Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
válasz PókerFész^^ #20953 üzenetére
Semmit sem tudok, az ea hun alatt a szervert érted? Nem járok oda, a magyar bf-es oldalakon meg semmit nem találtam erről. Lesz valami ic7 vácon októberben, de asszem az csak bc2.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz PókerFész^^ #20955 üzenetére
Na és a lannal mivan? Mit tudsz, van valami link, vagy bővebb infó?
www.tacticalgamer.com
-
PókerFész^^
tag
válasz maskimx #20956 üzenetére
ezt irta emailbe
"Hali!
Esztergom Városi Sportcsarnok :47.792477, 18.734668
1000 Ft/ PC, szombat de 10-től másnap reggel 6 ig.
Csak és kizárólag BF2 és BF2 alá készített POE2 moddal játszunk. Utóbbival kicsit többet: Rolling thunder, Highway to hell, Fallen, és a nagy kedvenc: Olesko keep.
Van stand-alone szerverünk, internet csak saját mobiltelefonokról elérhető.
3-5 méter LAN kábelt, 1,5m-es 220-as hosszabbítót hozzál! Bár hozunk tartalékba is ezt-azt.
Úgy délután 2 után gyűlik össze nagyobb létszám, úgy 20 és 30 fő között. Nagyjából ismerjük egymást, (átlagéletkor 30 év, de vannak tizenévesek is), két szemben ülő asztal-sor a két oldal. Játszunk két kört, utána mindig egy kis (cigi)szünet, "tallózás" a megosztott fájlok között, este 9 kor pizzaevészet 1300 Ft körüli árakkal.
Garantált jó hangulat, direkt voice talk (mit csinálsz te állat??? 3-as csapat vista-pointra!!!, hol a picsában van a heli??? stb )
Szóval szeretettel várunk!
humanember/ [HU] HCSEmber"áj láv szifon
-
maskimx
senior tag
válasz PókerFész^^ #20957 üzenetére
Jah, én ilyesmire számítottam:
De ez inkább csak ilyen baráti összejövetelnek néz ki. Ha adnának gépet meg ismerném az arcokat talán el is mennék, amúgy ki van zárva, hogy a 25 kilós gépemet bárhova is elviszem
www.tacticalgamer.com
-
general
addikt
válasz maskimx #20966 üzenetére
hm..... ez teljesen igaz, de sosem figyeltem... ma sikerült, kilépett simán, pedig nem futott asszem semmi...na mindegy, nem egy kardinlális kérdés...
hónapokig nem játszottam, a napokban kezdtem újra, és remek köröket heliztem ma, ráadásul egész jó arcokkal, nagyon élveztem a délutánt! azért a pisis bézrépelő hülyegyerekek nem akarnak kihalni... ellennek nincs egy darab zászlója sem, ott áll mindenki a kapujuknál kb, erre folyamatosan bombáz a gyerek a mi bázisunk helipadján,....pfff, ennyi aggyal élni, komolyan!
-
maskimx
senior tag
Egy kis kedvcsináló a hamarosan megjelenő Project Reality 0.95 -ös verzióhoz.
Cél lézeres kijelölésére alkalmas UAV
A több tucat új fegyverből egy pár:
Mi-8
BMP-2
Panther CLV
Telepíthető hidak
www.tacticalgamer.com
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne: ha helit vezetek, nekem tök lomhán pördül-fordul. Néha látok olyat, hogy a srác a helivel a heli saját tengelyén megfordzl, meg olyat hogy szinte függőlegesen néz a föld felé és úgy kering körbe-körbe. Mit állítsak hogy érzékenyebb lenyen, illetve jobb ha veszek egy kontrollert? Amúgy irányításhotz csak a billentyűzetet használom, az egeret nem tudom megszokni....
-
general
addikt
válasz PókerFész^^ #20971 üzenetére
Moderálva!
T1000 sajnos egér nélkül nem fogsz tudni helizni, valóban! esetleg joystick, elvetemültek próbálkoznak vele, de szinte mindenki visszatér az egérhez, azzal a legprecízebb-gyorsabb. plusz a Controls menüben, a Helicopter fülnél az egér érzékenységet (Sensitivity) állítsd maxra (10)!!
azt ugyan nem tudom, hogy nagy dpi felbontású egérrel még gyorsabb lesz-e, de az sem árt, ha az egered nem egy kétgombos ősegér..
[ Módosította: bnss ]
-
maskimx
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #20974 üzenetére
Itt a hivatalos trailer videó, ma reggel jelent meg.
www.tacticalgamer.com
-
T 1000
aktív tag
válasz PókerFész^^ #20957 üzenetére
Szia!
Ezen a lanpartin ott leszel?
-
bnss
veterán
Kitakarítottam, PókerFész^^ kapott 3 óra gondolkodási időt, megéri-e a személyeskedő hangnem. Megkérnék mindenkit, hogy ha előfordulna hasonló eset, ne adjátok a lovat az illető alá!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tök jót heliztem SUPER@ Dalian-on igaz sok idiótával......
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
general
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #20988 üzenetére
sajna ott nincs seatswitch... legalábbis régebben kirúgtak érte. most van már? vagy párosban voltál?
-
general
addikt
az mitől lehet, hogy játék közben (csak játék közben) újabban egyszercsak elszáll a kép, kikapcsol a monitor, de csak ennyi, minden él tovább... alt tab után (igen, fogta magát és működik ) sem jön vissza, csak ha újraindítom a gépet... meghal a vga-m?
-
maskimx
senior tag
válasz general #20993 üzenetére
Ha a monitor rendesen kikapcsolja magát, akkor az szaródott el. Ha csak a kép megy el, de a monitor power ledje világít, akkor az vga. Az utóbbi nem képes olyan hibát produkálni, ami fizikailag kikapcsolná az előbbit.
Honnan tudod, hogy közben minden él tovább? A játék hangja megmarad, csak a kép megy el?
www.tacticalgamer.com
-
general
addikt
válasz maskimx #20995 üzenetére
pontosítok: elmegy kép, nem kap jelet a monitor, EZÉRT kapcsol ki. a lényeg, hogy megszűnik a jel a vga-ból! így van, a hang él tovább! sőt, alt F4-gyel kilépek, még egy altF4 + Ú betűvel (látatlanban) újra tudom indítani! tehát minden működik, csak a kép megy el. de csak játék alatt, DXVA terhelés alatt, hd filmeknél sincs gond soha, csak játéknál... nem értem, sosem láttam még ilyet.
-
PókerFész^^
tag
-
GameOver
aktív tag
válasz general #20996 üzenetére
Most mit vagy úgy oda? Francnak se kell a kép! Úgy bármelyik noob tud helizni. Viszont sötétben vezetni, na az az igazi kihívás!
Hajrá! Az erő legyen veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest