Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz raggg #3367 üzenetére

    Na most miután megírtam ...tök katyvasz lett, úgyhogy gondoltam megírom szépen és mivel beletartozik a játékba akár az összefoglalóba is bele lehet linkelni.
    Vannak Guide-ok egyes karakterekről a neten, de bizonyos dolgokat nem említenek velük kapcsolatban.

    Bruno
    Mug shot item kell hozzá. Ezt supply drop-ból lehet kiszedni viszont, amit sehol nem említenek az az, hogy a meccs utolsó supply dropjából esik. Le kell ütni valakit meele. Lehet fegyver is a kezedben. Down az elég.
    Scarlett
    Racing Goggles and a Scarf. Zombikból esik, random. El kell ütni egy ellenséget bármilyen járművel. Utána meg kell ölni de azt már lehet fegyverrel is.
    Diego
    Pulp Magazine item. Ezt is zombi dobja.
    Fejlövéssel le kell fektetni valakit. Utána meg is kell ölni.
    Shaw
    Alchemical Set kell hozzá. Zombi ládákban található. Két embert meg kell ölni Wraith fire-val vagy Acid bomb-al. Nem kell egyszerre, de utána meg kell, hogy haljanak. (Tipp: teherautóval közlekedő enemy-k)
    Dempsey
    Juggernog Bottle. Nuketown alatti étkezőben van. Egy piros üdítős üveg. Gránát kill kell hozzá. Bármelyik (frag/cluster/acid). Molotov, wraith fire nem jó.
    Takeo
    Egy levél kell hozzá. Írógép mellett van pl. Lighthouse felső emeletén, vagy Asylum felső szintjén az irodában. Az írógépre nyomni kell egy négyzetet (ps4) és akkor kidobja a levelet. Helyezést kell elérni (3/8/15) úgy, hogy nem használhatsz semmilyen equipment itemet. Gránát, trophy system ... semmi. Gyakorlatilag R1-et ne nyomj. :)
    Nikolai
    Tanker sapka. Temetőben van egy ráccsal bezárt mauzóleumban. Cimbalmos majmot kell az rácsos ajtóba dobni és akkor kinyílik. Csak helyezést kell elérni. 3/5/10
    Richtofen
    Blood Vial item. Ehhez kell egy másik karakter iteme, amit beváltasz Asylum kútjánál. Pl Takeo féle levél az első emeletről. A trükk annyi, hogy ultimis crew karakterrel kell menned. Takeo, Dempsey, Nikolai. Helyezést kell elérni 2/3/5.

    Reznov
    Usanka. Estates közti szökőkutak valamelyikénél van (néha nincs ott). Meg kell ölni valakit 200 m távolságból. :/ Eléggé necces... majd ezután helyezést is kell elérni.. 2/3/5
    Mason:
    Koszos póló. Sima supply ládákban lehet (nem az ami esik az égből, hanem ami a pályákon van szétszórva). Ha felvetted, akkor be kell rongyolni Array közepére és ott egy kapcsolóval be kell kapcsolni azt a sípoló sz*rt. Mindenféle számokat fogsz látni ezután a meccs végéig. Helyezés is kell hozzá. 4/8/15
    Woods
    Estates alatt van egy helikopter leszálló. Ott van az item, ami egy fejpánt. (ha van helikopter akkor az item is ott van, ha nincs akkor nincs). Egy percet kell repülni helikopterrel és utána meg kell nyerni a meccset, de úgy, hogy életben is maradsz. Az nem elég sajnos ha a haverok lehozzák.
    Menendez
    Supply drop-ból esik. (Nem az elsőben, hanem a második / harmadikban lehet). 2 shotgun kill kell hozzá. Elég ha down-olod és leütöd.

    Van a IX karaktereknek egy gladiátor változata is.
    Bruno: Lion pauldron. Zombis láda. 1 Fejsze kill
    Scarlett: Steel bracer item. Zombi dobja. Nyiss ki egy supply drop ládát.
    Shaw: Ritual bowl item. Zombi dobja. Használj 5 perket majd helyezést kell elérni. 7/15/30
    Diego: Mayan crest item. Egy kill a nagy késsel.

    Az item mindig a táskádban kell maradjon addig, míg ki nem lépsz a játékból. Tehát pl. ha megcsináltad a feladatot de lelőnek..akkor lépj ki. Ha nézelődsz spectate-ban és egy enemy a táskádba rejtve kiveszi az itemet, míg te benn vagy akkor bukta.

    Ahol helyezést kell elérni pl 2/3/5 azt úgy kell érteni, hogy squad / duo / solo.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák