- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilkyx
tag
valaki, erre?#13044
-
fpeter07
veterán
válasz HDR renderin #13050 üzenetére
88ultra gyenge, 3db 98ultra kell ide
vazze a proci olyan drága mind a gépem -
athomi
veterán
parancssorból lehet demo-t venni?
-
Maotun
őstag
Hali! szeretném közzétenni a craysis gpu teszt eredményem hogyan tudom megtenni?
mert 2 db 3870 el (alul link) 21 fps átlagot!!! 8800 GTS G92 vel 29,51 átlagot tud a config
-
fpeter07
veterán
Tököm kivan már a helikoterekkel veszek egy tankot, kimegyek, oszt mar halottok vagyok, minek kellett belerakni?
-
gardener
senior tag
A 24. pályán vagyok. Gauss fegyverem van,viszont az a bazinagy kékes fegyevem nincs.
Lesz még arra szükség valahol vagy nélkülözhető. Nincs kedvem visszugrani 4-5 pályát -
enterlaci
senior tag
Sziasztok.
Szenvedek a vistával, nem megy a crysis-em Elolvastam néhány fórumot itt is ott is, látom sok helyen megy a game. Xp32-n megy a Vista64-en nem akar el indulni a crysis. Természetesen próbáltam a 32bin könyvtárból is meg a 64bin könyvtárból is és letöltöttem a KB47...blabla számú ajánlott frissítést a vistához. Bármit teszek hibát okoz a crysis.exe.
Légyszíves segítsetek valami ötlettel, vagy tapasztalattal!
Előre is kösziAmd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
enterlaci
senior tag
válasz ipavlidu! #13034 üzenetére
Sztem hangkártya lesz a ludas. Nézz körül nincs-e bekapcsolva valami 3d vagy egyéb szoftveres, hardveres effekt. Másik opció: ha xp-d van, nézd meg a virtuális memória kezelés, legyen fix és 4gb, ha vistád van, kapcsold ki a prefetch=előreolvasást.
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
ChromeX
addikt
felraktam az új drivert és azzal 3-4 FPSt gyorsult a benchmark szerint az előtő driverhez képest.
-
fpeter07
veterán
Imádom a helikoptereket, főleg a vtol-t, amikor az ellenségnél van... qva anyát aki beletette
-
ChromeX
addikt
na igaz gyorsult az új driverrel a játék, de amikor elindítom és megjelenik az EA logo belassul és zöld meg piros kockák jelennek meg a képen aztán az nvidia logo normális, a core 2 extreme meg megint ilyen, aztán a menü is ez csak nálam van így vagy másnál is a 7.12esel nem volt
-
M4R1NE
tag
Érdemes feltenni az 1.1-es patchet vagy nem? Tényleg javít valamit a teljesítményen? És javít idegesítő bugokat? (pl beakad a helikopter egy fába, vagy rálépek egy szekrényre és meghalok mert agyonnyom??)
-
enterlaci
senior tag
Ez bejött! ..még a hangokkal kell valamit csinálnom, mert kicsit "bután" szól, egy-két hang ki marad és furcsa 3d hatások vannak, de ez lehet az x-fi kártya vagy driver hibája is.
Első blikkre a vista64 very highban kb ugyanazt a teljesítményt hozza, mint az xp32 moddolt very high-ban.M4R1NE: a szekrényeken otthon sem mászkálunk! ne lépkedj rajtuk. Egyébként érdemes feltenni, bár én nem látok sok javulást a teljesítményben, viszont vannak benne hasznos javítások.
[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
enterlaci
senior tag
válasz M4R1NE #13075 üzenetére
Megtaláltam, olvasd el, döntsd el - max. újra kell telepítened.
1.1patch Javítások:
*Javítva: Lehetséges végzetes hiba D3D10-ben
*Javítva: Narancssárga dobozok jelennek meg, amikor egy magas minőségben készült mentést töltenek be alacsony minőségben lévő játékba.
*Javítva: Következetlen jármű sebzés LAW rakétákkal.
*Javítva: Tükröződési felbontás D3D10-ben, többmegjelenítős GPU tükröződés frissítés javítva
*Javítva: Memóriaszivárgás FSAA módokkal
*Javítva: Végtelen lőszer csalások.
*Javítva: Memóriaszivárgás képernyő módok váltásánál D3D10-ben
*Javítva: Muti optimalizálások
*Javítva: Amikor a játékos közelharcol a fegyver felemelő animáció közben, a fegyverük tartósan ebben a pozícióban marad.
*Javítva: Végzetes hiba a szerkesztőből nemrég pálya exportált mentés betöltésekor*Javítva: A virtuális billentyű nem működik megfelelően, amikor egy gamepadot csatlakoztatnak
*Javítva: A felhasználók egyszer csak nem tudnak körülnézni a jobb analóg karral
*Javítva: "Alapértelmezettre" állítva a képernyő felbontását, a felhasználó nem tudja kiválasztani az utolsó felbontást
*Javítva: Hiba felbontás váltáskor D3D10-ben
*Javítva: Hibás mélységélesség és vízcseppek D3D10-ben
*Javítva: Végzetes hiba a NaN figyelmeztetésnélFrissítések:
*Hozzáadva: Motion Blur UI és vertikális szinkronizáció UI beállítások
*Optimalizálva: Motion blur
*Optimalizálva: FSAA (Teljes képernyős élsimítás)
*Optimalizált hang azonosító implementálás
*Engedélyezett vertikális szinkronizáció funkció D3D10-ben
*Új teljesítménymérő állományok a jeges CPU teszthez.
*http/xmlrpc jelszóval védett távvezérlési munkafolyamat
*Hibakereső cvars csalásként megjelölve*F12 (képlopás) most már csökkentett módban is működik
Változtatások:
*Csökkentett LAW becsapódási sebzés gyalogság ellen Hatalmi harc módban
*Némileg csökkentett rakéta lövedék sebesség többszemélyes módban
*Letiltott automata löveg kapcsoló dobozok járműveken a LAW találat észlelő hibák elkerülése végett
*Csökkentett gránát robbanási hatókör többszemélyes módban
*Rögzített víz felosztás csalások elkerülése miatt többszemélyes módban
*Többmegjelenítős GPU javítások mélység térkép frissítésekkelAmd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
sNORh
addikt
Hali
Mennyi szokott lenni az átlag fps kb?
Üdv.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
fpeter07
veterán
vazz 1 utat fél óráig csináltam, mire rájöttem hogy Smooth-al gyorsabb
-
fpeter07
veterán
Aki játszott már a játékkal hasonlítsa össze ezzel a videóval hogy szebb/jobb ahogy van, vagy ahogy rége nvolt? [link]
#13081: Highon hihetetlenül szép[ Szerkesztve ]
-
Nikkel15
tag
Sziasztok!
Kihasználja a Crysis az Ageia Phis-X kártyát?Mert most elég jó áron tudnék hozzájutni egyhez.''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
HDR renderin
senior tag
csináltam egy kis képet game közben: Big Boom
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
ipavlidu!
tag
válasz mert_csokis #13035 üzenetére
A vicc az hogy 8000 Ft kiadassal tudnek szerezni (a mostani kartyamat eladva) 8800GT-t, raadasul semmi posta, ilyesmi. Csak a szuloi engedely kene. Ember....
Ez olyan meltatlan. ( )
-
fpeter07
veterán
Instant Action: 125-49-es arány
r_multigpu=2-t beírtam, gyorsabb lett, vagy csak én láttam úgy -
DeviL-B
tag
Sziasztok!
Még 1szer megpróbálom, hátha válaszol valaki.
64bites vista-n miért nem akar elindulni??
A crysis64-el indítom, és csak fekete kép, más semmi.Valaki tudna megoldást?? Előre is köszi.
EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
DeviL-B
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest