Új hozzászólás Aktív témák
-
HangFalx
csendes tag
Egy csoportba kerültünk. Onset
[ Szerkesztve ]
IGN: HangFal
-
Clapaucius
tag
Sziasztok!
Ha lerakok egy Wheel-t és sebzésvédelmet nyitok rá, akkor az incredible Mo sebzésvédelme hozzáadódik? Vagy marad a 20% ?
Köszi!....
-
misixd3
csendes tag
hali
Volna egy kérdésem és hosszú az előtörténet.Felhasználómba létrehoztam egy 2. karakter és átadtam a kártyáim neki.Elkezdtem hackelin a trainerrel úgy, hogy 1playeres battlegrund 10.szintjét nyomattam, hogy gyorsan jöjjön a tölken. Kb félórányként jött a levél, hogy mivel hackeltem elveszek az összes aranyam meg az összes tolkenem , de még így is megérte mert folyamatosan fejlesztettem a kártyáimat. Aztán amikor egyszer kidobott a játék és újra beléptem eltűnt a karakterem amelyikkel hackeltem, de megnéztem ah-ba még fentvannak a kártyák amiket felraktam.Ez azért van mert folyamatosan hackeltem, vagy valami bug és van megoldás vagy elfelejthetem az a karit, és a ha a karit el is felejthetem a kártyák vele együtt elvesznek-e?
ING: Misitriad
-
Cr4Zy
tag
Hát én sem kaptam egy túl gyenge csoportot, egy platina pajzsos (RadicalX), fullos aktivitás mellett két platina ranggal rendelkező (rajtam kívül) és még egy Battlemaster is, szóval az sem lesz egy olyan gyenge mezőny.
A csoportbeosztások itt találhatók:
GROUP A
drakonz
GreatKudi
WindHunter
JackV
Hirooo
CYnofearGROUP B
YaBroo
perfion
discpled
jukaaa
Demonmag
iRedyGROUP C
Kyllbuster
Dechris
TBPeti
LittleVooDoo
RadicalX
BuzzeronGROUP D
ArkticDog
Ixibutzi
klotor
MaranV
ahha
LeukosGROUP E
thesikaleon
Verodicia
Saintfighter
aDuDule
MarbSlonk
galacticGROUP F
GEOMAR
SilenceOfGod
HangFal
mRwn
Govnovalj
OnSetGROUP G
Shooterasd
beijingguy
Subush
TheRoccatman
masterredcow
SparexGROUP H
Darklloth
Delmlord
BQooL
Numphy
Vietnamezee
Showaren(#19903) Gyuri27: Thesickaleon oldalára kötelező feltöltenünk, szóval egy regisztráció ellenében onnan is tölthetitek majd, de ha igény lesz rá természetes, ide is fogjuk linkelni Mediafire, vagy data.hu -ról.
(#19904) ludinho123: Igen, a kettő együtt is hatásos, de az Incredible Mo nem a te egységeidet buffolja a 2. (a The Insidious Mo) álláson, hanem az ellenfél egységeit gyengíti 20%-kal. Ez azért nem mindegy, mert az Inc. Mo az ellenfél épületeire nincs hatással, szóval azok a full sebzésüket fogják leadni. Jah, egyébként csak pár dolog van, ami nem működik együtt, ezek egyike pl. a wheel regeneráló hatása és a Viridya regeneráló hatása, de én sem ismerek olyan sok ehhez hasonló kivételt...
Szerk.: Már jópár meccs lement a versenyből, a replayeket róla itt találjátok, regisztráció után pedig tölthetitek is le. A mi meccseink (az a fejenként 10) lehet túl kevés, vagy túl unalmas lesz.
[ Szerkesztve ]
IGN: TBPeti
-
BladeHero
tag
Na benéztem újra a játékba.Mi volt ez a nagy patch?
RPCJ
-
bangageorge
csendes tag
válasz phanzetomox #19900 üzenetére
szia.. mit jelent az az olcsóbban.. mennyiért. lehet,hogy érdekelne a dolog..
-
phanzetomox
őstag
válasz bangageorge #19912 üzenetére
Megy privát.
-
phanzetomox
őstag
10 booster ebből 6 soulshatter. 'nyád vagy 'nyád ?
-
pachito
őstag
válasz phanzetomox #19917 üzenetére
Szerintem ne nagyon panaszkodj, nekem 3 egymas utani Lost boosterbol a kovetkezo esett:
- Curse Well
- Curse Well
- Curse WellAkarmikor cserelhetunk shatter-re.
u.i.: ilyenkor sajnalom, hogy laptoprol vagyok, asztalirol szetkaptam volna a 2k-s tescos klaviaturat az hetszentseg!
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz pachito #19918 üzenetére
Na jó de én hatszor buktam vele
Érdekes hogy a kb. 500 boosterből amit vettem az új árak óta egyszer nem esett harvester, firedancer, mountaineer meg még sok más... de pl: ,voodoo shack, parasite swarm, soulshatter, inferno, virtuoso nagyon gyakran...
Áh szerencsétlen dolog ez no -
Gyuri27
félisten
válasz phanzetomox #19921 üzenetére
Olyan ez mint az 1bfp-s booster. Pahase, mage, nox esett. De többsége ugyanaz az értéktelen kaksi. Olyan ez mint a nyerőgép. Te jól nem járhatsz vele.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Clapaucius
tag
Egy gyors kérdés: A lila Gravity Surgenál a frost mage-ek, illetve a razorshard támadása érvényesül? Vagy ezek távolsági támadásnak minősülnek? (razorshard bombázása elég valószínű, hogy igen, inkább a mage érdekelne...)
Köszi!
....
-
phanzetomox
őstag
válasz Clapaucius #19923 üzenetére
Minden varázslat vagy távolsági cucc hatástalan rá, így a mage és a razor is
-
Predatorkill
tag
válasz Gyuri27 #19922 üzenetére
Csak Lostknight járhat jól vele... de neki konkrétan minden 2. booster 1000+ ... nem értem ezt a mákot nekem is legalább 2-3k bfp elszállt mostanság
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D
-
OnSeT
őstag
Sika azt írta hogy a köv. elv szerint alakítja ki a csoportokat :
groups based on ELO will be like:
1. top player
2. expert player
3. good player
4. decent player
5. decent player
6. noob playerNamármost nálunk én vagyok a noob kategóriás. xD
Shooteréknél sztem igen papírforma eredmények születnek.
-
Cr4Zy
tag
OnSeT, a csapatokban a "rangsort" és az eddigi eredményeket itt megtalálhatod, Shooter a top játékos kategóriába, Te a jó játékos kategóriába, Hangfal és én pedig a megfelelő (decent) játékos kategóriába lettünk sorolva. Eredmények terén az "x" jelenti azt, hogy a vízszintes sorban lévő nyert, az "o" pedig, hogy ő vesztett.
Shooteréknél a beijingguy-shooter meccs érdekelne engem, mert beijungguy elég nagy t1-et használ, és azután még pure nature is, amit elég nehéz fogni t2-es L-counter nélkül...
Tényleg, ha már itt tartunk, nem tudjátok véletlenül, hogy a csoportomban ki milyen színű paklival játszik?
(#19923) ludinho123: A frost mage sima range támadással rendelkezik, s a razorshard a képességét bekapcsolva is range egységnek számít. Így ezek közül egyik sem fogja sebezni a lila gravity-vel lehúzott egységet. Én pl. stonekinban kék gravity-t használok, de igazából a defenders is meg tudja oldani a madarakat, főleg hogy olcsóbb is bfp-ben.
(#19927) phanzetomox: Streetkings a szememben nem éppen egy top kategóriás játékos, t3-on fof + cultist master, majd instant 2-3 grigori + soulshatter + nasty a játékstílusa, amit nem éppen könnyű megfogni...
[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
hehe, ugrottam 2 kategóriát előre a listen
C csoport? abból mindenkiét tudom
Kyllbuster Fire / Frost
Dechris Pure Fire
LittleVooDoo Shadow/Frost
RadicalX Shadow/ Frost
Buzzeron Pure Shadowsajátodat gondolom nem kell írnom
Dekka beugrott D csoportba ahha helyett. eh mintha nem lett vna elég pure natures eddig is, már többen vannak mint a lostosok.
-
Volgafan
senior tag
Szerncsétek,hogy nem neveztem....
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
phanzetomox
őstag
Váá tudtam én hogy ezért utálom az 1v1-t Elkezdtem játszani, hát nem bele botlok egy voidos noobba.... Tényleg semmi micro, és semmi tudás nem volt az mögött amit csinált ( 24 percig tartottam magam mikor vagy 5 well előnybe volt, sőt ha nem nyom voidstormot akkor vissza is hozom a meccset t3-on )
-
misixd3
csendes tag
Vettem 250bfért egy lost soulsos bootser gondoltam hátha lesz benne valami ami ér valamennyit és talán nem bukok semmit ,és mi volt benne?: Ironclad XD
-
misixd3
csendes tag
XD vettem meg egy renegade bootsert is és mo volt benne XD ezt a mákot
-
Cr4Zy
tag
Hát kösz szépen, eddig egyből semmi!
Buzzeron ellen 2-ből 2 pontom van, viszont pure fire volt 120-as decklevel-lel, szóval valszeg nem teszt-pakli volt
Amúgy meg grat, mrwN nem egy gyenge ellenfél! Losttal, vagy shad-nattal játszott ellened? Mert ezzel a kettővel a legjobb. Jah és a replayek merre vannak? Mert amíg az nincs, addig pont sem jár érte.
DeChris-ről meg annyit tudok, hogy mindenféle t1-el láttam játszani (youtube-on), kivéve a fire-t, viszont így csak pure fire, bandit, stonekin és twilight paklival nem játtam. Az biztos, hogy a mikrózása szép, t1-en a shadow-ban volt bent neki motivate. Jah és 2-ből 2 játékos azt mondta, hogy ha tényleg ő az igazi DeChris, akkor a valaha volt egyik legjobb shadow t1-es játékosról van szó. LittleVooDoo-ról nekem a torony ugrott be elsőre, szóval ha tényleg lost, akkor lost launcher és church...
Amúgy néztétek a további párosítást? Ha továbbjutunk a csoportkörökön, nagy a valószínűsége, hogy megkapjuk egymást ellenfélnek az első körben...
[ Szerkesztve ]
-
Juliano
tag
elvesztettem tegnapelötti linket. Légyszi linkeljétek a tornán eddig lejátszott eredményeit...(egy ilyen word táblázatszerűségben volt)
-
Cr4Zy
tag
válasz Juliano #19941 üzenetére
Itt megtalálhatod, amire kíváncsi vagy, s eddig Onseték és a mi csoportunk áll a legszarabbul a lejátszott meccsek terén!
Banyeg tegnap este beszélgettem egy kicsit mrwN-el, aközben realizálódott bennem, hogyha feljutok, akkor a második fordulóban a következő 4 lehetséges ellenfél közül fogok játszani valakivel:
SilenceOfGod
mrwN
OnSet
HangFalSzóval semmiképpen sem lesz könnyű dolgom...
Szerk.: (#19928) számú hozzászólásomban is ott van egyébként a link...
[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
lehet benéztem
replayek tk-n, már tegnap felrakta mrwN mind2-t egy rar-ban. [link] de amint nézem sika se vette észre, mert pontot még nem kaptunk rá
a meccsen mindketten a saját mapunkon buktunk, úgy kell azt ^^
bár ha nem rambozók az első körben még akár azt is hozhattam vna.Hangfal: a válaszok sorban: pure fire, leszek, az, remélem nem, thx, cs, ok, ok, látom, cs
a kérdésekre rem még emlékszel
-
OnSeT
őstag
Tolnám én csak offline mindenki.
SilenceOfGod-al előbb játszottam, marad az 1 pont
első körben legyalult, viszont másodikban a deck tuningnak köszönhetően már nem volt könnyű dolga. ő kezdeményezte a t2re lépést, aztán 20+ percet toltuk. már aszittem nyerem, de mégse
durván tolja ez a SoG, ráadásul csinált egy spéci decket ellenem, amit rólam nevezett el
(#19946) Cr4Zy
link nemártana, ^^ [link][ Szerkesztve ]
-
Cr4Zy
tag
Nekem is maradt a 4 pont a mögöttem lévők ellen (littlevoodoo és buzzeron ellen), mivel fogalmazzunk úgy, hogy radicalx szarrá vert. Jah és radical azt mondta, hogy dechris valószínűleg nem fog játszani játszani egyáltalán, szóval ez azt jelenti, hogy lehet megvan a 3. hely biztosra ^^
(#19947) OnSeT: Köszi, arról megfeledkeztem, hogy nem tudja mindenki fejből ezt a linket
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Semmi gond, sracok, mintha itt se lennek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest