Hirdetés

Aktív témák

  • skull2184

    tag

    és ime egy cik amit már rég ota keresek képek is vanak

    Battlefield 2
    Oly sok idő után a DICE végre piacra dobta a legújabb Battlefieldet. Számomra ez nagy öröm bár azért vannak itt is hibák, de vannak rettentő új dolgok is ezek midenképpen dicséretet érdemelnek. Na de nézzük is meg ezeket...

    Grafika
    Na gyerekek ez amitől el dobom az agyam.A Grafi gyönyörű és ez a részletesség úúúúúúú.....Szép a tankok kidolgozása. az embereké, fegyvereké. Mondjuk én a tájtól nem dobok akora hátast mint a többitől, de sebaj. Lesz majd mit újítani a BF 3-ban. Gépigény: 1.Windows XP,2000 asszem a többin nem megy 2.1.7 GHz Intel Celeron D / Pentium 4 vagy AMD Athlon XP/ Sempron vagy nagyobb 3.Video:128 MB min! NVIDIA GeForce FX 5700 vagy erősebb ATI Radeon 8500 vagy erősebb 4.512 MB RAM vagy több 5.8x vagy gorsabb CD/DVD maghajtó 6.2.3 GB hely a vinyón 7.DirectX 9.0c 1. Ennél a pontnál azokat sajnálom akiknek ezeknél öregebb O. rendeszerük van, de azért remélem azt azért nem fogjátok hinni, hogy a játékipar mindig a régire is fognak írni játékot. Úgyhogy javaslom hogy újjítsatok. 2. !!!Hát ez GÁZ!!! ugyanis ez az egyik pont ahol kijön a brutalika. Javaslom a P4-et 3 GHZ-el. 3. !!!EZ A MÁSIK PONT AMI GÁZ!!! Nekem X800-am van de akinek gyengébbje van az csak min. részletességgel probálkozzon. 4. Ez van. Ez átlagos kérés hát teljesítsük Javaslom az 1 GHZ-et. 5. Cd-ésnek cd verzió DVD-ésnek dvd verzió 6. 2.3 Gb nem sok de azért látszik 7. Mellékelve.



    MI
    Ezen a téren azért egy kicsit tényleg csak egy picit kellet volna pontosítani: Az egyik ilyen pl: Megyek szép csendben kúszva fegyver töltve, ÉP maxon, tankelhárítónként, RPG a kezenben JUJJ meglátok egy csapatszállítót becélzom már a ravaszon az újjam már félig meg is húztam ÉS ESZERCSAK: TŰ-TŰ-TŰ és bumm elcsap az egyik CSAPATTÁRSAM óóó hogyaza/!=%=/)(/(/%=(Ö/''=ZS=ZS(''/S(=.Na mindegy mondom. De ezért ez egy hiba egy nem kis hiba. Ez az előbbi szitu már előfordult velem minden járművel: tankal,buggyval, hamival, de hát ez van. A többi szóval a botok MI rendben(kivéve a sofőrökét)van.



    Újítások, tökéletesítések
    Sok szép dolog született: Járműk: van itt minden gyerekek: Buggy:3 személy 1 melleted, 1 fölötted ezek lőnek mint, atom(a felállás csak söfőr személyében érvényes ez mindegyikre igaz) ez a leggyorsabb ugyanakkor a leggyengébb ÉP-jű jármű. Hammer:4 személy 1 fönt 2 hátul, középgyors, nagy tűzerő, középÉP-jű, megbízható. Tank:EZA király. 2 személy (ez ciki) 1 fölötted nagy tűzerő, nagy ÉP, lomha mint állat ez az egyetlen negavja. Helikopter:2 személy, elmegy. 1 előtted, nagyon-nagy tűzerő, középÉP. Hááááát ha ügyi vagy csak akkor legyél pilóta. Hajó:Ennek a legnagyobb a létszáma előtted a bagázs. Nem nagy szám. Vadászrepcsi: Ez is király: bombázó, rakét, géppityu szóval azért ez a fegyverkirály. Kétéltű:Ez nem rossz, nem rossz.5 személy, középÉp, nagy tűzerő, minden irányba tud lőni legalábbis akkor ha megvan pakolva. Commander vagyis parancsnok: extra képességei radar, segélycsomag, szkennelés tüzérségi támogatás. Mindegyik hasznos dolog és látványos ahogy a kolléga leírta.



    Maga a játék (ÖSSZEGZÉS)
    Új Battlefield újjab dicséret gyönyörű grafi, jó MI, kiváló hangulat, jó játékmenet.Én még azért csiszolnék rajta dolgokat.De sebaj majd eljön az idő amikor a közönség alakítja a játékot. Nálam:A BATTLEFIELD 2 91%-ért el


    itt találtam[link]

    GO privit írj

Aktív témák