Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz xPraetoriaNx #1674 üzenetére

    Mi ez a noscope félelem? Lehet mákom volt vagy le vagyok maradva, de én nem találkoztam még ilyenekkel. Még ha azt mondanátok, hogy a csipások távolról leszednek titeket mondjuk a normandia pályán akkor aláírom, de nem értem, hogy a noscope csipástól miért kell félni? Pláne nem egy ilyen pörgős multiban mint a cod, itt a csipások egyszerűen halálra vannak ítélve, semmi esélyük nincs, max jó távolról valami biztos pontról. Ha közel vagy hozzá, hogy a fenébe lő ki? Ráugrasz behasalsz akármi, egy PPSH-val vagy valami csirkedaráló MP40-el és 1 mp-alatt halott, ráadásul csak az az 1 tölténye van, ha azt elhibázza vége.

    Annyit olvastam a témában, hogy konzolon elég durva célzás rásegítés van, így gyakorlatilag legit aimbotként működik a dolog, de PC-n abszolút nem érzem erősnek a csipásokat pláne noscoppal.

    "meccs végi ki a jani playerek 3/4-ede sniper"

    Hát nálam meg a tabella tetején lévők többsége inkább az, akik azzal a tököm tüzes shotgunnal mennek, direkt a szűk alagutakat keresik és azzal még célozni sem kell és instant öl még medium távolságban is. Azokat meg a lángszórósokat nem bírom, azt már a united offensive-ben is utáltam anno :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák