- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #119200 üzenetére
Vele már egyeztettünk, de mást keres, ezért tettem most fel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Chuck Norris
senior tag
Vegyétek meg a motoros csizmám, egyszer motoroztam vele, igaz akkor is csak az oldalkocsiban ültem.
Topik kedvezmény,
Motoros kedvezmény,
BMW-seknek extra kedvezmény[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #119196 üzenetére
Most beszéltem vele. Jól van, minden rendben. Sokat melózik, de nincs semmi baj hála az égnek.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
-
Nya akkor!
Jövő héten vihető lesz egy Samsung J5 2017 Duos. Két SIM-es. Doboz, töltő, gyári SIM tű, stb. Fóliás kijelző. Mármint azért fóliás, mert a törött kijelző helyett újat kapott, amit nem sikerült szépen felrakni (a szemét kisz kínaiak nem gyártanak a gyárihoz méretpontos LCD-t), de azon kívül, hogy randa a ragasztás a kijelző mellett, semmi gondja. Gyári szoftver van rajta.
24 ezer leszen. Pesten át tudom majd adni.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
GabN73
addikt
Valaki nem akar mostanában nyomtatót venni?
Lenne egy Epson WorkForce Pro WF-C5710DWF-m, kicsit overkill lett nekem, fél év alatt jó ha 200 oldal ment ki vele. Színes patronok 3/4-eden vannak, fekete úgy 40%-on.
50-55 közötti ár.
Délután megy HA-ra is.
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #119208 üzenetére
Igény esetén
-
Petyyyyy
addikt
Vegyetek menő HP üzleti gépet, topikkedvezmény ON - 160K => Elitebook 850 G3
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
tibbike01
őstag
Bp-n hol van jóféle húsbolt, ahol friss marhahúst is lehet kapni?
-
MrSealRD
veterán
válasz tibbike01 #119211 üzenetére
Vásárcsarnok alsó szintjén is érdemes. Nevüket nem tudom most hirtelen. A mozgó lépcsővel ahogy lemész. A híd felőli bejáratnál.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #119214 üzenetére
Ott (itt) alvós. Csak még összerakjuk a holnapi programot gép előtt.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz tibbike01 #119216 üzenetére
Nincs is friss vágású marha, mert azt nem lehet megsűtni/főzni.
Érlelés után fogyasztható.Allee InterSpar-ban jó a marha, mert onnét veszem.
A többi Lidl, Aldi, Tesco, Piacokat hanyagolom, nem igazán jók.
Hétvégi Bikás parki piacon, meg szezonálisan van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DeFranco
nagyúr
válasz tibbike01 #119216 üzenetére
rendes bolt(lánc)okban sokkal jobban odafigyelnek a hűtési láncra, frissességre, tárolásra mint egy random hentesnél (és főleg jobban mint a sarki kisbótban).
lehet, hogy reggel már nem kérődzött az állat amit ott megveszel, de abban többé-kevésbé biztos lehetsz hogy egy általános jó minőségre számíthatsz.
ennél hentesnél kaphatsz valamivel jobbat de rosszabbat is, ott sokkal kevésbé lehetsz abban biztos hogy a vágóhídtól a pultig nem hevert szabadon a tetem szobahőmérsékleten 1-2 órát, nem kapott legyet, stb.
persze ha van egy jó, bejáratott, megbízható hentesed, az a legjobb választás, ha nem ismersz ilyet és ragaszkodsz a piaci/hentes forráshoz, akkor érdemes egy forgalmas piacon kinézni hol állnak a legtöbben (kiszűrve a nagyon olcsóakat) és onnan vásárolni, majd tapasztalat alapján odaszokni vagy váltani.
ez az egész frisshúsos, henteses mizéria 20-50 évvel ezelőtt még releváns volt, meg olyan településeken ma is, ahol megteszik mert megtehetik hogy tesznek a haccp-re, de magára valamit is adó bolt(lánc)oknál már szigorúbb vasfegyelem van mint random bárdos bélánál.
-
tibbike01
őstag
válasz DeFranco #119223 üzenetére
Szerintem a legmeghatározóbb az állat fajtája és tartási, etetési körülményei. Hiába van jól kezelve, hűtve, szállítva a nagy áruházakban a hús, ha annak alapvetően gyenge tápanyag és ízvilága van.
Ezért keresnék olyan hentest, ahol nem a pár hónap alatt tápon nevelt húst lehet kapni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz tibbike01 #119225 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Keress egy őstermelőt a Hortobágyon, válaszd ki a neked tetsző legelőt, azt a tehenet, ami majd világra hozza azt a borjút, amiből majd 1-1,5 év múlva ki lehet venni neked a kívánt 2-5 kg húst.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #119223 üzenetére
én teljesen elégedett vagyok az aldiban/lidlben kapható húsok minőségével. jobban szeretem mint a spar-t és a tescot, de még az allee intersparnal is párszor hoztam hambi pogácsákat a mészársteak-ből, az mondjuk fasza.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
van valakinek tapasztalata az ikea-s blackout függönyökkel? van egyenes arányosság a fénykizáró képesség és az ár között?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
félisten
-
Spet
addikt
válasz darvinya #119234 üzenetére
Látom látom azt sem tudod mit linkelsz meg miről szól a fáma.
Friss marhahús vásárlástól rögtön csillagugrással eljutottál a speciálisabb marhahúsegységek érleléséig (amiről nem volt szó az eredeti hozzászólásban, hogy azt szeretne a delikvens).
Olyan profi vagy, hogy azt már tanítani kéne (ja nem).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
GabN73
addikt
Hús-nem hús, vegyetek nyomtatót
-
darvinya
titán
válasz DeFranco #119245 üzenetére
Moderált hozzászólás, mert professzorokkal vitába szállni értelmetlen.
Mindegy…
Csak tudnám, miért engedik a tróll klónok klónjait itt.Amúgy a boltot nem én ajánlottam. [link]
Ja…kör, mint ovi homokozóban.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Spet
addikt
válasz darvinya #119246 üzenetére
Mar 2-szer (leirom a gyengeppek kedveert) ketszer megkertelek kulturalt keretek kozt megfogalmazott hozzaszolasban, hogy hanyagold a topikot, de ugy latszik nem tudod ertelmezni a magyar nyelvet.
Igy nem, hogy hozzatenni, mindinkabb elvenni tudsz a beszelgetesekbol.
Ha meg mindenhol klonokat, trollokat latsz, tenyleg vedd be a gyogyszered, vagy vegyel gyakrabban levegot.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Earl_Muttley
őstag
válasz darvinya #119234 üzenetére
Kettőnk közül Te hiszed magad mindentudó professzornak, lásd karkasz+ujrafutozas, kolibri Magyarországon.
Én csak szeretek az ilyen mindenttudóknak beszolni, ha már a munkámban (kereskedelem) tilos.
(Mellesleg akik IRL ismernek, elmondhatják, minden vagyok, csak klón nem... )
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
darvinya
titán
Ki kezdet parasztozni, meg fotelből vidékit kioktatni, hogy hülye amit csinált?
Kicsit olyan, mint minisztériumból megmondott hogyan kell egyenesen magot vetni, ami magától élelmiszer/takarmány lesz.Eddigi hozzászólásokkal sokra mentem, mert egyik topikba csak méregetik egymást és márkaszerviz mindenre.
Másikban topik gazda már kiborult a sok okosfoteltől.anevemearl
Ideje lenne már tanulmányi kirándulásra menned.
IRL személyt nem ismerek, úgyhogy ez semmit mondó szöveg.
Kb. Olyan, mintha azt mondom enyém az egész felvidék.
Tanúsítja Józsibá[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs