Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Olympos

    aktív tag

    válasz Stunts666 #21274 üzenetére

    A BF4 esetében "még nincs olyan", hogy a szerver a szar. Bármikor, bármelyik szerver újraindulhat az EA/DICE kapcsolati problémák miatt. Itt most tényleg nem a szerverekkel van még a baj.
    (A mi szerverünk van, hogy napokig nem fagy ki, vmikor meg óránként újraindul és ezt élik át ismerőseim is saját szerverükkel.)
    A Battlelogon folyamatosan írják a probléma jelenlétét és ígérgetik a mihamarabbi elhárítást.

    BF3 esetében - az elmúlt hónapokban - leginkább a DOS attack bénította a szervereket, amelynek bárki áldozatul eshetett: ismételt támadásokat ki tudnak védeni a szolgáltatók szerver parkjai, de egy 10ezer IP-címes támadást első alkalommal mindenki benyalja. (Ilyen sokszor van, ne kérdezd, kinek az érdeke bénítani mások szerverét....)

    És még egy megjegyzés:
    Ha kifagysz egy BF4 szerverről, ami azt jelenti, hogy elsőnek az emberek fagynak meg, nem mozdul senki, majd szépen (fekete háttérrel, villogó kurzorral jobb felső sarokban) kilép a játékból a BF4, akkor azonnal nem szabad visszalépni - hiába látszik a szerver aktívnak -, ugyanis még nem indult újra, így 2 percen belül kétszer fogsz kifagyni, ami szintén semmi köze a szerver minőségéhez.
    Kifagyás után még kb. egy percig aktívnak látszik a szerver - de nem az -, ezt követi egy kb. 2 perces offline állapot (amikor a szerver elérhetetlennek látszik és rebootol) és aztán mikor ismét online és üres a szerver 0/48, akkor lehet újra belépni...ha akarsz :)
    (...sokan az első kifagyás után rögtön Reconnectre kattintanak, így még bosszúsabbak lesznek, amikor visszalépés után azonnal kiesnek.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák