- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
pepe_g
tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS 4670 512 HDMI.
Húztam a gépet kicsit, a kártyát nem. De a PCIE fixálással kezdtem, mielőtt még valaki arra fogná!!
Namost a tünetek a következők:
Újraindításnál semmi hiba. Megy. De mikor reggel indítok akkor elindul, de 2-3 mp után le is áll. Vagy elindul és monitort nem kapcsolja be. Vagy töltés közben kékhalál. Ma csinált olyat is win7 futása alatt hogy bevágott egy fekete képernyőt, a tetején színes csíkok kavalkádja. Ezután újraindult, és kékhalál.
Na??? Ez mi???? Mert én nem tudom... Azt mondták a videókari lesz a ludas...
Van nekem a Furmark nevű programom amit ajánlottak, de nem tudom mit kellene rajt állítani, és futtatni...(20percig ment a Stability test, de nem volt semmi,GPU max 62 °C)http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Win XP 32 bit alatt alaplapi ATI 4250 (880G chipset) 3D-ben kilép. Dxdiag 3D-nél fehér képet okoz. Az XP pár napos. 10.12-es Catalyst van fenn, semmi nincs húzva. dx9c-t is felraktam.
Mi lehet a gond?Üdv!
-
lsc
nagyúr
válasz DeathAdder #45057 üzenetére
Nem próbáltam még egyiket sem, viszont mások itt többször leírták /használók is/ hogy a gt 240 minimum kell, természetesen erősebb lehet. Ez a gt egyslotos, el kellene hogy férjen. A 8800 nem tudom hogy jön ide.
Az élet kegyetlen .
-
DeathAdder
veterán
Csak azert hoztam fel a 8800-at mert legtobben nekem azt mondtak hogy azt hasznaljak PhysX-re..
De akkor egy Slotosat kell venni!
Mert vennek en komolyabbat csak nem ferne el.. (csak akkor ha levennem a hutest rola)
Hat nemtom mekkora terhelest kap egy VGA ami csak a PhysX-el foglalkozik.. hogy elmenne-e hutes nelkul.. (esetleg valami Mini Coolert ratennek a GPU-ra)Lenne mit tákolni
-
lsc
nagyúr
válasz DeathAdder #45060 üzenetére
A 8800 már biztosan megsülne hűtés nélkül, a hasonló teljesítményűek és az erősebbek is.
Az élet kegyetlen .
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Sapphire 5770-et, egy 3870X2-t váltott le.. Betettem, legújabb driver föl, és elkezdett kékhalálozni, kimerevedni a kép, ati driver nem válaszolt majd újraindult vagy mi..
De csak 2D-ben.. Amúgy teljesen tökéletes, és tök rapszódikusan, amikor gondol egyet... Gondoltam driverre (haver tanácsára) de nem nyert.. Újratettem a legfrissebbet, CCC-vel, minden szarral, de továbbra se jó..
Vmi ötlet?
-
Alister71
nagyúr
válasz RootRulez #45066 üzenetére
Ilyen nálam is előfordult, de akkor be sem kapcsolt a gép, nem kék halálozott.
Inkább a korábbi kártya, driver maradékok okozhatnak gondot. A power play körül kell keresgélni, ha csak 2D-ben csinálja, a regeditben maradhattak nyomok a 3870-esből.
Ilyenkor egy tiszta windows telepítés ajánlott.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Valahogy a DX10-es váltogatásokat nekem is jobban bírta az OP, a 10-11-est már kevésbé. Sőt igazán még egyik ismerősöm rendszere sem élte túl ezt a váltást. Bármennyire nem akarózik, szerintem muszáj lesz.
Vagy 2-3 napig kínlódtam én is mikor beraktam a 450-est, de végül feladtam.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egy Gigabyte HD4850-es kártyával van problémám.Tegnap vettem észre hogy sok kis zöld pont van a képernyőn játékok alatt és a windows-os asztalon is.A kártya soha nem volt húzva.Egyik napról a másikra jött elő a hibajelenség.Próbáltam azt is hogy leveszem a memória órajelét de semmi változás.Egy kép a hibajelenségről:
Valakinek valami ötlet?Szoftveres hiba vagy hardveres?Még van 1 év garancia rá a 3-ból,érdemes próbálkoznom a cserével vagy ezzel elhajtanak? (Foramaxba szól a garanaciajegy)
Üdv:Viktor
-
Alister71
nagyúr
válasz echterion #45070 üzenetére
Igen sejtettem, ezeknek biosával voltak gondok, volt amelyikre új drivert sem lehetett telepíteni, win7 nem ment fel, mert driver telepítés után, kikapcsolta a monitort. Bios frissítés orvosolja a problémát. Itt meg lehet keresni a hozzá tartozó legfrissebb biost.
Alister from Hell
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #45073 üzenetére
Erre kérnék még egy választ
Adott az alábbi konfig:
- AMD Arhlon 64 X2 5400+
- 4 gb memória
- Asrock ALiveNF6G-VSTA
- Nvidia 9500GT (ez nem az amit az előző hsz-ban linkeltem!!!)A kérdés a következő, milyen VGA-t lehet belerakni, ami jobb mint a mostani és még elbírja a proci, ja és proci helyett is jöhetne valami más!!
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #45074 üzenetére
Leszedtem a hűtőt a kariról, ez van a GPU-n:
G73-VZ-N-A2
-
Viktoár
addikt
válasz fenergie84 #45073 üzenetére
Szia
GPU-Z mit mond rá?Lehet hogy az everest nem "szereti".
Üdv:Viktor
-
veterán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Most olyat csinál a gép, hogy mikor bekapcsolom, max fordulaton forog a VGA hűtés és se kép se hang addig amíg nem nyomom meg még egyszer a bekapcsoló gombot vagy a resetet. Most cseréltem a gépben processzort egy kisebbre ideiglenesen, az okozhatja a zavart?
═════════════════════════════════════════
-
Joshi
titán
Egy kis info kellene hogy tisztán lássak, az lenne a kérdésem hogy a VGA-k hogy tudnak hangot is továbbítani DVI vagy HDMI kimeneten keresztül. Én úgy tudtam hogy egy idő óta a videokártyákon van egy chip ami ezért felelős, de mások állítják hogy ez baromság és csak a kábel milyensége szabja meg hogy átmegy a hang vagy sem. A hitetlenkedők szerint olyan DVI kábel kell aminek minden pólusa be van kötve, azt hiszem ez lenne a DVI-I dual chanel verzió.
Az ATI kártyáknál nem volt mind1 hogy milyen csatlakozót használt az ember, csak az volt jó amit a dobozba csomagoltak. Ez oké gondolom olyan átalakítót adtak aminek minden pólusa be volt kötve így a hang is átmehetett. De erről a hangchipről tuti hogy olvastam valamikor de nem tudom hogy hol és mikor, nem hinném hogy csak úgy átmenne a hang a vga-n. -
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt teszem fel a kérdést!
A gyerek gépén az ATI drivert nagyon könnyű volt eltávolítani ,a régit felrakni.
Az én gépemen viszont NVIDIA van.Hogyan célszerű a régit eltávolítani, hogy az újat felrakhassam(korábban ez nagyon macerás volt)?
Az NVIDIA tartalmazza a PhysX-et.A mostani driverekkel gond nélkül települ-e ez, korábban gond volt vele.
(infoIN7 op.rendszer) -
veterán
-
FireShadow
senior tag
VGA gari kiterjed a túlmelegedésből származó totálkárra?
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
RootRulez
félisten
válasz FireShadow #45091 üzenetére
Ha nem lett pitiszkálva (látványosan), akkor szerintem a hűtő nem megfelelö működéséböl keletkezett meghibásodás garanciális problémának minősül.
═════════════════════════════════════════
-
somasz
addikt
Üdv!
A GTX 460-on kívül létezik olyan friss nvidia videókártya, ami 2gb, avgy a feletti memóriával rendelkezik? Renderelésre kéne, úgyhogy ne köpjetek le!
Vagy várható a belátható jövőben ilyen érkezése?[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
addikt
válasz zsoltinnó #45095 üzenetére
3ds max, vray, iray, octane. Ismered?
Renderelés, nem játék, miért kell mindig belekötni?
A quadro kártyák árából 3db 460-as is kijönne, a kérdés, hogy érkezik-e a közeljövőben a nagyobb tesókból 2gigás, vagy a fölötti kártya?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Ciripke
tag
Sziasztok!
Gyors válasz kéne, éppen vásárlás előtt állok.
Milyen videókarit vegyek, ha egy régit szeretnék lecserélni?
Nvidiában gondolkodom, de a 285 vagy a 460-as széria mellett érdemes dönteni?
Hosszú távra venném ( ritkán játszok olyannal, ami ki is használja, de néha azért megesik.)
Előre is köszönöm a gyors segítséget!
üdv:
C.
-
echterion
nagyúr
válasz Ciripke #45098 üzenetére
Konkrétan milyen kártyát cserélsz? Amúgy szerintem inkább a 460-as venném a helyedben, egészen pontosan "eztet itt ni". Ár/teljesítményben szerintem most nincs ennél jobb ajánlat a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest