Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    válasz Imi1981 #31590 üzenetére

    Na mégsem jó! Úgy néz ki a hdd nem jó. HD sentinellel 100/99-et mutat de mégsem jó. Valami nincs rendben vele. A baj az, hogy ez egy 3TB-os hdd. Ha másolok róla akkor is előjön a hiba és 100% terhelés van és a másolás nem megy 0 vagy pár kilobájtal másol .Másolás kezdetén még gyors majd egyszer csak belassul/megáll . Formázni kéne lehet? Csak sok adat van rajta amit nem tudok hova másolni (bár lehet nem is menne mert folyton megállna). Van egy 100/9 kondíciójú wd Green és még arról is másol normálisan pedig azon 408 bad szektor van.
    Streem (plex) megy róla akkor is behal. A torrent már nem oda töltődik úgyhogy az nem fogja meg. Sata kábel csere volt. Furcsa volt ez mert kb 1 évig ment tökéletesen és nagyoobb terhelésnek is ki volt téve ennél és probléma mentes volt.

    Mivel 3 TB a hdd így 500 GB-os ssd-vel nem váltom ki. Hdd-ből a wd Red ajánlott torrentre/plex szerverre? Vagy wd black? Bár az már olyan drága, hogy ssd-t is kapok annyiért / akkorát majdnem . Ami most van benne az egy wd purple 3TB-os (ami szarakodik) .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák