Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
A fototrend oldalon akartam rákeresni telefontípusra, annyit írtam be hogy s8, majd ezt adta:
bzMN0v1BhYmcwKc4sfdICWyMZ2cfUfHj83/ZUqbSU18FtjxGM181m8SVMNLGGDPY9oNHQUM1PL5tyOiq0ND
4A4dzlFrrHWyn6+RYsS6QE0tgndjBtiN77hSj1NS0KmVDafTCSBMSgPxZ0lNxquZc3u4+7S1FrzD2Es46Ij
61DX5LhYZwnbXecWs4FWAEaAeaVpzhfPP+q8Cj75jeD8aXCz1HoPq0ryYwJ9gq0xwSv42cF7ORUNr/iadsP
DuleeIh3qqW/0ALZ4D2WqCru3Rgj4KOWgkvWGfjQjj/Uh6ooJAt+7nLlgn5hGlbprnClT9334vnp8+eYan+
O7WQNd6AzFGOm0jbD88EIQZx8LN39GK0/9TxYI9e3VcBSDsQwEvr6oh2MqX2AzN6B5kvQ7tEgLBkbwRw6K+
ctqrtEhAoRj7d+/IEmdqeL7NCWWiw+bX9KMa7QzVpk6qpvo32DoptPQ/A2NCHIk5H7BqMhj+OgrMW82zPNj
bJOp1LI4/uCTWGGP70EBs4DTkuHdX+WzEi3VE+j+eCScbWjCU/pEfT3SQGjcqABOp0A8aEz4GaAsyHI1x/u
AUJyCTQpGnIL0+5TUFWgiDF2NqEdh+4zfONwebhIwrvTQPoDZIVmvvvbZnRYvXMIUHkadNMMCkBXyA8CkFt
YFsbvw+9Vv/PbIQqgA5OMDCn35KHfQW0cAwbnCyUN2IHRKVM5dzNN0z6V0SKFFbh5YfAwsTG+syKNAR2N/R
iCZWcjuwGv+sFV7reWY12RF4gjsF0wKK0Q53x20Ywfg==HR24.hu
-
zseko
veterán
Üdv, mintha bugos lenne a keresés. A Windows 11 topikban kerestem volna. Ha rákeresek a start szóra, akkor jönnek a találatok, köztük a pl. a startup, Startisback, Start8/Start10, startmenü, stb. Ámde: ha a Start10-re keresnék, akkor nem talál semmit. Pedig ott van. A start8-ra ad találatot, az előbb linkeltet.
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz lezso6 #17829 üzenetére
Hmm, nálam évek óta fennál ez a 'hiba', minden eszközömön - pc, tablet, telefon - és böngészőben, akkor lehet emiatt. Most megnéztem, mindegyikben, mindenhol le van tiltva.
Bár elég random, van hogy napokig, néha hetekig semmi gondja, aztán egyszer csak nem vagyok belépve azon az oldalon, ahol tegnap, vagy akár még délelőtt is még be voltam. Van olyan, hogy lejár a süti és amiatt léptet ki időnként egyik-másik oldalról?
Mondjuk mindegy, nem szándékozom engedélyezni a 3rd party cookie-kat, de a lapcsaládot lehet beteszem a kivételek közé, de egyébként meg sosem zavart annyira.
Bár arra a pár hónapra meg már lehet mindegy is, ha jól olvastam (és még mindig így van) akkor a Google kb. jövőre amúgyis kidobja a böngészőjéből ezt, és nem lehet majd engedélyezni
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Kalandor #17842 üzenetére
Biztos hogy a voda banner, annál nálam mindig laggol. Pedig az S8-at nem tartanám még gyengének. Régebbi, vagy gyengébb eszközön pedig az egész ph! lapcsalád (a logout kivételével) laggol az új motor óta. A (fórumra értve) a telefonom nem érzi még meg, de a tabletem már igen, pedig anno nem az alja lett véve, azon a logout viszont még jól megy. Remélem az nem is lesz felújítva.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Újszerű! Xbox Series X Játékkonzol!
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
- Csere-Beszámítás! Limitált! Hordozható Gamer PC! HP Omen X 1000P . I7 7820HK / GTX 1080 / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest