- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz piadex2 #18381 üzenetére
Remélem nem sértettelek meg azzal a hozzászólásommal ,mert nem is volt szándékomban ,de nem volt egyértelmű számomra (és valljuk be ,azért javarészt a másik megoldást keresik általában)
Ha nincs kedvenc szervered vagy velünk lenne kedved játszani ,akkor jer nyugodtan a:
Multiplay.co.uk :: CLASS RANKED
vagy
EA HUN [IRAM] CLAN [RANKED]
szerverre!hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz mackosajt #18413 üzenetére
A gyakorlást nem botok ellen gondoltam
Amúgy ,ja kicsit érdekes az új verzsön coopban pl.: jeepben géppityúba kapaszkodó botot nem lehet megölni sehogy se nem ,mert kés,pisztoly,ratata fegyó nem sebzi csak nagyobb hatású ketyere eryx,gránát,tank vagy atombombahkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #18426 üzenetére
Pedig egy boosteres map beférne operation smoke vagy road rage szerintem egész népszerű -de ha nöm akko nöm.
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
-
Target78hu
aktív tag
Az 1.5 peccs fennt van? (bár most nem homályos nekem ,hogy wide vagy 4:3 ad van vagy megy valahová )
Zongorázd végig a felbontásokat vagy a monitoron nézd meg az opciókat pl.: wide - auto - 4:3 stb -nálam pl.: torzítja ,ha kell hanem ,ha nincs belőve jól a képmegjelenítő eszköz beállításaiban (a monitor menüjében)
Más játék jól fut?
Lehet még a videó driver se nem jó ,legalábbis nekem meggyűlt vele a bajom ,igaz drasztikusabban - villódzik oszt kékhalál vagy csak ala natúr restart ,mikor milyen kedve vót' .A mitulásbáci mindenit ,hogy nem mászott fel ide a 8.-ra s hagyta üresen büdösen a lábbelim
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz general #18500 üzenetére
Milyen szerveren voltá Té? DDD
A négy csillagosok közül csak egy... vagy 3 at néztem meg egyik sem 4 csillagos isten király
Amúgy meg mi gyengébbek vagyunk ,mert nincs kint a konfig leírásunkban a dvd-írónknak a buffertár mérete vagy az lcd monitor háttérvilágításáért felelős fénycsövek teljesítménye wattbanhkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18505 üzenetére
Ha dé nem is írtam ,hogy hacker szerver Elsőre private nek tünt nekem is (amúgy elég bosszantó ,hogy a ranked filter bent van és mégis néha betévedek egy ilyenre ,sőt akkor a legjobb ,ha sok pontod van és akkor esik le ,hogy felesleges volt az igyekezet..).
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Jó volt a mai lövés ,főleg pufajkással helizni ! Coopban elötte egyfolytában heliztem és volt picurka haszna ,bár AA haddal nem számoltam ugyé Ciry?!
Meg félre értette Peti ,a "jott egy fa..." mondatom pedig télleg fának mentem !
Elszórtam pár vakut is ,remélem nem orroltak meg rá az IRAMosok nagyon (muszáj nemsoká meg lesz 7000 taktical cucc )Bavid: a bf2 keresőbe írd be ,hogy iram vagy (multiplay) class e két szerveren jó meccsek vannak ,ezenkívül van még pár EA HUN valamelyik ,de ottan nem túl jó a játék általában ill. innen kevesen megyünk oda (ki kell fogni ,mert lehet szerencséd )!
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Ja köszönöm ,hogy támogattál s remekül akcióztál! A többi tímtárs egykupac taktikával ment és az a halálom valahogy -de legalább lekötötték az ellen figyelmét
Váltanom kellett fegyót ,mert suppist erőltet(t)em a plecsnihez ,de oly hasztalan ilyen kis létszámnál ,mind tűzerőben mind funkcióban :S
Ciry-t is felvilágosítottam ,úgy ugrált mint a nikkel-bolha ,aztán jól ledöftem a daqinges AA-s huncutkodásáért .hkv.hu
-
-
Target78hu
aktív tag
Olyan szépen leírta Gémóver ,hogy hogyan kell felrakni és beüzemelni a 60 valahány megás progit..
Most csináltam meg én is és tök egyszerű ,ha a bf2 pályaszerkesztést+bot supportot akarná valaki rád erőltetni ,akkor megérteném ,hogy kiakadnál ,de ez ahhoz képest 2 darabos kirakóTegnap szakadtam a röhögéstől a classon 1 dalianos körben ,mert mackó ,ellen volt és kummander ,de ventrin mondta ,hogy olyan szinten béna a csapata ,hogy kész feladja... aztán kínjában már nekem dobált mindent kocsit ,supplit és persze arty-t is ,mert a saját csapatának tagjai nem éltek a lehetőséggel. Mondjuk egyedül skinny_violence (remélem jól írom) volt elszánt és futottunk össze sokszor a harctéren -de nem támogatta őt senki.
Ja meg harvest is jó volt ,így 2 uncap-al sokkal fájnosabb és legalább kicsit változatosabb a map felhozatal is !hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Ilyen se volt még
Egy német szerveren játszottam (+2 HKVs) és csipáztam ,de lájtosan 25 valahány kill és 15 halál karkandon ,aztán egy ellenfél gyerök meg az adminnak szólt ,hogy hacker vagyok....
Sokszor lelőttem a srácot és nem bírta elviselni (gondolom) ,hogy "nem túl ügyesen mozog" ,írtam neki ,hogy nézd a rangom.. aztán bepipúlt vérpistihez hűen és a nemi szervvel kapcsolatos mondatot intézett hozzájam erre kidobta az admin Pedig vártam ,hogy repülök ,de kellemesen csalódtam !hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz peti800 #18615 üzenetére
Voltak jó csaták ,de én sem tudom miért dobták ki őket (adminok tudják biftos mié') ?!
Daqigen egy ideig elvoltam másod magammal a földön ,de mikor "nyekeregtem" ,hogy jójó egyedül is izgi foglalni ,de ,ha többen tesszük van is értelme kb ,azután megindult a felmentő sereg s remek harcok voltak (nem csak a levegőben)!
De addig valami party volt a reptéren ,mert mindenki ott volt ,persze kell repülni is ,de ,hogy mindenkinek ? Dhkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz eugabesz #18618 üzenetére
Ja mondjuk igaz ,hogy egy oldalon egy klán és ráadásul nem is földi halandók ,akkor bangára meg tudja ölni a játékot! Sajnos ez néhány szerón elfogadott ,de egy disconnect nálam megoldja s max egymással játszik a klán ,mert mindenki kilép valami "rejtélyes" okból
Iram-on pl most is volt itt-ott tag tőletek ,nem kevés örömömre ,mert így jó a játék szerintem!hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Degenya
De ezt a bölömbikát még nem csíterezték le ,pedig olyan géppel tolja ,mint egy lakótelepi felhozatal összesen kb.
Dávid barátomat meg szinte minden játékban lecsalózzák - mondtam neki annó ,hogy gyere fear combatozni ,oszt gyütt és tarolt ,most CS-re invitálták ott is tömeg mészárol ,pedig 2 napja játszik kb csak és igen gyengus gépe van (sza a lényeg ,hogy smaci a núb )hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Istenek harca ,akik már 5 éve böfföznek és bárki más aki később kezdi vagy most ismerkedik vele nem számít ,mert béna ( vannak azért olyanok is ,akikre jó felnézni s tanulni tőlük ,mert nem néznek le ). Szinte minden multis játékban így van ,de azért elég sokan tolják rajtuk kívül kedvtelésből és szórakozásból (no nem a másikkal való szórakozásra gondolok) és talán többen is vannak
Kihívás egy jobb játékos ellen játszani ,de egy egész összehangolt squad-al szemben ,akik szinte sport szerűen űzik a játékot és tudják ki mikor hová miért ,hát az valahogy nem túl happy..
Szerintem elég sokan azért megyünk publik szerverre ,hogy egy jót játszunk s nem egy rögtönzött egyoldalú war-ba csöppenjünk. De mindenki azt csinál amit akar ,én gyáva módon kilépek ,ha nem bejövős a szitu
Jöhet a beton ,szokás szerinthkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
A flashbang ellen nincs valami napszemcsi a játékban amit lehet unlockolni vagy anti-bunnyhopp kit?
Najó ,hogy ontéma legyen így este iramra iramodtunk remek iramban páran ,mert nemvolt senkisenem a classon ,de majd legközelebb ott verünk tanyát meg sajtszagú medve-kezdeményt !hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz eugabesz #18703 üzenetére
De valaki kiakart dobni ill. szavazni valamiért
Amúgy nekem semmi gondom nem vót eddig sem a szerótokkal sőt ,csak az a pár laggkitörés zavaró ami előgyün néha ,de az se olyan vészes (meg lehet a digi nyet miatt)!
Engem általában az zavar ,ha valakit nem dobnak ki ,mikó kéne és ezért is megyek fav hosztra inkább
Mackó meg hiába cserélte le a csítjét úgy se engedte játszanihkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
-
Target78hu
aktív tag
Gondoltam menek picit az iramra ,de nem tudok ,mert kifagy a bf2-m tőle.. máshova tudok oda nem. Lefrissítettem a pb-t is ,a cache-t is töröltem ,de kakukk. A ban/kick sem növekedett ,sza passz. Halp plíz!
hkv.hu
-
-
Target78hu
aktív tag
válasz endrodiz #18746 üzenetére
Köszönöm a infót Kaboca s endrodiz
Szét varázsoltam mérgemben mindenkit vivienben ,kár ,hogy ilyen mágiákat nem lehet böffben használni (láthatatlanság, sebzés visszatükrözés ,bénítás )!No ,de akkor szakmai keresztkérdés ,me ilen rövidítéseket hátha vágjátok ,bár kérdeztem itt ,de nem tudták a skacok ,tehát: AED
Flashbangizmusom van sorry
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Greenmukk: Nem értek franciasalátául ,de kb annyit veszek ki belőle ,hogy 20m kívűl lehet csak a zászlótól claymore. Ez egy lehetséges ok ,hogy kidobtak ,mert nem számoltam a távolságom a zászlótól és lehet 19.5m -re raktam
"A" tipp: Már nem emléxem melyik szeró volt pontosan (a history meglesem) ,de nem volt kiírva ,hogy no claymore s NO AED +ha FF on van ,akkor pláne nem használom ,mert tuti TK lesz a használata miatt..(dejó piros ix ,nézzük meg mia az -bumm TK punisholásos)
"B" tipp: Erre gondoltam ill. a kenyérpirítóra ,de hogy nincs újra élesztés?? Anyám borogass micsoda szabályok -de bokor voltam így ez sem jó
Azért köszönöm az ötleteket!
Szakmai kérdés: Mennyi embert lehet egy supplys dobozzal megölni?
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz eugabesz #18757 üzenetére
Igen "No claymore on the flagcapture zone" -t írtak volna a kickhez ,akkor értettem volna ,még ha nem is oda tettem.. de NO AED THX!! üzenetet kaptam.
De csak kíváncsi voltam rá ,hogy mi az ,mert pl.: egy most kezdő bf2 játékosnak beírják ,hogy no BR vagy no SS - valszeg neki nem mond semmit.. mint ahogy nekem se ez a francia mozaik szó!
Gond nincs belőle ,mert nem megyek francia szerverre ezentúl és különben is éljenek a csigák!Szakmai: 3 ellenség jön zászlót foglalni: 1 medic egy suppis és egy AT ,melyiket öljem meg először ,ha a kommanderünk épp oda artyzik?
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18778 üzenetére
Ja és ,akkor le kell csicskázni minket.. 20x lelősz repcsivel én 2x ,mégse tolom neked ,hogy .. inkább nem írom le!
Szakmai: Makró nélkül lelehet statpaddingolni késsel egy csítert?
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Lehet egy vírus/féreg is vagy a szolgáltató (pl tré onlájnál) "karbantartás"(túlterheltség) vagy egy hálózati alkalmazás torrent ,msn s egyéb letöltő ,sőt modem/router (túl)melegedés is vagy akár egy hardver nem megfelelő működése/meghibásodása (hálókártya)!
Sok variáns lehet ,ezért szerintem járd végig s így kiszűrheted mi az okozójahkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Látod szépen lehet szűkíteni a kört
Nekem itt fehérváron van digi hálisten előtte upsz volt ,csak az drága s meló nélkül spórolok amin lehet ,de mind2 jobb a t... nél és pár ismerősöm is szív velük folyamatosan (drága és x@r)!
Pl:: Egyik ventrilo-n is kiszakad ,ha gáz van a szolgáltatónál pedig az igen kevés adatforgalmat bonyolít ált. (és még nem is játszik semmivel épp mellette)!Szakmai: Ha meglátom Ciry-t ,hogy épp a helibe rohan ellenségként ,akkor lelőjem ha tehetem és azután adjak neki egy flash-t vagy megvárjam míg beszáll és emelkedés közben dobok egy FB-t s nézzem ,ahogy lezuhan?
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
-
Target78hu
aktív tag
Boldog Karácsonyt skacok !
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
E jó vót gratu mindenkinek és köszönöm a lehetőséget!
Amcsit elfelejtettem sorrry :S
[ Szerkesztve ]
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Nitro olyan szépet késelt tampán élvezet volt nézni
Második Tampa elég unalmas volt legalább is a 3 as squadnak refinery-n ,nem sok izgalom történt ,csak egy-két rohamot vertünk vissza!
Daqing elsőn voltak kemény dolgok east-en ,de felülkerekedtünk hála a jó csapatnak!
Daqing másodikon ingáztunk ide-oda s 1x gas stationba leptem meg 2 ellent késsel , csodálkoztam is ,hogy csodálkoztak ,mikor berohantam közéjük
A gruppenképért viszont kárhkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz mackosajt #19093 üzenetére
Igen végig unlockkal lowoltunk tampán főleg eryx-el (meg késsel) D
Nem baj a lényeg ,hogy mi jól éreztük magunkat s a terv szerint szervezetten nyomtuk.Daqingen rosszalkodtam csak flashbang-kittel ,mert a ticketek aránya felénk dölt s a légi támogatásunk mind végig remek volt (repcsiseknek respect!) ,ezért is tudtam assault al lámulni "nyugodtan" picit
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz mackosajt #19227 üzenetére
Ja jeep only -ra bekukkantottam ,de sok "jófej" volt épp és ami szabályt meglehetett szegni meg is szegték... Csak akkor jó ez az egész ,ha van admin ,aki figyeli és kidobálja az ilyen böszméket!
Ugye no tank/apc ,hát mivel harcolnak páran .. tank/apc jó hát persze mindig vannak akik direkt csinálják vagy csak nem olvassák a percenkénti szabály kiírásokat felül ,de minden esetre elég bosszantó!
A másik meg spawn kill jeep-el (ja mert foglaláskor kell fedezni a csapatot ,no de senki nem foglalt épp)- a másik meg egy srác amcsi fix pontra ment kempelni és örült a feje ,ha lelőtt pl. engem is legyakott ,majd guggolt a fejem felett ,hogy hú ,de megmutatta.. kapott is flash-t ,clayt meg pár fejest utána ,csak úgy zörgött a dió nagyságú kobakja tőle
Meg eléggé laggolt a szeró nekem néha ,volt is egy érdekes lövésem nublockflashkittel ,mikor ugrás közben nyomtam egy sorozatot és buksin is találtam egy ellent ,de igazán nem is céloztam rá -no mondtam maci csítje fertőző ?!Eddig a legstabilabb kapcsolatom(nincs lagkitörés/ingadozás) a classon van ,de lehet csaka digi nyetem miatt.
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz gabipaci #19236 üzenetére
Obliztam már kínomban s most végre elértem ezzel a karival a 40 es szintet (lesz több is elvileg)
Mackó renderbe fagyott vagy áramszünetet generált a fél városban ..passz Dávid komám meg csézik egyfolytában - a többiek sehun sza' pangás van ,majd este fele talán menek hárcúnihkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Jönnék én is.
map: mashtuur city
nap: mindöggy
(még megkérdek egy-két hkv-st is hátha)hkv.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Napelem
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizika topic
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest