Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz Target78hu #23023 üzenetére

    Nekem délután volt olyan, hogy felmentem játszani. 2mapig teljesen tökéletes volt aztán feljött 1-2 nagyobb ping-ü ember és elkezdtek ilyen mikrolaggok lenni főleg amikor ők lőttek rám. A végére buktam is az Ace pin-t de amúgy jó volt.

    Láttam pár Specact-os játékost is, de annyira nem jött be a látványuk lehet mégsem veszem meg fizetés után. Végül is semmit nem változtat a játékmeneten max. nem én leszek a #1 célpont:D Anno COD4-ben is mindenki arany AK-val rohangált én meg csak röhögtem rajtuk, mert semmivel sem volt erősebb csak könnyebb volt őket kiszúrni.

    #23020: A map pack, ami ugye beleszól a játékmenetbe valamilyen szinten, az ingyen a tied akkor meg mi a lópikuláért nyafogsz. A specact-ol senki sem lesz pro, vagy nélküle kevesebb. Amolyan plusz a fanatikusoknak, ha kell megveszed, ha nem nem ennyi.

    #23024: Nem lehetett, ez az új Update óta van így. Ugyanúgy a G3-ra is lehet rakni már.

    #23026: Szerintem ugyanúgy dobozos mint a CDG-nél, de az is csak egy kulcsot fog tartalmazni amivel unlock-olható lesz a tartalom.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák