Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabipaci

    addikt

    válasz ciry #18963 üzenetére

    Én sem akarlak megbántani.
    De azért elmondom, hogy az adminok között van olyan is, aki segít nekem.
    Lorenzó akkor szállt be a bérlésbe, mikor a legnagyobb szükség volt rá, mert voyage barátod, akivel a háttérben béreltél rajtam keresztül szervert, átvert a pénzel, és egy elég nagy lyuk volt a költségvetésben.
    R-chee hozzájárulását megint nem kérdőjelezhetjük meg, dupla rész a bérletből, blog, szabályzat 3 nyelven, és admin jelenlét proconon keresztül is.
    Most had ne menjek most bele, vannak srácok, akik egyszerűen csak befizetik a pénzt, de nem bomlasztanak belülről, nem szegnek szabályokat.
    Mackó, Crock, GodFater is ott segít, ahol tud. Photoshop, adminprogram tesztelése.
    És itt jön ugye a nagy kérdés. Ha olyan kevés az időm, hogy játszani sem tudok, az adminprogramra vajon mikor szakítok lehetőséget.. Vajon mikor... hmm, ez nagy talány.. TALÁN ÉJSZAKA!!!! Amikor a család alszik, a szerverek üresek.
    Tudod vannak itt olyan emberek, akiknek nem büdös tényleg áldozatot hozni, ha pl kalibrálni kell a mapot.
    Soroljam ki az at "igazi" adminokon kívül? Okoska és Bosszúálló. Szóltam és jöttek, nem egyszer. pedig elég pici volt a szemük, mire végeztünk.
    Ellenben Te kifizetted a részed, és hagyjunk békén, Te nam vagy admin.
    Viszont belősz a bázisra, nem érdekelnek a szabályaink, ha meg gondod van, arra nem vagy képes, hogy a térképen bejelöld, menjek fel, próbáljam ki.
    Köszi.
    Elárulom, hogy ez nem akkora bonyolult játék, nem kell 50-es rangot összekockulni ahhoz, hogy átlássam, nem kell 8 csipa egy oldalra.

    Azt elmondod, hogy ki az a MI arra????

    Logitech hardware tester

Új hozzászólás Aktív témák