Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
-
Nyíl
tag
és még az előzőhöz kiegészítés, lehet, hogy hülye kérdés de kb 3 GB-nyi szabad hely elűnt a c: ről úgy, hogy nem töltöttem le semmit és nem is telepítettem semmit, ccleanert is használok, ennek lehet vmi köze a Teredo dologhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Nyíl
tag
válasz DrojDtroll #15903 üzenetére
köszi a linket, akkor vmi vírus miatt lehetett a helycsökkenés (microsoft security essentials nem észlel semmit) vagy vmi win7 feladat miatt?
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
van egy routerem, amin fut a transmission és seedelve is van torrentek
a router távol van tőlem és nem tudom elérni, mert nem tudom az ip címem
hogyan tudnám az ip címet kideríteni?
próbálkoztam azzal, hogy elkezdek valami tölteni, ami seedelek és hogy akkor hátha meglátom a sajátomat, de nem volt vele szerencsém, mert onnan pont nem indult el a letöltés -
Nyíl
tag
válasz DrojDtroll #15905 üzenetére
thx
-
Froclee
őstag
hali.
az mitől lehet ha pusztán megy a uTorrent már belassul az internet? a globális feltötlési korlát 5kbps, a speedtest látja a teljes sávszélességet (20mega), de mégis baromi lassan töltenek az oldalak. 30 torrent fut és ezek a beállítások:biztos voltam benne hogy 3 kilobájtos feltöltés nem lassíthatja be az internetet , de ha kilépek belőle visszagyorsul. valami tipp?
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
200 egyidejű kapcsolatot, 5k-s sebességkorlátozással, ezelőtt 8 évvel a szar dana routerem is elbírt két p3 800-as géppel, amiken win98 futott. Aláírom, hogy sok esetben igazak a leírtak, de ezek olyan alacsony értéknek tűnnek, inkább máshol keresném a hiba okát.
Jelenleg routerről torrentezem, igen, ott hasonló korlátok vannak, de a feltöltési sebesség szinte teljesen szabadjára van engedve (2Mbit) és teljesen akadálymentesen netezünk két gépen, két telefonon, + most egy vendéggépen. -
rt06
veterán
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Pár napja gondom van a torrentes letöltéssekkel, iszonyú lassan jön. 60/5 mbit-es netem van (PR-Telekom, elvileg itt nincs korlátozva a torrent), ehhez képest a torrentes letöltések 800 kB/s, nagyon max. 1 MB/s sebességgel jönnek. Annak ellenére, hogy az ilyenkor lefuttatott speedtestes mérés szerint a nettel nincs gond, (közel)teljes sebességgel jön. Régebben simán jött a torrent is 6-7 MB/s-sel, stabilan.
utorrentet használok, a legújabb verziót, de kipróbáltam qbittel is, azzal is ez volt a gond. Win7 újratelepítés, router kiiktatás után sincs változás. Másik gépen is néztem, ott is ez van. Kliens portja engedélyezve van, beállítások alapértékeken, és természetesen kábelen jön a gépembe a net.
Rengeteg seeder (300+) és kevés peer/leecher (40-50) torrenteket próbáltam, olyanokat, amik pár napja hasonló seed/leech aránnyal még max. sebességgel jöttek.Amit észrevettem, hogy talán mintha a peereket, akik kapcsolódnának hozzám, folyamatosan ledobja valami. Korábban jó pár peer csatlakozott rám, töltöttem is fel nekik, közben lefele is csorgott szépen az anyag. Azóta, amióta ez van, a rám csatlakozott peerek száma szinte mindig 0, feltöltési sebesség nincs. Jobb alsó sarokban utorrentben zöld pipa van.
Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
utorrent:
Hiába állítom be, hogy globálisan 110% seedet követően leálljon, ha a már 110%-ot elkerülte az arány, azokra nem működik a beállítás. Ok, hogy manuálisan állítgassam át, de nem három torrentről beszélünk..
Van valahol egy feedback, ahol ezt jelezni tudom a készítők felé?[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Nekem fordítva van, mint annak a fórumtársnak, akinek ajánlottad. Minden gyors, még akkor is, ha utorrent fut, kivéve maga az utorrent.
Letöltöttem cfosspeedet, utorrentet beraktam legmagasabb prioritásra, de továbbra is csak döcög a letöltési sebesség.[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
válasz Geller72 #15927 üzenetére
Ja most nézem utorrent..
Én Transmisssion-t használok, itt nem probléma a sok torrent kezelése, bármikor lehet rendezni akármi szerint, majd tetszés szerint egyszerre módosítani, áthelyezni, stb. Egy listában látni az összeset a feltételeknek megfelelően.
A sokat pedig nem pár száz futtatott torrentre értem, hanem kb 1500, gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Az ISP-k, vagy lokálisan az adminok általában melyik portokat tiltják, ha P2P-ről van szó?
-
DrojDtroll
veterán
-
erikke17
őstag
Üdv.
Miért mutatja Utorrent azt, hogy passzív vagyok ha Routerben Nat én Upnp engedélyezve, Utorrentből tesztet lefuttatva azt írja minden oké.Mégis egy bazi nagy piros felkiáltó jelem van, ha valami jön lefele akkor meg zöld... Természetesen ahogy nézem nem tudnak hozzám kapcsolódni.
Hol tudnám még tesztelni, hogy a port nyitva e van?
Előre is köszi
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
rt06
veterán
válasz erikke17 #15937 üzenetére
mert szar az indikator, nem kell vele foglalkozni
Geller_1972 (#15933):
az alapertelmezett bittorrent portokat (6881-6889) szoktak tiltani, illetve dns, vagy ip szinten a nepszerubb tracker-eketPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok.
Szeretnék egy torrent klienst amin be lehet állítani a következőket:
-ha meg egy bizonyos arány akkor törölje a torrent-et
-Rss-en keresztül töltse le a torrenteket.
-a torrent-ek csak adott méretet foglalhat a merevlemezen, míg nem szabadul fel hely, szóval míg egyet be nem fejez és ki nem töröl, addig nem töltsön le ujjat. -
Atish19
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy azt mi okozza, hogy mikor a torrent klienst háttérbe helyezem, mert közben böngészni szeretnék a letöltés a torrent kliensben teljesen lelassul. Mikor visszaváltok a torrent kliensre az a a látvány fogad, hogy kb 30-40kbps-el töltök le, de pár másodperc után ismét felugrik maximumra ami 2,6mbps körüli érték. Erre ötlet esetleg valakinek?
Ui.: Utorrent pro 3.4.2-t (build 36318) használok.[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
utorrent 3.4.2 van fent és az érdekelne, hogy hol lehet beállítani azt, hogy a szüneteltetett torrentek, gép újraindítása vagy bekapcsolása után újra fussanak? A régebbi verzióknál alapértelmezetten elindult gép újraindítása vagy bekapcsolása után az újnál viszont már nem. Zavaró mert van, hogy pause-olom a torrentet amennyiben szükségem van a sávszélességre vagy jó PING-ekre, de később elfelejtem elindítani, és van, hogy napokig így marad, így a seed sem megy.
-
Csabroncka
addikt
Volt itt jó pár emberkének olyan problémája, hogy a torrentletöltés lelassult a lemezírás miatt. Na kérem a beállításoknál 1800 MB-ot be lehet állítani - nagy szám!
SSD alatt, de amúgy 8 Gb memória felett winyó esetén is meg lehet nyugodtan csinálni, hogy kikapcsolod a lapozófájlt a windows-ban.
Láss csodát megtelik szépen a memória 60-70 %-ra és a winyó szépen írja ki a fájlokat, anélkül, hogy sebességcsökkenés lenne letöltésben.Ha erről már valaki itt korábban írt akkor elnézést, eddig nem találtam rá sehol, lehet rosszul kerestem rossz helyen.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
iguana
őstag
utorrentet használok. 2.2.1.
elégedett vagyok up/down irányba is. (hozza a szolgáltatóm által adott sávszélt.)
és mégis.
nem flame bombát akarok bedobni, de tényleg:
ez a verzió lassan 4 éves lesz.
pár éve seed szervert béreltem, mert lehetetlen sávszélem volt fel irányba. (olyan helyem volt albérletem, ahol fizikailag gyakorlatilag fekete lyuk volt)ott is 2.2.1 volt. ( mármint a szerveren, amire fizettem)
ma már "normális" sávszélen ülök, nem érdekel a brutális visszaosztás, verseny, és nem is töltök le több száz gigz crakz/appz/directoriz-t.
de ez a változat működik jól.
letöltök, visszaosztok, minden rendben.család, ismerős keres pl. sorozat miatt.
megmutatom, elmagyarázom, használják.
jön, hogy frissítsenek. megteszik.
soha többet normális sebességen le nem, felfele semmit.portforward-al, vpn-el stb. tisztában vagyok úgy, hogy a munkám miatt használom is.
rendben, programozni nem tudom, túlmutat rajtam.
it üzemeltetésen lehúztam majdnem 10 évet nagy multinál.
brit, kínai, indiai anyavállalattal leveleztem és oldottam meg, oldottunk meg dolgokat.közhely, tudom: működik? ne basztasd!
...de miért lesz rosszabb egy ilyen "egyszerű" program?
tudom, sokan használják a legújabbat, akár a bétát is teljes megelégedéssel..de akkor sem értem.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
válasz Assimilator #15944 üzenetére
nyilván megtettem, de lelkes felhasználóként kiszedték.
komolyan...megtalálták, mivel én neveltem beléjük, hogy a "vindóz fissítés kell"nem nevetek rajtuk, nekik nehéz elmagyarázni. mindenki családjában lehet olyan, akiknek nehéz még a jobb klikk-et is elmagyarázni...és van tesóm részről olyan nagyi, aki úgy kattintgat a fészbúkon, mint én sem.
mivel nem is vagyok fent.
lehet hibáztatni őket?
nem.
az új jobb, javít, mint a "vindóz frissítés...akkor mehet ez? újraindíthatom?"[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
az ötlet teljesen jó.
konkrétan éltem veleaztán menedzselhetetlen lett.
nem tudtam 7/24-et adni, de ez már tényleg nagyon off itt a bittorent topikban, elnézést ezért mindenkitől.a költői sóhajom arról szólna, hogy miért ilyen sz#r az új(abb) utorrent?
miért nem úgy és olyan jól működik, mint a 2.2.1, hogy felteszem, portforward (nem is upnp meg egyéb csoda) és tádááá: fut, szalad, igyekszik.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
MineFox54
őstag
Nincs valakinek Microbit fiókja? Ha van, akkor keressen már rá az ssk73 nevű tagra, mert azt hiszem kidobtak. Ja, és ha látszik az e-mail cím akkor küldje már át priviben.
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Erre esetleg valaki valamit? Érdemes lenne lecserélnem egy másik kliensre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Filmvilág
- Autós topik
- PlayStation 5
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest