tag
Sziasztok!
kellene nekem Samsung töltőnek a Micro usb csatlakozója, ami a képen is van (csak ez legyen jó )
rossz,elszakadt,hibás töltőnek ez a része,akár levágva is!Debrecenben átvenném
üzenetet PÜ-ben kérném -
wwhy
veterán
válasz rayoliviero #62062 üzenetére
Szükséged van, csak nem tudsz róla
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Zola007
veterán
válasz rayoliviero #62062 üzenetére
pedig ha átírnád, akkora hatással lenne rád, hogy a végén még megvennéd saját magadtól
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dew28
aktív tag
windows 7 alatt mukodo hangkartyat es ddr2 ramot keresek MA!
[ Szerkesztve ]
-
Aktataska_
csendes tag
Lenne nekem is egy eladó iPhone 4s-em 16gb-os és fekete.
Én új vagyok ezen a forumon,ezért csak belinkelnem a hirdetésem,minden flame nélkül csak azt kérem az jelentkezen akit a készülék érdekel. Köszönöm
-
balinyo
tag
Speciális hardver: kávéfőző eladó.
Saeco Nina Plus (fehér), kb 1 éves, igen keveset használt (csak tisztított vízzel ment), továbblépés miatt, minden tartozékával.
[link]Ára legyen 15e ft.
[ Szerkesztve ]
-
balinyo
tag
Van pár felnőtt sífelszerelés is eladó, kezdő-középhaladó síelőknek jó lehet. A lécek kb 10 év körüliek, ezek már carvingok, de nem a ma használatos piskóta lécek. Anno középkategóriát képviseltek, famagosak. Jó állapotú, karbantartott lécek.
1db 180cm-es Head
1db 175cm-es Elan
1db 165cm-es Blizzard+1db 40-41-es (26,5) Atomic 4 csatos bakancs, szintén kezdőknek, könnyű, kényelmes.
Minden ajánlatot meghallgatok , szabadulnék ezektől...
-
Zoty@
aktív tag
Hahó mindenki!
Érték csökkent vga eladó
Sapphire R9 280x dual X, amin venti csere volt, kérésre küldök képet!
49.900.-
Texas HoldEm for ever!
-
pockhome
senior tag
Fiúk-lányok meg mindenki!
vegyetek speciális hardvert!
Ugyan a pécédbe nem tudod belerakni, de fordítva igen!
BMW 316i Coupe /Hellrot/Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Salex1
őstag
válasz Chesterfield #62077 üzenetére
Hogy lehet MB... a rendszám, ha két éve lett behozva?
-
Laraxior
titán
Régiségkereskedők, ócskások,vaskereskedők...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sirandrish
legenda
válasz Laraxior #62079 üzenetére
Hu hogy mekkora egy ....áá vagy
Egyébként nekem tetszik az a tütü
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Laraxior
titán
válasz Sirandrish #62080 üzenetére
Üres kipufogódobbal elég nagy hangot lehet belőle kihozni, az 1.6 ellenére, persze jobban menni nem fog, cserébe megeszi a 10 litert 100on.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Scoobyt felfüggesztették,vagy csak én làtom rosszul telòrol?
Kicsit gyanüs nekem hogy a màsik Iphone 4-es tagot meg véglegesen kitiltottàk.... -
-
pockhome
senior tag
Ez csak egyfajta marketing stratégia!
Attól, hogy neked nincs ízlésed, másnak lehet hogy van
btw, egy haveromé, én csak belinkeltem ide a hirdetését, hátha érdekel valakit
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pohár
félisten
válasz Chesterfield #62086 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
werszomjas
addikt
válasz Chesterfield #62086 üzenetére
És beválik, továbbra is róla és az ájfonról beszélünk, a negatív reklám is reklám Remélem valaki legalább megvette már a telefont.
üdv
-
válasz werszomjas #62089 üzenetére
Amúgy nem sokat kér érte?
Mert én màr làttam 38-40-45-ért is. -
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
AndrewBR
senior tag
Hirdetéseim [ITT]
köszi ha benézel!A.
-
Laraxior
titán
válasz mghltm #62091 üzenetére
A feher bmw tuti nem 520-as volt, olyan szeles az elso kerek, hogyha a hatso is ugyanilyen, bar inkabb szelesebb, akkor minimum 540.... 17evesen..... Asszem ezzel elmondtam mindent.
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Abri
senior tag
-
patex1983
őstag
Üdv!
Kellene egy kis segítség. Tp-Link routerben be tudom azt állítani, hogy egy adott MAC című gép ne csatlakozzon a netre, csak a belső háló lássa? Ha igen akkor hol?
X
-
mghltm
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz lorcsi #62095 üzenetére
Van kb 80 darabom most, és gyorsan meg szeretnék szabadulni tőlük
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest