- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Mini-ITX
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz F_Zolee #22432 üzenetére
Itt nem az ember a hibás. A gamet kéne úgy megcsinálni, hogy ne lehessen csalni.
AMúgy meg nemértem mi abban a pláne, hogy csalnak játékban. Mert ha pénzt kapnának érte megérteném. De így semmi értelme. Ez csak egy szórakozás. Olcsóbb és nem károsít mint pl. drog, cigi, piaV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
isizakhi03
tag
válasz F_Zolee #22432 üzenetére
hát igen. de az sem állapot hogy ennyien csalnak. fel megy az ember játszani egy jót, de úgy is akad egy-két érdekes figura. az meg rá tesz egy lapáttal, hogy hibás a bf3-is. múltkor mondta ts-en egy admin, hogy kockáztatni kell a játékosok kirúgását illetően. vagy csal, vagy nem. van olyan, mikor is tényleg egy tisztességes játékost rúg ki az ember, mert adja neki éppen vagy csak szerencséje van, vagy egy csalót. sosem tudod. sok a gyanús játékos, én meg azt mondom, akárki akármit mond. nem mindenki csak felmegy, és ezerrel nyomatja az aimbotot, hanem bizony vannak óvatosak is. rossz k/d esetén ki meri rámondani, hogy hacker?
Pedig vannak olyanok is. és mikor írod neki, ő van felháborodva, miért mered ezt állítani. jah persze. m5k-val folyamatos fejes, egy hites killek.
a másik gond itt a játékosok többsége. arra nem képes, hogy csapatban játszanak.. többször látom, hogy a sok orvos, nem képes felhúzni a mellette haldokló társakat.. pedig nem is egy ember megy orvossal...
ugyanez a szitu a támogatókkal. könyörögni kell nekik ammoért. és persze akkor sem ad.. persze tisztelet a kivételnek, mert van. de nagyon ritkán találkozok olyanokkal, akik írás/kérés nélkül dobják, amit kell.volt olyan, hogy beírtam a chatbe, hogy kellene csapatmunka urak, és volt olyan, akik beírta, hogy minek az?
a legnagyobb gond szerintem az, hogy annyira nincs összetartás a játékban, ha van pl: tegnap ugye két hacker volt a szerveren ugyanabban a csapatban, és volt votekick a szerveren még sem szavaztak igennel.. senki! pedig direkt beírtam azt is mit kell beírni, de semmi-nevetséges ! ennyire jó csalók ellen játszani? ez a mai bf társadalom isten mentsen..
sry a hosszúért.
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Stalker 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest