- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz devilinsid3 #10950 üzenetére
Jogos...én alig tudok jetezni, de ha leszednek 100x, akkor sem rammelek!
Pont tegnap szedtek le minket viperből jettel még előtte firestormon, rammelve, megírom csetre, erre FZoli röhögve ír vissza, h bocsi! De ő nem direkt csinálta, de van aki igen, sajnos.Mára már vagyunk páran játszani, lehet, h szólni kéne eugabesznak, h a szerverén pakoljon minket egy csapatba 20h után, hm?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Atla
senior tag
no contact with ea online! Nektek megy ez a s.ar?
-
Svájcinéger
őstag
Na látod. Winnie is így emlékezett. Amúgy ez már mikor volt. Azóta rá is léphettél, meg ilyenek.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
kriszpontaz
veterán
válasz prokxy #10958 üzenetére
Basszus, bejött egy sürgős meló mára. Remélem estig végzek vele . Mindig akkor kell melózni ha lenne csapat, vagy Dupla XP van. A múltkori duplaxp-n is 3 órát sikerült játszani.
Devilinsid3: Az mennyivel korrektebb hogy Firestormon letesszük a disabled helit javítani KEZDŐRE orosz oldalra, kipattanunk, erre egy nyommer kiRPG-zi a lángoló helit a heli spawn helyéről, mert ő repülni akar.
Kasztrálni kéne az ilyeneket.Winnie: Proxy mikrofonján meg állandóan jön egy olyan hang, mintha a szobában lenne egy cross motoros srác és állandóan túráztatná a motort. Szóltam már neki a múltkor is hogy szóljon már hátra hogy csituljon az egyén mert nem hallom mit mond Krisz .
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
na jól van
nem kötelező megadni
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #10960 üzenetére
Ezt tudja a Roccat Kave + a Xonar DX!
Még nem tudom, h kinél reklamáljak, de nem Te vagy az első, h ezt mondja!(#10959) Winne: ő lenne az???
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
westcoastog
veterán
vótmá?
-
Firkavadasz
tag
válasz westcoastog #10966 üzenetére
LOLZ durva
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #10965 üzenetére
A Tied teljesen jo.
Az a vicc,h az alaplapi hangkari + 490Ft-os genius csiptetovel semmi gond, de egy 20e-s hangkari meg egy 25e-es fules sz.r. Nem beszelve arrol, h mely nelkul jatszok, mert megdoglott a fulesben az egyik hangszoro. Gariztatni meg nincs idom...(Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kriszpontaz
veterán
-
EczkE
veterán
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #10969 üzenetére
Nemtom, de majd TS-en elmondom a reszleteket, h mi merre, mert otletem nincs.
-
RD4N33
tag
-
LTwinHU
tag
Van még értelme most beruházni a játékra(esetleg egy shortcut-packel) Vagy várjak a bf4ig?
"LTwinHU has helium in his sneakers."
-
Def26
félisten
Itt is van az új battlefield 4 battlelog trailer. [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
t256
őstag
Azért remélem a Galaxy S2 elég lesz hozzá.
A Missions mód pedig magyarázatot ad számomra arra, hogy az E3-on látott Multiplayer gameplay miért volt számomra olyan, mintha Single Player lett volna.Ahogy látom a kasztok maradnak, de lesznek új fegyverek pl AK-12.
Szvsz ezt a tablet témát nem kéne annyira erőltetni.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
devilinsid3
addikt
válasz dejaris #10981 üzenetére
nem elég, hogy a gép előtt retardáltkodik valaki most már akkor is tud, ha nincs is gép közelben..
főleg ez a commander rendszer, hogy majd a bentiek eldöntik, hogy te feljöhetsz-e.. már most látom, hogy nagy részben észre sem veszik majd, hogy te akarsz commanderkedni/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
t256
őstag
válasz devilinsid3 #10982 üzenetére
Abból kiindulva, hogy mennyi a csapatjáték egy public szerveren elöljáróban azt mondom bukta lesz ez a téma.
Eleinte biztos érdekes lesz, de hamar ráun majd mindenki, hogy valaki utasítgatni akar távolról.
Közben lehet nagy segítség lenne.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
SkyS1gn
félisten
-
devilinsid3
addikt
válasz Sz. Géza #10985 üzenetére
na szerinted a bf3 játékosok hány százaléka játszott a 2-vel?
ha a nagy része játszott volna vagy esetleg nem ez lenne az első fps játéka akkor nem lenne majdnem minden körben az, hogy a csapat többi része lószart sem csinál egy adott körben../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz F_Zolee #10988 üzenetére
az a szavazás sem mindig jó.. sokan visszaélnek vele az a baj, most utolsó körben leszedtem a gyereket tankkal aki jetben repült, azután 3 percig olvastam, hogy reportol az ea-nek utána elkezdtem jetezni, kifordultam visszament a kezdő fölé, lelőttem, majd megint jött: report ati to EA for baseraping.. nem elég, hogy balfasz, de még fogyatékos is..
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
aknaakna
tag
Na, 3 napja kezdtem a játékot és most futottam az imént bele először egy "nagyon pró" játékosba.
Szerencsére 110 kill - 0 halál után sikerült kihajítani a szerverről..."I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
F_Zolee
veterán
válasz devilinsid3 #10989 üzenetére
Az is egy dolog. De amikor a csaló futkorászik vígan és akkor se mozdul meg az agyuk...
Vannak normális emberek is, mert egy deka beírás sem volt a kör alatt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
BF2be le lehetett bontani a konzervet az engineerekrol kb 4-6 granatlovessel. Itt melyik medic gadgettel erdemes halevest jatszani, mert most unlockoltam az osszeset es annyi fele van, hogy csak kapkodom a fejem?
-
blaca83
őstag
Kíváncsi vagyok milyen lesz, Én sokat várok az új környezettől remélem nem lesz csalódás a BF4 sem.
Commander-t is jó, hogy visszahozzák de nem feltétlen erre a megvalósításra gondoltam mikor először olvastam róla.
Személy szerint Én nem valószínű, hogy telefonról, vagy tabletről fogok egyszer is "bohóckodni' vele.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
emiki6
veterán
válasz Kephamos #10999 üzenetére
Real timeban mutatja szerintem ki hol van stb. 32-64 ember az sok adat...
Dejaris metaforákat használt.
Dejaris: ne a sávszélességgel van a baj, hanem az adatforgalommal. Csak úgy pórgeti a megákat szerintem.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
- Samsung Galaxy Watch 6 classic 47mm, csere HUAWEI WATCH gt3 pro vagy Huawei WATCH gt4-re!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs