-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Végülis a megjelenés óta számított több mint fél évre rá, én is csak kipróbáltam a játékot.
Eddig nagyon vasam sem volt hozzá, bár nemminhta most annyira rohangálna, de azért high-on elfutogat egy 30+ fps-el.Teccik, teccik, és azért bárki bármit mond, eddig egyetlen játék sem tudta még csak megközelíteni sem ezt a részletességet, amit itt kapunk. Volt egyszer egy olyan rész amikor mentem valami kavicsos úton és egyszercsak így beütött a krahh. Megálltam és összefostam magam. Hihetetlen mennyire életszerű a megvalósítás. És mindezt high-on.
Ma hazaérek szerintem a WC-n fogom tolni a játékot mert egykét résznél biztosan beszalad ha ezt az ultrahigh-cfg-t megbuzergálom.
Ha esetleg rohadtul akadni fog így, (van rá sansz egy 9600gt-vel. ) hogyan tudom utána sima high-ra visszavakarni?
Vissza lehet egyáltalán?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Intel Core i7-3770K Hűvös!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- TAMIYA RC 1/10 ALFA ROMEO GIULIA SPRINT GTA KIT távirányítós RC autó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- Creative BT-W5 BT 5.3 USB transmitter aptX adaptive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest