Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Magnum_ #57680 üzenetére

    rákkeltő, rákkeltő lassan már a feketeerdei hegyi levegő is rákkeltő lesz

    nem olvastam a cikket de én ezen különösebben nem aggódnék. sokkal rákkeltőbb maga a csirkemell amit megsütsz benne, mert fel van tápolva a holdba, meg tele van nyomva antibiotikummal, meg rákkeltőbb a teflon amin megsütöd.

    az a lényeg, hogy ne égesd el az olajat, mert akkor tényleg keletkezhetnek benne olyan vegyületek, amit fokozottan nem köszön meg a szervezeted.

    annak esetleg utána lehet nézni, hogy milyen gyártási eljárással készül a sima étolaj meg van-e olyan, aminek az előállításához nem robbantanak fel egy kisebb vegyi gyárat (teszem azt hidegen sajtolják). gondolom valamivel szűrik, tisztítják, stabilizálják, derítik, folyósítják tartósítják, franc tudja mit tesznek vagy nem tesznek bele. mondom, én nem ezen aggódnék első sorban, de ha nagyon ráfeszülsz, akkor ezeket nézd meg.

    és akkor eljutottunk oda, hogy na miben nincs 83 e meg 24 stabilizátor? na miben?

    a sima stock fapados disznózsírban.

    elmész szépen székes városodba megkeresed a tántit, akinek a szomszédja még tart disznót, és szépen kéred, hogy egy 3-5 literes fazéknyi zsírt vágáskor süssenek már ki neked, megfizeted étolaj árban. na annál egészségesebbet nem kapsz. (nem, nem a zsír öl, hanem a szénhidrát, még mielőtt...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák