Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    Elvileg volt olyan, akinek az 1.04 patch vitte a mentését is, szóval mentést csináljatok frissítés előtt!

    Én nálam mintha patch után jobban futna. Nagyjából tartja a 60 fps-t, ahol nagyobb tömeg van, inkább ott képes kicsit leesni (persze volt olyan is, ahol jobban beesett, aztán visszaugrott). Pici gixer még van azért grafikailag - nem tudom mi okozhatja - néha van egy kis villódzás az objektumo(ko)n.
    Amit most vettem észre, ha a tükörbe megnézed magad vmi sapkával a fejeden, akkor konkrétan nincs hajad. :DDD :DDD
    Szerk: plusz annyi, hogy amikor kerestem az ingatlanomat, láttam olyat, hogy egy kapu zárva volt (arra vitt a a minimap, vagy legalábbis mintha arra mutatott volna) és az NPC-k gond nélkül sétáltak át rajta, mintha ott se lett volna :D

    Minden viccet és bugot félretéve, úgy gondolom, hogy a játéknak a hibái ellenére elég komoly varázsa van, nekem a gunplay is tetszik. Én normalon tolom, mert elsősorban a sztori meg a világ érdekel, nem az, hogy minél több golyó kelljen valamibe, de így is azért le tudtak szedni 1x-2x, szóval oda kell figyelni. Egy évet vagy kettőt még elbírt volna fejlesztés révén, ettől függetlenül a város kicseszett jól néz ki és élvezet benne bolyongani. Komolyan, volt hogy alig tudtam menni a járókelőktől, annyi volt. Szóval mondhatni, tényleg elhiszi az ember, hogy él a város. Itt szeretném kiemelni a női szinkronhangját V-nek, szerintem igazán remek lett (angol).

    [ Szerkesztve ]

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák