Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz rolcsi910 #1927 üzenetére

    Szia!

    Látom már régebben regisztráltál, de itt azért új vagy. Friss, üres klánba nem szeretnek menni az emberek, márpedig itt majdnem mindenkinek megvan a klánja. (Általában akinek nincs, az majd kérdez és meghívják.)

    Kóc fogalmazta meg egyszer régen ezt a problémát nagyon találóan (coc "szereplő" volt): "Mi alapján választanak az emberek klánt? Valami olyan pluszt keresnek, amit a többi nem tud megadni. Az úk klánok esetében nincs ilyen plusz, illetve van, csak nem fogja mindenki egyformán kezelni. A játékosoknak ugyanis az, hogy te vagy a leader, nem különleges."

    Sok logikus érvből ki lehet indulni, de ez a legfontosabb. Klánt alapítani az első héten kellett volna, utána zéró kapcsolattal nagyon nehéz. (Top magyar klánok, sőt a nemzetköziek is a cocból "öröklődtek".) Én nem akarlak itt oltogatni, bármennyire is annak tűnik ez. Ez egy objektív (amúgy igaz) nézőpont. Nem hiszem, hogy a phórumozók közül kettőnél több ember átmenne.

    Egyébként a klánokat klántag alapján lehet egyértelműen azonosítani, ez egy # jellel kezdődő ált. 7-8 számból és/vagy/részben betűből (mindig vegyes, ált. több a betű) álló kód. Nem kerestem rá a klánodra, ha azóta megnőtt, akkor nem szóltam :) Peace és világbéke

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák