Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz radi8tor #27922 üzenetére

    Villannyal főzünk, nincs egyedi mérő, de azt mondják szellőztetésnél le kell venni hopihe állásba a szabályzót, akkor nem/alig teker (aztán lehet ez csak okoskodás, és valójában sz*pó)

    Qru: Hm, azt hittem egy előzetes árajánlattal pályázok, ha elnyerem mehetek megrendelni, saját pénzből csengetek, és a benyújtott tényleges általam kifizetett számla után térítenek, de így, hogy előre megcsinálom aztán jön a gyerek vagy sem még utána lehet pályázni nem gyereke :(
    Régen volt valami 1/3 önkormi, 1/3 állam, 1/3 tulaj dolog, az gondolom teljesen megszűnt :U
    A panel az utolsó időben készült (káposztás) van rajta viszonylag tisztességes hungarocel, de azért nem a mai vastagság szerintem. Ablakok elég jó állapotban vannak, itt-ott 20-30 centis részen talán minimális tömítés kellene, de a záródási felület nagyrésze rendben. Kívül mondjuk egy festés ráférne, de azt gondolom én is meg tudnám csinálni.
    Ez a szála nélkül -35% amúgy hogy máködik, vannak bevált jó áron dolgozó ablakos cégek?

    DeFranco: Hátizsák meg váll/hónalj környékén koptatja a kabátot, de igazad van, oldaltáska ilyen szempontból nagyobb felületet csiszitol, és a terhelés se egenletes a hátnak.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák