Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz Vesa #13756 üzenetére

    Ja, ezekért is teszem oda mindig, hogy a régi konzolgépes változat az minősíthetetlen.

    "amikor a PC-s megveszi a játékot de csak egy PS4 szintű hardvere van, így 150-200k-ért vásárolnia kell minimum egy erősebb VGA-t, ami valahogy mindenkinek teljesen természetes. Miközben az meg nem az, hogy ezt a konzolosnak is meg kell tennie, ha egyszer kevés a vas."

    Hát igen. Elmúlt már az az idő is, hogy az ember vesz egy konzolt, berakta a lemezt, azt minden fasza. Először jöttek az update-k, aztán hogy lemezről is kellett telepíteni, aztán a konzolokból is több változat készült - először persze számozatlanul. Aztán jött a PS4 - PS4 pro (vagy Xbox, tökmindegy), és eljutottunk oda, hogy az aktuálisan megjelenő játékgépekből is többféle kiadás van, akár teljesítményben is.
    Vevői részről érzékeny terep, ezt most is tapasztalhatjuk, sokan még mindig elhiszik, hogy egy PS5 natívan el tud futtatni egy játékot 4k-ban. Ez még PC-én is probléma, és ahogy látom, fejlesztői oldalról is ott csalnak, ahol tudnak, csak azért, hogy rá lehessen írni, hogy ez 4k. És akkor ez még nyakon van öntve egy RTX-szel, amit az NVIDIA izomból nyom, és hát benne kell hogy legyen az új konzolokban is 4k mellett, meg azért közben fusson már el egy 8 éves gépen is - és akkor születnek meg az ilyen szörnyetegek mint a PS4/Xbox alapgép Cyberpunk :D

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák