Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Linem

    senior tag

    válasz nutella1 #2090 üzenetére

    Nagyjából akkor kiveséztük, hogy minden más fegyverrel könnyebb összehozni az 5 killt. :DDD
    és már a 3 tárazás is szerencsés, nemhogy 2-ből összehözni. Nyilván én is úgy hozom össze a tárazást, hogy addig elbújok valahol, de ugye az ellenfél sem malmozni jár a shipmentre. Jóindulatból kivárja az 5 másodperces tárazásaimat. :DDD Amikor AR-rel nyomtam, akkor a shotisok nem sokat értek ellene.
    Én azért megnéznék pár live! streamet, hogy a double barrel shotival mennyi kísérletből hoznak össze egyetlen 5 killt. :D Aztán utána még 29-szer, mert itt aztán a superman kills sem mérvadó, csak a szerencsén múlik az egész. Tegnap volt olyan meccsem, ahol shipmenten háromszor is összejött az 5 kill.
    Egyébként persze nincs nagy gond, mert a 30-ból már 12 kész. Csak éppen az a nem mindegy, hogy addig kimaxoltam volna két másik fegyvert, amíg ezzel szenvedek.
    Azon gondolkodtam, hogy talán sima pályán long range lövésekkel könnyebb összehozni. Vagy a másik lehetőség, hogy ship haus-on sima core-ban. Ott nem vagyok hátrányban a tárazás miatt. A harmadik ötletem, hogy elérem az akimbo 61-es szintet. Majd holnap kipróbálom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák