Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Murder3 #11712 üzenetére

    Elmondom, hogy a miért kapta a nature a somot.
    Mert az egységek marha drágák. Ráadásul ami 70 power azzal nem lehet sz.patni az ellent. Lásd amig csinálsz egy támadást az nálunk x power. Amig a shadowos olcsóért szivat és utánna pikk-pakk ott a Harvi 300 powerért. A fire dobálja a speleket amik ártanak, vissza kapja a 100%-t ény nyomja a voidot. Lásd wildfire. Spameled és ömlik vissza a void. Mig nálunk ugye nincs mit spammelni. Max a surgét de az egy 70 poweres s unitra luxus.
    De megyek tovább. Mert álltásod szerint a nature bitang jó. Mégis shadow és fire t1-l találkozni többségében (meg t2-l). Érdekes. Na szóval mert erre nem reagált senki.
    A lila envenom és spirit kiadása óta bugos. Ami talán nem is lenne érdekes akkor ha nem annyi skyfirével találkozna az ember. Így viszont pure t2-n nincs mivel beütni.
    Nyilván a noxnak nincs köze a somhoz. Annyi csak, hogy ezekszerint mindkettő op.
    Azt mondod a void manipulálás nem illik a naturéba. Akkor a vigil miért gyógyitja magát, vagy a nomad. Illetve shadowba miért illik a control? Mert a nightguard ugyanazt csinálja mint a swamp. Oda ez miért kell? Miért van az, hogy minden frakciónak van 50-60 powerért t1-n használható tornya. Naturénál nincs. Mert a primal minden csak nem jó.
    Meg azt semm értem ha a nature a control. Akkor egébb frakciók miért kaptak spell és egyéb blokkoló lapokat? Mert mi cserébe nem kaptunk dd speleket.

    Onset: soulhunter? LOL Nevetséges. Dis, rev és még egyébb shadow buffok. Leverhetetlen.
    A grigori, satanael fogható. A soul nem a buffok miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák