-
PROHARDVER!
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
Valamelyikotok rendelt mar elo jatekot a Shopto-rol vagy a Zavvi-rol? Mar csak asszem ezeknel lattam a Persona 5 gyujtoi kiadasabol es nagyon kene egy.
The owls are not what they seem.
-
nonsen5e
addikt
válasz renji00 #4153 üzenetére
Egyszer vettem tőlük DVD-t, az rendben megérkezett, csak a helyi postás törte majdnem ripityára amikor megpróbálta beleerőszakolni a postaládába.
Mondjuk a csomagolásuk össze sem hasonlítható azzal, ahogy a cdjapan csomagolja a termékeit (cdjapan a jobb).D4: hunPH, nonsense#2596
-
oriic
HÁZIGAZDA
A nap WTF bejelentése. o.O
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Beírom ide is, mert itt vannak a tudósok.
Melyik FF-et javasolnátok, most, hogy az összes eksönös?
A X. És a XV. az eddig az ajánlások, tesztek, tecső alapján oké.
Egyéb javaslat? Inspiráljatok! Köszi. -
nonsen5e
addikt
válasz #38167040 #4168 üzenetére
A XIV havidíjas mmorpg.
Type-0-t nem csúcspontja a sorozatnak, még a HD remasterben is elég unreszponzív az akciók bevitelére, de maga a harcrendszer egész fun.
VII jó, csak koros a grafikája.Első 9 játék emulátoron PC-n még 10+ éves laptopokon is gond nélkül megy.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
törölt tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor asszem marad egyelőre az eredeti elképzelés: X és XV. Az, hogy fizetős nem zavarna, csak jó legyen, de nem olvastam a XIV-ről áradozó szövegeket. A 0hd-t meglátjuk, ha elkap a gépszíjj. Sajnos régi macről telegrafálok, úgyhogy még a régi pécés dolgok sem mennek.
-
KisTücsök
addikt
A Clannad side stories és a Tomoyo after jók lettek? Akciós most mind. A sima Clannadot tuti beszerzem, de ha jó a másik kettő is, akkor mehetne bundleben.
-
ldave
Topikgazda
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
PC-s megjelenés március 10.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Két kérdésem lenne még FFXIV-gyel kapcsolatban:
1. Ha jól látom van egy ingyenes demója 14 napos hozzáféréssel? Ebben nincs semmi turpisság?
2. Ha utána megveszem, csak a SE-től lehet hozzáférést venni, vagy van egyszerűbb módja is?Előre is köszi.
-
ldave
Topikgazda
válasz #38167040 #4183 üzenetére
Vannak bizonyos korlátok a 14 napos trial alatt, pl maximálva van az elérhető szint és pénz mennyisége, nem lehet belépni klánba (Free Company) és hasonlók, de arra tökéletesen jó, hogy kipróbáld az irányítást és kapj egy képet a játékról.
-
nonsen5e
addikt
válasz #38167040 #4183 üzenetére
A hozzáférés alatt a játéklicencre vagy a havidíjra gondolsz?
Előbbit veheted a Square Enix boltjából, dobozosan vagy a Steamről, de amennyiben az utóbbit választod, akkor a kiegészítőket is csak onnan veheted már.
A havidíjat a játék oldalán (mogstation) lehet venni, de több fizetési opció van. Létezik még fizikai gamecard is (wow stílusban), de itthon még nem láttam sehol sem árusítani.D4: hunPH, nonsense#2596
-
ldave
Topikgazda
Japánban már megjelent a Nier Automata, teljes angol lokalizációval:
-
-
Thorus
aktív tag
Japánban megjelent a The Witch and The Hundred Knight 2 és remélem hamarosan bejelentik az EU kiadási dátumot is.
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Monoton
tag
PlayAsia-n most ingyenes szallitas van ha erdekel valakit.
-
james001
veterán
Tud innen esetleg valaki japánul?
A sárga betűs részt kéne lefordítaniIlletve szerintetek megéri a japán store-ból vásárolni? Úgy értem ezt hogy honnan tudhatom melyik játékban van angol felirat is? Erre a Nier Automata-ra nagyon fáj a fogam,és úgy olvastam a japán verzióban van angol felirat. Nem bírok március 10-ig várni
https://psnprofiles.com/kazama001
-
nonsen5e
addikt
válasz james001 #4193 üzenetére
Hülye vagyok még ehhez, majd a profik megmondják a tutit.
Valami olyasmi, hogy ha március 8 előtt veszed meg, akkor kapsz egy ilyen exkluzív fehér könyv kinézetű robot követőt vagy mit (pod model).
edit: ez lehet az a fehér könyv [link]
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
renji00
aktív tag
Nier Automatáról jut eszembe, van olyan bolt ahol lehet rendelés esetén kártyával fizetni utánvét helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest