- Házimozi belépő szinten
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Monitor hiba topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Logitech Z906
-
PROHARDVER!
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5250 üzenetére
Ne is spoilerezz!
DQXI:
Nyugi, imádni fogod az egészet! Minden aspektusában nagyon jó, kivéve a zene, de téged még az sem zavar.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Jogos kérdés. Hát az van, hogy hullámvölgybe kerültem, vagyis nem is. De ha belegondolok, hogy még egyszer ennyi. Anyááám.. Nem arról van szó, hogy ne élvezném. Dehogy, de a tudat, hogy ennyire hosszú.. És nekem meg alig van időm játszani. Hétvégén is szombaton tudtam csak kicsit játszani.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
penge111
addikt
Nagyon érdekes én nagyon tartottam attól, amit írtatok, hogy sokkot kapok a midi zenétől. De nekem bejön, nem azt mondom, hogy a kedvencem lesz a zenei anyaga, de nem irritál. lehet azért mert snes, sega, mame, gba játékokon nőttem fel, illetve mai napig a telefonomon van mindig egy-két cím vészhelyzetre
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Carlos Padre
veterán
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #5259 üzenetére
Másodikra jóval gyorsabb a játék, egyrészt ha valakit maxoltál, akkor annak szinte az összes bónuszát megkapod alapból, a stat-ok is továbbmennek, nem kell azokra időt költeni, felszerelés, pénz, mind megmarad, szóval bőven van idő minden másra már a játék legelejétől kezdve.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
válasz Adam_Shepard #5259 üzenetére
A játékosoknak ez oké is. De én inkább vagyok már családapa aki szeret néha játszani. Ezért is írtam, hogy nagyon jó a játék, és nem baj, hogy hosszú. Csak az én élethelyzetemben nehéz ez most. Ezzel naponta 4-5 órát kellene játszani. Úgy lenne "kellemes". Nekem múlthéten egy napon sikerült ez, egész héten.
Nem baj, nyomom, egyszer csak a végére érek.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Persona5
Azt vettem észre, hogy ezeknek a csajozós dolgoknak semmi kihatásuk a sztorira. Azt leszámítva, hogy kiírja a játék, hogy jól vigyázzak mit válaszolok, mert már van barátnőm.
a csajom (nyilvááán), és Takemi-nél kiírta. Ráadásul már aAnn előtt összejöttemHawaii kirándulás Ann-nel, de ott mégis ment a kérdezgetés, hogy milyen típusú csajok jönnek be, jele nem volt a kapcsolatunknak azidáig se. És úgy vettem észre, hogy mikor Ann-nel megyek a partra, akkor elég valószínű, hogy ott összejöttek volna így is - úgy is. Jelenleg ott tartok, hogy
.a bugeres Okumura palace-ét fogjuk kezdeni Tegnap volt egy érzésem, gondolatom, hogy na most indul be igazán a játék. Aztán eszembe jutott, hogy az már
Az egy elég meghatározó pont volt. Viszont most kezdenek a dolgok érdekes fordulatot venni,Futuba anyukájának sztorijával megtörtént. hogy egyre nagyobb a közönség. És ez a halál eset a suli igazgatójával.. Érdekes dologba futottam sajna' bele. A Kindness-szem kicsi néhány személlyel való tevékenységhez. Mivel lehet azt a legjobban növelni? Növényt ápolom, de azt nem lehet mindig. Kikölcsönöztem egy DVD-t. 1/2-t tudtam belőle megnézni. Direkt figyeltem rá, hogy mikor kell visszavinni. 12.-én. Erre a játék 18.-ig nem adott szabadidőt. Csak a cselekmény ment folyamatosan. Felkúr.. a gatyám rámegy a kölcsönzős büntetésekre. (jó nem is. )
A másik ami idegesít, és nem tudom miért így van megoldva. Van olyan tevékenység amit ha este csinálok, a tevékenység végén automatikusan alszik a karakterem. De sokszor van az, hogy vége van valami tevékenységnek, vagy sztori beszélgetésnek. És a karakterem irányítását visszakapom a szobájában. Viszont kimenni nem tudok a szobából, semmit nem tudok csinálni, csak odamenni az ágyhoz és "sleep". Ezt miért? Arra gondoltam, hogy van Confidant ami úgymond "megnyújtja" a napokat, és több tevékenységet lehet csinálni?
-
ldave
Topikgazda
Ha jól rémlik a virágboltos meló növelheti a Kindness-t, meg a kávézóban az időtöltés Sojiro-val is.
-
.LnB
titán
Ja, hát pont Sojiro az egyik akinek nem tudom folytatni a "kapcsolatát".
Jó ez a vidi. De akkor ez ilyen? Nem én hagytam ki valami fontosat?
-
.LnB
titán
Ja Kawakami-val az megvan (mindkettő). Akkor ennyi, oké. Köszi, legalább most már ezt is tudom.
-
ldave
Topikgazda
PS4-re most ismét vannak akciók:
- Ys VIII - 16 font
- DQ XI - 25 font
- Yakuza 6 - 18 font
... és még sok más.Érdemes körbenézni, ha hiányzik valami a gyűjteményből.
-
.LnB
titán
Persona5
(58 óra) Végre ismét haladtam. Okumura Palace kész. Jól nézett ki, de bonyolódnak a palace-k elég rendesen. Persze ez várható volt. Már csak várok az "utóhatásra".
Egyébként SP potit még mindig nem tudok venni, a dokitól se. Csak curry főzéssel tudok szerezni.
Kindness-t kellene fejlesztenem, de a virággondozáson kívül nem tudom mivel. Azt meg nem lehet mindig. Utánaolvastam, részidős munkával is lehet, de azt nem tudom, hogy kell. Még sose "dolgoztam" a játékban.
-
ldave
Topikgazda
Melóhoz ha jól rémlik csak a megfelelő nap oda kell menni az adott helyre és ha megvan a hozzá szükséges stat, akkor enged is dolgozni. Kindnesst a virágboltban lehet, metró aluljáróban van. Jönnek majd a vevők és a kérésüknek megfelelő virágot kell eladni nekik, ha ez sikerül, akkor több pontot ad.
-
penge111
addikt
Ez a DQ XI is irgalmatlan hosszú, és ahogy haladok előre kb (50 óránál járok) egyre jobb lesz.De az a baj ezekkel a játékokkal, hogy úgy lenne igazi, ha az ember napi 4-5 órát tudná játszani... Mondjuk lehet hard fokozaton kellett volna kezdeni, tegnap egy kemény bosst kíváncsiságból automata harcon hagytam, simán halál nélkül lehozta a csapat Most járok ott, hogy
össze kell szednem a csapatot, Jadet kellett a Casinóból összeszednem, kis lotyópotyó lett belőle. Hatalmas volt ez a része is, néhány részen jókat lehet röhögni. Pl mikor Rab cucci közül kiesik a kis hentai magazin, vagy találtam ilyen magazint a főhősünk apja ágya mellett is Vannak a kis kék szellemek, ezekről kiderül majd micsodák? Mert már a játék indító videójában is ott volt egy, illetve lépten-nyomon beléjük lehet botlani, de még infót nem találtam róluk. Ja, és 50 óra után sem zavar a zene
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5275 üzenetére
Én annál a Jade fight-nál haltam elsőre a játékban.
Kiderül majd. Szuper is lesz. Meg nemis.
(#5274) ldave Még nem próbáltam ezeket a melókat. Eddig a becsajozás volt a cél (aminek úgy látom semmi értelme..), aztán a kapcsolatok fejlesztése. Ezekre fókuszáltam eddig.
-
.LnB
titán
Persona5
Bakker. Odamegyek a virágárus csajszihoz, de melót nem ajánl, oda vissza szaladgáltam hozzá. Mondom vátáfákk már?!
Utána kellett olvastam. Hát én azt nem tudtam, hogy a metro-ban el kell olvasni az újságot ahhoz, hogy fel tudjak venni melót, és, hogy tudjam mikor, mit lehet.
Na de mostmár megvan. Fejlesztettem is a Kindness-t, de Sojiro kapcsolatához fullos kell. Még egyet kell fejlesztenem rajta.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Persona5
Huhuhuú! Azt mondja nekem Sae: "Your last target.." Esküszöm egy pillanatra úgy megörültem. Aztán leesett, hogy ha 62 óránál vagyok, és az átlag gametime 100 óra, akkor az nem úgy van, hogy én most nekiülök, és végzek a játékkal egy este alatt. Na nem mint ha unnám vagy bármi, erről szó sincs. Gondolom most fordulunk a végjátékra, bár biztos lesz benne csavar.
Egyébként találtam egy hibácskát a játékban. Bár inkább logikátlanság. Szóval, Sojiro bizalmához fullos kindess kellett. Ezt meg is csináltam a virágboltban való munkával. Szaladtam Sojiro-hoz, hogy folytassa végre a confidant feladatokat. Az következett, amikor Sojiro és Futuba
Majd a sikeres bizalmi feladat után mit kapok cserébe?! Na? Hát persze, hogy Kindness pontokat. Érted, amit ki kellett fullozni ahhoz, hogy egyáltalán ez a kis sztori unlockolódjon. Lóógikus.kicsit összevesznek. Kibékítettem őket, beszéltem Futuba-val. Ma este folytatom reményeim szerint. Mementos-ba kellene menni, összejött megint 3-4 request. Most fogom a "cheatert" legyőzni. Már utána jártam, hogy hogyan tudom sebezni őt.
Pár napja a doki bizalmát is kimaxoltam (az nélkül, hogy a szerelmi szálat alakítanék ki vele is, hű vagyok Ann-hez. ) És vettem tőle mindenkinek (SP Adhesive 3). Nem tudom hatékony lesz e, de eddig az SP menedzselés gondot okozott már párszor.
Ha valakivel maxos a kapcsolatom akkor érdemes még velük foglalkozni? Pl Ann a csajom, érdemes vele randizni? És lehet szakítani? Mert Futuba is aranyoska.Egy tipp a játék végére. Lehet nem fog bejönni,de szerintem
Mondjuk Morgana is érdekes lesz még szerintem.Goro Akechi a rejtélyes alak aki keresztbe tesz nekünk a Palace-okban. Tegnap meglett az összes helyszín a városban. Megkaptam érte a trophy-t.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Egy kicsit komolyabb téma:
A napokban beszélt a Sony arról, hogy van egy új belső útmutató a PS-re készült játékok tartalmával kapcsolatban. Főleg a szexualitáson és annak a játékbeli megjelenésén van a hangsúly, de szerintem pl. MegaTen témában a vallási tartalom is simán belekerülhet ebbe a kontrollba. Ez pedig szerintem elég nehézzé teheti a játékok lokalizációját, esetleg akár le is mondhat arról egy japán fejlesztő, hogy nyugaton is kiadja a játékát, ha emiatt komolyabban bele kell nyúlni.
-
.LnB
titán
Hát.. miért lenne a metoo kihatással a Japán cenzúrákra? Ezek a játékok ott hoznak pénzt, és pont azért mert erotikusak. Nem hiszem, hogy a nyugati metoo meghatná őket. Inkább nem adják ki nyugaton a játékot, a fő piac akkor is a belpiac marad nekik nem?
-
penge111
addikt
Mennyi idő volt nektek a karikat lvl 99-re felhúzni DQ XI-ben? Ez az egy ami szúrja a szemem a thropik közül, utálok farmolni. Létezik a metal slimes módszer, de az se tűnik baromi gyorsnak!
@LnB.: pont az ilyeneknél szoktam elengedni a platinát nem nagyon szeretk órákig szörnyeket irtani monon módon. Ez a metal szörnyikés gyorsnak tűnik, de amíg pep-power állapotba kerülnek a karik az s idő azért Mondjuk láttam olyan videót, ahol a pacek 1 milla közeli xp-t húzott össze a metal kéz az ugye újabb kezeket idéz.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5283 üzenetére
Pedig az gyors. Nekem is írták dévék azt, aztán nem csináltam meg végül. Itt volt az a pont, ahol én elengedtem a játékot.
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5283 üzenetére
Van egy pep "up"-os ital. Az is kell.
Egyébként én is imádtam a játékot, de ez már nem hiányzott. Picit persze rossz szájízem van, hogy nem láttam a "Fin" feliratot, de szerintem az élmény így is teljes.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
penge111
addikt
Mindegy most egy hét pihenőre rakom, mert megyek le vidékre, oda nem cipelem a ps-t. Majd nekiugrok újult erővel, még amúgy a sztorinak is szerintem a java hátra van... Csak már meg akarom a kis lelkem simogatni egy kis Dark Souls III Gotyval
@LnB.:Miért az
kell a max szint?"igazi" befejezéshez [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Amúgy srácok, szerintetek ezeket a Persona5 "élményeket" csak magam szórakoztatására irkálom ide?!
Gondoltam dumálunk róla, meg válaszoltok ha kérdésem van. Persze kigúglizhatnék mindent, de jobb lenne egy jót dumálni itt inkább róla.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5287 üzenetére
Hát a franc se tudja, hogy igazi e. Gyakorlatilag igen, mert úgy kapod meg a végső képernyőt. De nem tesz már szinte semmit a sztorihoz. Hol tartasz egyébként?!
-
penge111
addikt
Itt:
Szóval még biztos van 20 óra a sima játékból szerintem, ezenfelül meg még vagy 30 a platinához, tippre...Most szedem össze újra a csapatot, a gömbökkel együtt. Ericket most fedeztem fel a hajóban bújkálva, elvesztette az emlékeit. Illetve ezzel párhuzamosan kell megoldnom az arannyá változó emberek rejtélyét is. Már csak az ikrek hiányoznak a csapatból. Megmondom őszintén én megjelenéskor játszottam a Personával rengeteg dologra már nem is emlékszem, a "gyanúdra" igen, de nem akarok spoilerezni
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Volt. [link]
Jó nem olyan fontos, csak na. Azt hittem többet fogunk dumálni. Mondjuk te legalább válaszolsz. Penge nem. [link]
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5291 üzenetére
Basszus! Ha ott tartasz akkor ne érdeklődjél "felfele"! Én azt hittem, hogy végeztél. És ha véletlenül, tudatlanságomban spoilereztem volna egy durvát?! Nyomjad csak, nem kell foglalkoznod még a max levellel.
-
-
.LnB
titán
Pfff. Há' mi a baj a cicababával?! "drágaszívem"
Tudom, egyszer nem spoileresen, de utaltál rá, hogy van következménye ha több csajod van. Ezért kérdeztem, hogy lehet e szakítani? És érdemes e így max bizalommal találkozgatni vele?
De mondom Futuba(bát) is...
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #5299 üzenetére
az még a múlt században lehetett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Windows 11
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest