Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    Az a baj srácok, hogy míg ti a gyalogos pálya miatt sírtok, vannak itt akik a járművek miatt. Mindenkinek más miatt jó a játék és próbálnak a lehető legtöbb rétegnek kedvezni, s nyilván, ez azt eredményezi,hogy hol az egyiknek kedveznek, hol a másiknak.

    Jelenleg a játékban van 17+2 pálya, ha a FS-ot nem számoljuk, ha azt is akkor 20 pálya van!
    Amúgy őszintén már ugyan mégis minek kellene még pálya? Herótom van ettől,hogy legyen még több pálya. Annyi van már, mint a szemét, s fogadjunk,hogy minden pályán lehetne olyat mutatni, amit még nem csináltál rajta.

    Ebből járműves, ala régi BF módra:
    Al Sundan, Hamada, Iwo Jima, Panzerstorm, Twisted Steel, Pacific Storm, Wake Island
    ezekre azt mondom,hogy nagy, van rajta elég jármű, földi, légi, lehet csapatni.

    Még mindig járműves, de már az új BFre hasonlítva:
    Aerodrome, Arras, Mercury, Narvik, Rotterdam, Solomon Island

    Gyalogos orientált, de még némi járművel:
    Devastation, Fjell 652

    Csak gyalogos:
    Operation Underground, Marita (is igaz,hogy a Lofoten Islands és a Provence - eddig legalábbis - gyalogos volt csak, de ezek csak az SCQ-ban voltak elérhetők)

    Én akár hogy is nézem, még mindig nem a gyalogosoknak a pályái vannak többségben, de lehet nem jó a matekom. :D

    S most még kapnak a gyalogosok 1 pályát. Ó jaj. Szegény járművesek. Ezt írom úgy,hogy én is jármű párti vagyok és inkább preferálom ahol vannak járművek, mert nekem a BF az egy komplex harc. Mondjuk nekem sokkal jobban tetszik ez az új elgondolás (kicsit kisebb pályák és ezért kevesebb jármű), ahol nem 15 percig tart átgyalogolni az egyik pontról a másikra.

    Nekem pl nagyon tetszik ez,hogy már meglévő pályára tesznek be új frakciót. S egyébként azt is megjegyezném itt,hogy ez lehet épp akár egy teszt is, hogy a közösség ezt hogy fogadja, mert gondolom,hogy kevesebb munkával több pályát is ki tudnának így adni. Persze visszájára is fordulhat, mert így még lustábbak lesznek. :D

    Mind1, befejezem, már így se olvassa el mindenki! :D A lényeg, hogy ne kárrogjatok! Legalább addig ne, amíg ki nem próbáltátok! :D

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák