- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Ismét ''színvonalas'' műsornak nézünk elé:
Bővebben: link -
TéKrys
senior tag
Tudtam hogy mi hiányzik az életemből. Végre tudok rendesen aludni. Huurrráá!! Börtöntöltelék sikkasztókat a TV-be!!
Persze a jogdíjat Cini teszi zsebre. Megint ő gazdagodik ezzel. Persze jön majd az álszent duma, hogy''ebből akarom kártéríteni a megkárosítottakat!.''http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
kymco
veterán
Igazán az lenne a legjobb az RTL-nek, ha Cini nyilvánosan öngyilkos lenne, és az utolsó szava:''Naná'' lenne.....
www.refujvaros.hu
-
WN31RD
addikt
Aki helytelennek tartja az ilyen műsort, az ne nézze, ne reklámozza, hanem magyarázza el a környezetében levőknek, hogy ez miért rossz, és igyekezzen meggyőzni őket arról, hogy ők se nézzék.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
VladimirR
nagyúr
az a baj, hogy a tapasztalat azt mutatja, hogy ha en elmondom valakinek, hogy egy tv-musor miert rossz, akkor az meg fogja nezni, megpedig azert, hogy o is elmondhassa, hogy ''vazzeg ez tenyleg nagyon szar'' --- csak nezd meg ezt a topicot, s azt, hogy a ''beharangozas'' miatt mennyien fogjak megnezni az emlitett ''valosagsot'', hogy utana itt tudjak maj kopkodni mind a szemelyt, mind a musort, mindpedig a csatornat (a musorvezetorol mar nem is beszelve)
-
WN31RD
addikt
válasz VladimirR #660 üzenetére
Olyannak kell csak mondani, aki valószínűleg enélkül is megnézné, mert ugye a többieknek miért mondanánk, és az ilyen emberek esetében sokat rontani a helyzeten nem lehet.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
kymco
veterán
Mikor adják Cinit? Már csak azért, hogy ne nézem és másokat is lebeszéljek róla ?
www.refujvaros.hu
-
HaroWerks
senior tag
Egy kicsit már kezd fájni amit a tv-ben művelnek, ajjajajjjj...
Minden szart műsorra tűzni hátha lesz belőle egy kis plusz bevétel -
Integra
titán
bazmeg!!!
ezek tényleg komolyan gondolják!!!!
most láttam az előzetest a zalatnay ''reáliti sóról.....''
UNDORÍTÓ
undorító a zalatnay és undorító az rtl...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dilikutya
félisten
Olyan jó nekem, hogy csak bele-bele ugatok a topikba, mert valós tapasztalataim az itt elhangzottakról nem nagyon vannak Nagyonnagyon ritkán pislantok bele, mit adnak, akkor is csak pár percre. A ''Legyen ön is milliomos'' is leírta nálam magát anno, amikor az egyik kérdés a ''Barátok közt'' szereplőivel volt kapcsolatos. Persze a tv2-ős ellenfeleknek is voltak hasonló kérdéseik, de azok minőségileg eleve nullák. Bár tény, a ''Mindent vagy semmit'' óta nem készült igazán színvonalas műveltségi vetélkedő.
Sokan nem értem miért nézik mégis ezt a szart, ha egyszer tudják, hogy szar.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
6745
csendes tag
Mr.Proper erősebb ) Amúgyhi friss husi vok
-
Vangelis
félisten
tegyetek úgy mint én ne nézzetek tv-t
2 éve vettem egy 72 planot azóta nem tévézek....
unom mint a k@kát
szarok a műsorok
csak dvd -t nézek a tv-n@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
lapa
veterán
most mér kell ezt csinálni? tv2 me este: krokodil dundee, psycho és utána rakják a good will huntingot. normális?
upd: hoppá bocs, most látom ez a háztartási vegyiárus totyik én meg itt szétoffolom
[Szerkesztve] -
Out
addikt
hat nem pont rtl klubos tema, hanem inkabb tv2... lattatok tegnap a Megint 48 orat? sirtam mikozben neztem az uj szinkronnal... miert kellett ezt csinalni? A regi sokkal jobb volt
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
lapa
veterán
gigalol, csak hogy ne offoljak: megvágták a krokodil dundee-t. tele durva jelenetekkel, nem is csodálom.
-
perempe
addikt
Nem érzem úgy, hogy bőgnöm kellene, ha valakit jogerős ítélet után sittre vágnak.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
mityku
aktív tag
remélem a zalatnay-s sz*r után leadják rendesen a Vészhelyzetet!!!!!!!!!!!
Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
Sick Boy
őstag
MOst kezdődik a TV2-őn a Terminátor 2 vajon ezt is agyoncenzúrázzák?