Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Murder3

    addikt

    egyébként az egységek és spellek összehasonlításába ne csak a értékeket és leírást vegyétek figyelembe.
    a modellekből és támadási típusokból adódóan rengeteg dolog teljesen unfair előnyöket és hátrányokat biztosít az egységeknek, ami azért az mert meg sicns említve.

    kezdjük az egységek sebbeségénél, ugye 2 dolog ismert a swift és a nonswift, de ez se egyszerű mert pl az l egyégek gyorsabbak a nem l egységektől, némelyik egység gyorsabb a másiknál és nonswift mind2.

    ugye a malee egységkenk nem h a pontos sebzés sicns megemlítve, de még nem is egyen lő dps-ek van mint a rangedekenk ami megint nem túl fair.
    itt kéne a fegyver típust is feltüntnei, mert pl a dreadcharger több támadása is random ami megint hiába s counter pont az s egységek ellen egy nagy hátrány ez.

    de ha a koc-ról is beszélünk az ilyen típusú egységek nem elég h borzalmasan lassú de nem egyneletes támadási sebességgel rendelkeznek.
    míg pl a deep one féle bogarak amik nem fegyverrel támadnak gyors és egyenletes sebességel támadnak ami látható repekbe is kijön h mennyire előnyős néha.

    elég common dolog h az s egységeknél azt figyelembe se veszik h pl a nature épp azért olyan erős s egységekkel mert pl a ghostpsears vagy spearmen mert erősek amellet h ott a surge ami ugye nem feltétlen éri meg mindig, bár mivel visszahozza az elesett egységeket egy s csapatba mindjárt máshogy néz ki.
    nagyon sok rapbe ez látszik h mennyire előnyös, a singel shooterek amik sugarat lőnek ezért nagy hátrányt szenvednek az s egységekkel, ezért is van pl h a shadow mage menyire failolhat s egységeken.

    spell összehasoníltásba pl a corspse exploison VS lava field hasonló, de míg a ce nem sebez az összes permanensre addig a lava a rangjén belül mindenre egyenletesen osztotta ki a sebzést és knockolt minden egységet.
    ezt megint nem igen vették figyelembe sokan a nerfnél lévő wathclsitbe pedig nagyobb jelentősége van bármelyik másik ilyen robbantó spellel szembe..

    ez a szégyen h ezeket hivatalsoan sehol nem tüntették fel, pedig ez többet ér a core stattnál, mert pl hiába a koc 100 támadó ereje gyakorlatilag l egységeken kívül másra alkalmatlan a fegyvere és sebessége miatt.

Új hozzászólás Aktív témák