Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    válasz fenergie84 #18370 üzenetére

    Szia. Nagyon figyelj a számlára!! Az ingyenesség azt hiszem 3hónapig tart, de ha te a +netet nem mondod le, akkor a következő számlán már az ajándék nettel fog jönni a számla!!

    Január 4-én rendeltünk 50es netet és gold tv-t. Régen volt hűségnyilatkozatos 25-ös net és bronz tv. Mivel a hűségnyilatkozat lejárt, így azt mondták ott nincs szerződés csak használunk egy szolgáltatást, ezért új előfizetést csinálnak a megrendelt 50-es nettel és gold tv-vel. De 3 hónapig lesz ajándékba 120as net. Erre kijön a számla kiszámlázták az ajándék hónapra is..de hogy? %0es netért fizetni kell, a plusz 70ért nem. Felhívom az ügyfelest, mondom azt mondták anno, hogy neten kössük meg mert akkor 3hónapig ajándék 120net lesz. Ja igen de csak a 70 ajándék abból. Mondom ezt sehol nincs feltüntetve, miért?? Na meg nincs is 120as net csak 50. Ja azt elvették, mert nem vagyunk új előfizetők. Mondom neki, hogy ezt a diszpécset mondta anno amikor megkötöttük. Erre felcsattan a csaj, hogy nem diszpécser, hanem ügyfélszolgálati szakreferens. Na jó legyen az. Jó..akkor miért mondták két beszélgetés alkalmával is, hogy ingyen lesz? Akkor elnézést kér, de félre tájékoztatottak engem. Na én erre, akkor kérem visszahallgatni a két megadott időpontban a beszélgetést, mert én az alapján kötöttem a szerződést meg neten. Mire a csaj:nem tudja visszahallgatni, mert nincs meg. Mondom tessék?? Amikor felhívom önöket, azzal kezdik, hogy felveszik a beszélgetést. De a csaj erre, sajnálom de nincsenek felvéve. Mondom jó, nekem okostelefonom van és ez rögzítette. Akkor ezzel a panasszal így fordulok feljebbi körökhöz. Akkor is félretájékoztattak, meg minden beszélgetéskor, hogy rögzítik amit mondom? Magyarul hétköznapi nyelven egy szolgáltató hazudik, többször is, hogy magasabb szolgáltatást fizessen elő a fogyasztó?? Erre várjak kicsit...37percig zenélt nekem, és lám egyből lett 120 net ismét. De figyelmeztettek ha az ajándék 3 hónap befejezte előtt nem mondom le a plusz ajándék netet, akkor az azt követő hónaptól, az lép érvénybe és 120at fognak számlázni!!

    Kicsit sem szemetek... :W

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák