- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #86222 üzenetére
Nincs annyi gázolaj a kocsiban. Gyere be legaább nyugatiig és meghívlak egy talponállós kávéra.
üdv, f
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Chaser
legenda
válasz Mercutio_ #86335 üzenetére
az durvább verzió, ott folyamatos hasmenés van, többségében hányással megfejelve, ami most van az valami lightosabb, aztán lehet már van minden:d
egyik kollegám mondta anno, nem tudta eldönteni a budin alul v felül jön ki az áldás, de volt h mindkettőn:d, egyébként soha nem volt táppénzen előtte_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Melack
veterán
válasz Mercutio_ #86519 üzenetére
A hölgy a természet lágy ölén szereti, fűvel-fával, csak én vagyok a bokor.
Nem hiszem, hogy el kell ítélni a nőt azért, mert megéli a vágyait. Van egy pont, amin túl, mint barát nem érdekel a dolog, de ha elmondja, meghallgatom. Első randis szex jó dolog, csak egyik fél se kezdjen el ebből feleslegesen kombinálni.
V43: nem fogsz egyedül meghalni, az öregotthonban vannak ápolók. Viccet félretéve, ha nem álomvilágot kergetsz, hanem elfogadod, hogy álmaid nője is reggeli gdp-t tol, halkan sem tud galambot ereszteni, és már más is felpróbálta, akkor jó eséllyel lesz párod. Láttál engem, szintén nem plakát alkat, mégis van feleségem (nem vettem, elszerettem). Te sem vagy rosszabb, max finomítani kell a stílusodon.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
föccer
nagyúr
Az a baj, hogy egy puhapöcs tizéves kiskamaszként nem lehet egy huszonhat éves csajt megkapni. Akármennyire is álmodozik róla. Már réges rég elszúrta, a csaj meg kvázi barátnőként tekint rá/kezeli. Mint a cuki kis srácokat, akikkel olyan jó lógni. Masszív frienzone. Iskolapélda.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #86525 üzenetére
barátnő. A nők csak a barátnőjöknek mesélnek ilyen storykat.
-
hszilard666
veterán
Csak viccőtem bammeg a képtelen képregény jó film, mondjuk kevin smithtől a legtöbb filmet szeretem.
A tinder más, pont azért mert ott nem azt kerestem akivel le akarom élni az életemet. Én sem meséltem el neki hogy milyen ribikkel mulatom a szabadidőmet, mert tudom hogy fordítva ez engem rosszul érintene-érintett is.
Szent:
Azé' nemá. Nem járok egyedül starbucksba, csak ribikkel, vagy jelen esetben plátói szerelmemmel.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
Spet
addikt
válasz Mercutio_ #86876 üzenetére
Seikot nem is találtam, plusz mindenki azt keresi.
Találtam szép kismutatós négyzet(!) tokos marvint, restaurálás után kiváló öltönyóra lett volna, megkérdeztem az árát, de mivel nem vittem, így nem is alkudtam rá. Volt Omega beépítés (78-as kezdősorszám ha jól emlékszem, nem eredeti korona, nem jelölt tok, csak szerkezet árat mondtam rá, de otthagytam). Illetve volt felújított fekete számlapos rakott Omega is (szintén nem eredeti koronával), de közelről látható volt, hogy silány volt a festés 120-ért. Volt még 1 Hamilton 500 juró kismutatós Omega szintén 500 juró illetve Venus szerkezetes aranyozott tokos 70-es évekbeli chronó 130-ért (jó stopper pontosan nullázott, ebből ha lett volna pénzem alkudok).
Mostanában ez a hobbim, hogy ezeket figyelem, de miután most megvettem a mosógépet, így egy időre marad a Sturm Max beszerzek pár kézikönyvet, majd megkérdem dzsanát mit érdemes mennyiért milyen antikváriumban.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #86976 üzenetére
Számtalan olyan esetet tudok említeni, ahol a hölgy nem tudta hogy kezelni a kabát le és felsegítését, a szék kihúzását, azt, hogy a férfi megy előre egy vendéglátóipari egységbe, hogy ő kapja a pofont, ne a nő...
Az udvariasság csak részben halt ki azért, mert a férfiak bunkók, egy igenis számottevő részben azért, mert a mai fiatal nőknek csak nagyanyáik elbeszéléseiből vannak sejtéseik, mi is az és nem tudnak aszerint viselkedni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #86976 üzenetére
Velem is előfordult már, sőt, volt, hogy pénteken berendeltek szombatra. Ez a jelenlegi munkahely, ahol ráadásul még tart a próbaidőm.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #87110 üzenetére
?
Nem azt mondtam, hogy rossz egyedul, ennek is megvannak az elonyei, hanem azt, hogy jobb parban
Te is biztos kapcsolatfuggo vagy es ezert vagy hazasMa sincs kedvem repulni... holnap meg ismet vissza Bp-re.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MrSealRD
veterán
válasz Mercutio_ #87266 üzenetére
Hát ez sajnálatos... Nálunk nagyon udvariasak és csendesek voltak. A munkájukat végezték és annyi. Lehet éppen másik műszakot fogtatok ki...
Mi nemrég értünk haza a Dunacorsoból. A Dunára és Sándora palotára néző kilátás nagyon emeli a hangulatot. A belső tér is szép volt. A pincérek előzékenyek és kedvesek voltak. Az ételekkel viszont annyira nem voltunk megelégedve. A mennyiséggel nem volt probléma. Mindketten mást ételeket kóstoltunk meg, de mindegyikbe bele lehetett kötni. Még nekem is sikerült pedig én elnézőbb vagyok.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Másik téma:
Telenortól rendeltem egy SIM-et. 0Ft-ért házhoz hozzák. Szuper. Kibontom a borítékot erre látom, hogy a szerencsétlenek olyat küldtek, amiből max micro sim törhető ki, nano nincs perforálva. Felhívom őket tegnap, hogy nekem nano kéne, de nem szeretnék ügyfélszolgálatra bemenni emiatt. Kicsit nehezen de megegyezünk az ügyintézővel, hogy küldenek ma egy nano sim-et. Ma hozza a postás a borítékot, és találjátok ki milyen volt benne?! Az nyert aki szerint ismét micro sim-ig törhető példányt küldtek... Szóval most holnap bemegyek és kicseréltetem nano-ra. A poén, hogy a rögzített beszélgetésben vagy 16-szor hangzik el, hogy ilyen kártyát kérek és fogok kapni...elvileg.Igen, tudom, hogy körbevághatnám késsel, ollóval, lézersugáral...de nincs kedvem szórakozni vele. Adják ide gyárilag úgy ahogy akarom...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #87280 üzenetére
Jó neked ha double gdp-t pörgetsz. Egy kávéra ma valamikor valaki?
Melac: a mai reggeli körben sem találtam rá a lemezre. Most már komolyan kezdek morcos lenni miatta. Tegnap ugye bent voltam IT-nál, rá is kérdeztem, de esélytelen volt, hogy legyen home premium telepítőjük.
üdv, föccer
-
-
Spet
addikt
válasz Mercutio_ #87322 üzenetére
Merc nem akarlak megsérteni, de megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
Elmehet az ember külföldre dolgozni kétkezű kezdőmunkásnak (is, ha nincs meg a tudása, vagy ha éppen van [egyetemi évfolyamtársam kiment párjával, nem is a szakában kezdte, és esélyes nem is ott fogja folytatni]), és pénzt is lehet keresni (ami igaz), de itthon mit alapozol meg ezen kívül? Vagy hozod a külföldi céget? Esetleg olyan helyen fogsz kezdeni, a miután nem fog derogálni az itthoni fizetés, ha elhelyezkedsz? (igen ismerek ilyen embert kb péklapáttal rendezném a gondolatait)
Érzékeny téma ismételten.
Föccer: valószínűleg arra gondolt, hogy vázold fel a csajnak szeretnél lassítani.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest