-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Üdv!
Megéri megvenni! Tény, hogy tupírozott Source motor, de az ára is ehhez mérten alkalmazkodik!
Jó, ha gyors kikapcsolódásra vágysz (pl.: 5-6 kör)! Hosszútávon is jó! (várhatsz is egy leárazásra, ha nem olyan sürgős!)Operation Payback nélkül is lehet botokkal játszani custom mappokon, de csak OFFLINE-ba illetve például a híresebb MUSEUM map-on van egy sablon beállítás és azon haladnak a botok és csak 3v3 ...uncsi. Lehet másiknál 5v5, nem tudom.
Nem eredeti szervereken lehet játszani a custom mappokon és, akkor nem kell payback jelvény! Tény, hogy 100:1 az esély, hogy pont a kívánt mappon fogsz játszani...
Remélem tudtam segíteni valamelyest!
/Nem tudom mennyire ismered a gamet, de a GO eléggé szerencse és nem profizmus alapon mozog. Fegyver nem egy adott pontba húz és ott is marad, hanem elhúz egy random pont felé illetve ugrál! Erről olvastam is és tapasztaltam! Nem vészes csak a versenyszerűen játszók sírnak ez miatt, de szerintem ez kiegyenlíti az esélyeket bizonyos mértékben a kezdő vs profi játékosok között./[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest