- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- iPad topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz #04441088 #126129 üzenetére
Ohh, megértem hát akkor itt a support hibázott.
Megértem, sok érdekes üzletfél van a piacon, tudnék én is mesélni:
Egyszer adtam el az egyik csajozósgépemet a marriott hotelben, és a vevő a saját fejlesztésű kriptovalutájában akart kifizetni. Szegényem nagyon megsértődött hogy nem fogadtam el, mondtam hogy csak forint, mert abból tudok venni vacsorát. Másnap felhívott, hogy ne adjam oda senkinek, tuti viszi, csak pár nap kell neki míg összeszedi a vételárat! Majdnem felnevettem, hogy hatalmas biznisz lehet akkor a kriptiovaluta ha ennyit nem tud felköhögni! Hála az égnek állta a szavát és pár nappal később már élvezte is a csodamasinát.mike1334:
Nagyon sajnáltam. Annyira aranyos volt a főnök és a kollégák is, segítőkészek voltak, megdicsértek ha ügyes voltam, egyszerűen jó volt velük dolgozni. A problémám az iroda volt, nem volt napfény, és pokoli nyomasztó volt a setting. Alapból sem vagyok egy derűs csávó, de ott a környezettől mégdepisebb lettem, szóval egy óra után eldöntöttem hogy holnap tovább alszom. De nagyon kedvesek voltak, mondták ha meggondolom magam, várnak vissza, szeretnének velem dolgozni. Boldogan, mosolyogva sétáltam el. Ennyire sosem kezeltek embernek egyik munkahelyemen sem. Félig ezt keresem. Viszont nagyon fontos az hogy jó legyen a munkakörnyezet. Azt vettem észre hogy a teljesítményem is jobb valamint a lelki állapotom is. De nem izgulok van még ingóságom amit el tudok adni, valamint az elmúlt 1 évben teljesen begyűrűzött az éltembe a minimalizmus, minden szinten. Szóval a régi fizetésem 30-40% ából eltengődök és jól érzem magam. Konkrétan ott vagyok hogy nem a fizetés szerint választok melót, hanem hogy mi a feladat. Olyan munkát keresek amit életem végéig tudnék csinálni! De lehet hogy zakkant vagyok és egy hét múlva a blahán találkoztok velem öngyújtógázt szopogatva. Fogalmam sincs.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest