Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• boogie84

veterán

válasz nejad #17381 üzenetére

Böngészőből is be tudod állítani. www.battlefield.com/companion

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

• giornalista

senior tag

válasz nejad #17381 üzenetére

"Nemtom miért nem lehet olyankor beállítani amikor nincs lespawnolva az ember."

szerintem ezt senki sem tudja. az ilyen igénytelenségek miatt eléggé haragszom a DICE-ra, tényleg nem tudom, hogy miért ölnek elég sok energiát olyan rendszerek megalkotásába, amelyek végső soron rosszabbak, gyengébbek, mint amit lecserélnek velük. még az is extra feature volt, hogy a gyalogság customizationt beletették a menübe, de a járművekét sem akkor, sem az azóta kiadott patchben nem tették meg.

de lehetne sorolni. az Operations videók egy részében késik a felirat. majd ha betöltött a pálya, begyorsul a videó. előtte viszont nem lehet skippelni. Operationsnál nincs server browser, csak quick match. nem választhatok, hogy inkább támadó vagy védekező csapatba tegyen. nem látod, hogy ahová csatlakozol, hol is tart a játékmód.

három hónap alatt nem jöttem rá, hogy mi alapján osztja a tankokat a játék. pl. Amiens pályán, Conquest, indulunk a bázisról, elfoglaljuk az F-pontot, 10-ből 8-szor ad egy tankot azonnal. 2-szer viszont nem, hiába várok rá. Operationsben van, hogy egy szektor elfoglalása után kettőt is ad. máskor ugyanazon szektor elfoglalása után nullát ad.

a Battlepack rendszert csak megszokásból említem meg, vállalhatatlan, hogy ide sikerült butítani a Battlefieldekben (a riválisokhoz képest) sosem kiemelkedően jó customization részt. az egész játékban (!) összesen hat fegyver (négy a normál classoknak, 1-1 a tankosnak és a pilótának) és talán 2-2 jármű skin az olyan objective, amit teljesítmény alapján érsz el.

minden más vakszerencse.

a minim az lenne, hogy fegyverenként 100 kill után választhatsz egy skint. vagy maradjon az RNG, és kapsz az adott fegyverhez egy Battlepacket. szintlépésenként minimum egy Battlepack járna, 50 szintig alap, 80 fölött meg Legendary.

persze tudom, hogy ilyen sosem lesz, hiszen most már fizetősek ezek a kis ládák ) 500 forint/láda, amiben könnyen lehet, hogy egy olyan skint kapsz, ami már úgyis megvan. sebaj, a láda értékének 15%-áért scrapelhetsz :) szerintem méltatlan lehúzás. egy drága és rossz rendszer, amit igazából kihasználni sem lehet. más játékokban, ha már pénzt adsz, legalább tudod, hogy mit kapsz. itt zsákbamacskát. Levelcap csinált doboznyitogatós videókat, 70+ láda kellett egy komplett, 20 skines revision összes skinjének megszerzéséhez! ennyi duplikáció volt benne. (egyáltalán, miért van benne duplikálás? ha mindig újat adna, még akkor is elfogadhatóbb lenne a rendszer).

nincsenek ribbonok és azokból építkező medálok. a mostani medálok a régi Assignmentek, de ugye egyszerre csak egy aktív, az is csak egy hétig. lebutították a recoilt (válaszd ki, hogy felfelé, balra vagy jobbra húzzon a fegyver? pfff...). nincs weapon mastery dogtag. mondom, összességében szinte semmi teljesítmény-alapú reward nincs a játékban.

és elhiszem, hogy valakinek ezek nem fontosak, de sokaknak már igen. én is közéjük tartozok. ezzel a játékkal fogok játszani a következő hónapokban, években, és egyelőre leköt a játékmenet, de miért nem lehet egyéb kis extrákkal feldobni időnként mindezt?

és főleg két ok miatt zavar ez. az egyik az, hogy más játékok ezt nagyon-nagyon jól csinálják. a Rainbow Six Siege-ben például vannak daily challengek, illetve vannak hosszútávú célok, pl. skinek, különböző dogtagek a fegyverre, meg maguk az operátorok is elég időigényesek, ha SP nélkül akarod feloldani őket. (arról nem is beszélve, hogy a pályákat ingyen adja a Rainbow, immáron két évig, miközben a Battlefield még egy játék árát elkéri az egyébként általában színvonalas kiegészítőkért, cserébe ezek a kiegészítők szép lassan elhalnak, mert kevesen fizetik ki a dupla árat, inkább maradnak az alapjátéknál.

a másik ok pedig, hogy itt nem arról van szó, hogy ne lenne képes valamire a DICE, mert a 3-4-ben ezeknek a nagy része megvolt, erre most visszaléptünk. a Hardline utolsó kiegészítőjével állítólag egy egész jó gun bench is elkészült a Frostbite engine-re, miért nem lehetett ezt átemelni, persze korhű skinekkel (amik amúgy meg is vannak)?

na, hát gyanítom, hogy ezt senki sem olvasta el, mert kurva hosszú lett, de muszáj volt kiadni magamból. leköt a játék, meg szeretem és a játékmenet többnyire tényleg kiváló, de annyi bosszantó, figyelmetlenségből és valószínűleg igénytelenségből is eredő hiba van benne, amelyek most már szemet szúrnak. főleg az ebből a szempontból tényleg jobb elődök fényében.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák