Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz ciry #19011 üzenetére

    Ha egy admin a gép előtt ül, nem játszhat állandóan, s nyilván nem is fog állandóan ott lenni a játékosok között. Net, zenehallgatás stb. közben futhat itt a képernyőn oldalt az adminprogi, amire rápillantva, elsősorban chat alapján észre lehet venni dolgokat.
    Múltkor belépve PRoCon-ba, 3-an panaszkodtak Bonat-ra, hogy csak rakétavetővel nyomul emberekre. A ti oldalatokon játszott. Benéztem admin progiban a térképre és pont felvillant, hogy küldi az RPG-t az erdőbe, ott megölve valakit. Nem volt mese, nem volt kivételezés (semmit nem érő figyelmeztetés annál inkább), kapott 2 óra ban-t tőlem. Kié volt az első megjegyzés? A tiéd, hogy ez egy vicc. Be is zárhattam volna admin progit, vagy direkt észre sem vehettem volna, hogy mi folyik, de én máshogy döntöttem. Ehhez hasonlók miatt leszünk mi rossz adminok. Te pedig más miatt voltál az anno.

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák