Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Hát skacok ez nem könnyű játék az biztos. Főleg a hotpoint mód, ahol mindenki egy pontba összpontosul és katartikus az élmény. Ember csak kapkodja a fejét, hogy mi van, ha meg szépen kimérten akarok haladni sarokról sarokra, tuti hogy egy molotov landol a nyakamba vagy valami légicsapás önt nyakon. Kész szégyen de ilyen 10-25 meg 9-33 frageket csináltam a meccsek végére.... ez nekem elég szokatlan, mert eddig minden online shooterben OW, CS, COD2, MW, azért annyi killem mindig volt amennyi halálom, de ez még nekem elég kaotikus.

    Szal jah azt hittem hogy na majd én mint rutinos fps játékos majd ízibe lövöm lefele itt a szaladgáló, kolbászoló noobokat, de valahogy mintha annyira nem is lennének noobok ebben a játékban. Lehet egy kemény mag csak arra várt, hogy végre egy jó cod kijöjjön és ezzel eleve jobb játékosok játszanak mint pl egy OW vel, nemtudom, de itt mindenki tudja a dolgát, instant hasalnak és egy golyóval ölnek, pontosan dobják a molotovot, tudják merre kell nézni, merre érdemes menni nem csak úgy futkároznak... szal fura, nem számítottam ilyen színvonalra. :)

    Egy kérdésem is lenne, nyitható majd meg idővel valami sebzés növelő perk, mint ami a MW-ben is volt? Valahogy mintha keveset sebeznék így érzésre... sokszor van, hogy valaki mondjuk szalad előttem keresztbe, nem vesz észre én meg simán elkezdem lőni és egyszerűen beér a fal mögé és nem hal bele. De nem is az, hogy csak rotálok a nagyvilágba, hanem próbálom pontosan kis szórással pötyögve lőni pl. az mp44-el, ami azért elég pontos is és kajak nem halnak bele, pedig a játék is jelzi, hogy már vagy 8 golyót belelőttem. Persze én meg ahogy valaki rám rotál valahonnan, instant már fekszek a sárba halottként, időm nincs futni vagy lehasalni azonnal meghalok. Garanddal is pl. sokszor 3 lövés kell valakibe hogy megmurdeljen és így teljesen hasznavehetetlen az a fegyver, mert ebben a pörgős multiban esélytelen, hogy valakibe 3-at is belelőjek mielőtt lerotálna...

    Ebből gondolom, hogy nekem hiányozhat valami sebzésnővelő perk, olyanom már van nyitva, ami a falakon átlövést erősíti, meg a fire ratet növeli, de olyat nem láttam ami direktbe növelné a sebzésemet.

Új hozzászólás Aktív témák