Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz Cifu #19125 üzenetére

    Pedig elsőre is egyértelmű volt Kobe problémája :D

    #19126: Abban igazat adok, hogy sokszor irreális dolgokat várnak el az emberek, de pl Kobe problémája se feltétlenül az, hogy pl nem lehet hajót vezetni.
    Sok olyan apróság van, ami ugyan csak illúzió, de segíti a beleélést a játékba és ilyen téren bizony elmarad a CP. Hangsúlyozom, hogy mindezek ellenére a játék jó, de sok apró trükkel sokkal életszerűbbé is tehették volna. Ezek azok a megoldások, amik miatt egy Witcher 3, egy GTA5 vagy egy RDR2 sokkal inkább megadja annak a látszatát, hogy egy önállóan működő, élő-lélegző világban ténykedsz - mert ha ezeket az openworldre jellemző íratlan szabályokat szem előtt tartják, ma nem erről beszélgetnénk, hanem folyton visszatérnénk Night City városába.
    Természetesen nem lehet minden részletet kimaxolni, olyan játék a világon nincs és nem is lesz. Viszont a CP-ről lerí, hogy nincs kész. Ahhoz hogy rendes, kiforrott játék képét keltse, ami megfelel olyan, a műfajban alapvető szabályoknak, ahhoz több idő kellett volna. Nem véletlenül hisztiztek a fejlesztők, hogy ez a határidő tarthatatlan.

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák