- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
válasz Visormail #14955 üzenetére
Hát nem tudom, már töltöttem régebben is ezekbe a mappákba, eddig nem okozott zavart az ékezet.
Egyébként az utorrent alkalmas 2000+ torrent kezelésére, vagy valami másik torrent klienst használjak?
(Erőforrás nem gond, normális konfig van alatta.)Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Üdv!
Letöltő gépen Win10-re váltottam.
A gép rendszerhangjai le vannak véve minimumra, ill. ki van kapcsolva teljesen.
Ennek ellenére, ha az utorrent befejez egy letöltést, akkor a felugró buborék az óra melletti értesítési területen megjelenik ugye, és egy dallam is vele együtt elhangzik.
Na ezt a dallamot hogy lehet kikapcsolni?
Mert a rendszerhangokat kikapcsoltam, de akkor is zenél.Zavaró, mert nézek valami filmet pl. este:
A Win, és a médialejátszó program hangja maxon van.
A házimozinak a hangerejét meg állítom ahogy éppen tetszik, és ha a háttérben valamit befejez a kliens, iszonyú hangerővel "berobban" a dallam. Még nappal is zavaró, nem h este.Hol kell ezt kikapcsolni?
Nem találtam a programban. :/Ez most 3.4.5-ös utorent, nagyjából a legfrissebbet raktam fel, mivel az nCore által favorizált 3.1.3-at win7-nél újabb gépekre nem lehet felrakni. :/
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Az a baj, h nemrég újratelepítettem a TV alatti letöltő/médialejátszó konfigot.
Win10-et raktam rá, mert állítólag azzal is kevesebbet fogyaszt majd a gép (G41-es alapokon nyugszik amúgy).
Erre már nem ment fel a nálam win7 alatt eddig tökéletesen működő 3.1.3, így felraktam a legújabb utorrentet.Nem vagyok torrent huszár, nem ismerem a különböző torrent programokat.
Torrentet akkor kezdtem el használni, amikor megjelent kábé, és akkor az Azureussal. Amikor Vuze lett az Azureusból, kábé akkor tértem át utorrentre, mert állítólag kevesebb erőforrást igényelt.
Szóval eddig nem csinált se ilyet, h bekapcsoláskor újraellenőriz egy halom torrentet, ill. a hangokkal se volt bajom.
Nem én tehetek róla, h rámerőltették ezt a verziót, vagy a win10-et.
Ha a csapból is az folyna, h az utorrent egy shit, akkor tudnék róla, h kerüljem, de nem tudtam.
Ja és újrarakás után beleraktam 5 tera torrentet, amit ellenőrzött, és seedben tart (jelenleg közel ~400 torrent), mérges leszek ha ezeket másik torrent kliensre (netán újabb orpendszer - vissza a win7) való csere miatt újra be kell adnom, és végigszenvednem vele. :/
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Üdv!
Nem tudom be lehet-e tenni ebbe a topicba, de tudok küldeni nCore meghívókat, ha valaki szeretne.
Kellett egy ismerősömnek, és előfizetett nekem prémiumra emiatt, így most tudok küldeni 4 héten át, ha valaki igényelne, mivel csak 100 pont egy, és nekem többtízezrem van.
Fizetni nem kell érte, mivel már kifizette, én meg nem kereskedni akarok vele.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki, h a "Műszaki Torrent Tanya" az megszűnt?
https://mtanya.info/Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest