- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz Unlimited #8401 üzenetére
Valamit akkor csak nem jól csinálsz, mert eddig a topicban szerintem mindenkinek működött ezzel a módszerrel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
RD4N33
tag
I LOVE TWEAKER'S <3
[videó] -
Zoli54213
aktív tag
válasz devilinsid3 #8406 üzenetére
Már nem azért de te láttál valamit hogy mi lőtt? Vagy honnan? Nagyjából tudni, de suppress nélkül aek-kel olyan messziről lehetetlen fejest adni. Neki az összes lőszer talált, pont fejbe B zászlón túlról.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
scope2007
addikt
üdv!
valaki meg akarja majd venni a BF3 premium-ot amazonon?? akciós, olcsosítva
mert beszállnék én isCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
eugabesz
őstag
Gyerekek,firefox alól miért nem indul a bf3??Nem jó a web-plugin,vagy mi a szösz??
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
scope2007
addikt
válasz devilinsid3 #8413 üzenetére
jó ok, annyira nem..de a cod4től az összes ugyanaz.. csak SKINcsere
cod2, és uo az über volt, sose lesz több olyan codCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
devilinsid3
addikt
válasz scope2007 #8414 üzenetére
bf sem lesz olyan, mint a 2 volt, mert elcsicskultak a játékosok és az a menő, ha norecoil fegyverekkel teli játékot adunk ki meg a sebzést is optimalizálták, hogy komfortosabb legyen
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
sixpak
nagyúr
válasz devilinsid3 #8413 üzenetére
Ja, a 4 az fasza volt. Persze csak hc-n. Még csak elindult az ujjad az egérgomb felé és már halott volt az enemy. Múltkor kipróbáltam, így jó pár év után (mennyi is, talán 6 év?), de esélyem nem volt.
Max égni. Mindenki nagyon pro volt, pedig annak idején én is elég jól toltam.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
devilinsid3
addikt
-
Dinter
addikt
Vegen visszamentek codozni
-
Zoli54213
aktív tag
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Audifan #8420 üzenetére
Miért lenne újdonság? Ki mondta ezt? Olvastad mit írtam a videó alá? Csak az esti fun legjobb pillanatai
-
őstag
válasz Unlimited #8397 üzenetére
Úgy csináld, hogy megvan egy mappába a Bf3, az előző. Ez ne az origin games mappába legyen. Elkezded letölteni originnel a játékot, majd megállítod a letöltést (pause). Ez után bemásolod az origin games mappába a rendes Bf3-madat, amit lementettél. Felülírsz mindent, és folytatod a letöltést. Ellenőrzi egy kicsit, és már fel is van telepítve. Ha úgy kezdted, hogy origin games-be mentetted le az előző Bf3-mat, akkor buktad, mert felülírta már.
-
kriszpontaz
veterán
válasz MadgoatLOLZ #8429 üzenetére
Te vagy a híres Jet pilóta?
-
MadgoatLOLZ
tag
válasz kriszpontaz #8430 üzenetére
Azért annyira nem vagyok híres lol, bár bf.hu-n az Air Cup miatt kint volt a nevem párszor.
-
Laraxior
titán
Azért megnézném, hogy az ilyen war-os arcok mit kezdenének egy 64 fős mappal. Mert 5-8 emberre nem valami nagy dolog figyelni, tudomány sem kell hozzá különösképpen.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gali777
őstag
válasz Laraxior #8433 üzenetére
Jajj ugyanmár, meglett mondva, hogy mi vagyunk a szarok akik publikolunk. És ők is csak a publik lowok miatt halnak meg publikon, mert a maradék 31 ember nem mondja nekik 24/7, hogy ki merre van
(#8436) MadgoatLOLZ: Na ez a 32v32 már sokkal jobban hangzik, mint az 5 v 5 meg ilyenek
Van erről valahol videó? Egy ilyet megnéznék.[ Szerkesztve ]
-
MadgoatLOLZ
tag
válasz Laraxior #8433 üzenetére
Nem tudom hallottál-e a Level Battlefieldről, de "az ilyen waros arcok" oda szoktak járni 32v32-zni spot nélkül. Amúgy ne hogy azthidd hogy könnyű odafigyelni arra az 5-8 emberre.
Gali777: Na ja, ott viszont általában annyira überprók játszanak, hogy túl sok értelme nincs menni...:/
[link][ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz MadgoatLOLZ #8436 üzenetére
"Amúgy ne hogy azthidd hogy könnyű odafigyelni arra az 5-8 emberre." - De hát mindenki csak a zászlók környékén fekszik meg próbál bujkálni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MadgoatLOLZ
tag
válasz Bjørgersson #8437 üzenetére
A-a. Pl. 5v5ben bent középen B-n lehet akár csak 2 ember, bár általában úgy szokott lenni, hogy 3 b-n a másik kettő meg kerül a pálya szélén.
-
Bjørgersson
félisten
válasz MadgoatLOLZ #8438 üzenetére
Ezekből a videókból nekem eddig nem ez jött le.
-
RD4N33
tag
válasz Bjørgersson #8440 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz MadgoatLOLZ #8436 üzenetére
Attól nem überpro, hogy a 100killből 80at az ellenfél bázisán szedi össze, úgy hogy a kutya nem lövi őket, mert a pálya másik oldaláról lövöldözi a TVt. Ezt gerinctelen játéknak hívják, nem überpronak.
Az én szememben. De én csak publicot tolok, 48-64.... nem szeretek fél mapot úgy menni, hogy csak bőgetem a V8 dízelt és közbe egyszer se szólal meg a 105mm...
Bár azért az 5-8 emberért.... mindegyik kerékre jut egy..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MadgoatLOLZ #8443 üzenetére
Ez egy fórum. Véleményt lehet nyilvánítani, nem sértettem meg senkit. Nem őt jellemeztem, hanem a játékát.
Mi is az a war tulajdonképpen? Mert nem nagyon értem a különbséget, a sima játék és a war között. Mintha ti egy másik játékkal játszanátok, mert azt warnak nevezitek. Hívjuk inkább Marionak
Mellesleg ilyen összevágott video egyenlő a nullával. Én is vághatnék össze olyat, hogy csak heliket lövök le M1128-al. Attól még közel sem talál be mindegyik lövésem, legalábbis helikopterbe.
Úgyhogy továbbra is tartom magam az álláspontomhoz az előző videora.Egy Battlelog elérhetőséget adhatnál V1nKKu-ról.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kriszpontaz
veterán
válasz MadgoatLOLZ #8443 üzenetére
Nálam az ilyen mák lövések fele simán elfüstöl.
-
gali777
őstag
-
MadgoatLOLZ
tag
válasz Laraxior #8444 üzenetére
15:22-től nézd, hogy a Team Hungary Jetesét hogy tvzi ki.
Waron oda kell figyelni egymásra, mindenre kb, gondolkodni kell a taktikon. Pubon is így kéne de ott meg már rég nem így van.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Ne kezdjetek ki a warosokkal, mert a végén bannolják őket.
(#8449) MadgoatLOLZ: én elhiszem, hogy waron kiélezett játékosok csapnak össze de ez nem egy war fórum, hogy egyfolytában oltogassák azokat akik csak élvezetből játszanak... Emberek játsszák ezt a játékot is és mindenhol vannak hülyék.
[ Szerkesztve ]
-
RD4N33
tag
Egyébként, ha mindenki ilyen okos, a 8v8/5v5-höz, hogy nem kell figyelni sehova, és marha könnyű, álljatok össze egy csapatba, és álljatok ki a legsz*rabb csapatok ellen... (kíváncsi vagyok, mennyivel kapnátok ki )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest