- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz bedohazi #44050 üzenetére
A kártyád már nem mai gyerek, és elképzelhető, hogy a GPU-Z nem minden adatot mutat helyesen. A kártyád DirectX9-es, de csak a Shader Model 2.0-ig. A Call of Duty 2 DX9-ben pedig azért akad, mert a VGA gyenge hozzá. A Geforce FX-eknek nem nagy erőssége a DirectX9, annak ellenére, hogy a Shader Model 2.0-ig támogatják. A teljes, 100%-os DirectX9 támogatáshoz Shader Model 3.0 képesség is kell, ami magával hozza a HDR rendering képességet is. A kártyád DirectX9-es, de nem 100%-ig.
-
yaesu
csendes tag
válasz RootRulez #44026 üzenetére
Nem igazán értem miért nem adnál érte pénzt? Pont az volt a kérdés, melyiket és mennyiért érdemes megvenni. Mindkettő jó barátaimtól lenne, akikben megbízok, és van rájuk még gyári garancia is 4-6 hónap. Kb: 35 e Ft lenne rá! Segítséget kértem és nem "leszólást"! Azért köszi!
yaesu
-
félisten
-
dfdfdf
őstag
válasz FoxiestFox #44056 üzenetére
De attól nem kell átbaszni a fejét, root megmondta hogy nem éri meg 260at venni...
-
feltamadas
tag
Szép napot, kérdésem NVIDIA GT130 Gforce mit szoltok hozzá, a tegnapi kérdésem fojtatnám,olcsón hozzájutnák.
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. 8600 Gt-m van, és az a GONDOM, hogy bootoláskor 1 hosszú és két rövid hangot hallatva nem indul el a gép. Utánanéztem a hibajelenségnek, és ezt találtam
Display adapter problem (MDA, CGA)
Videókártya (mert valahol ezt olvastam), vagy monitor probléma?
Előre is köszönöm a segítséget
-
bedohazi
aktív tag
Hello mindenkinek, lenne egy eleg nagy problemem, kerlek segitsetek
Tegnap felinstalaltam a speedfun-t hogy gpu homersekletet merjek, de amiutan le akartam torolni rakerdezekk, hogy a giveio.sys-filet akarom-e torolni, mert meg szukseges lessz mas programokhoz, s ha torolom akkor kesobb vissza kell tegyema speedfun-t, s ha szoveg vegen meg egy ilyne smile is volt : D. En gyorsan beuttem googlebe hogy mi is az a file, s forumokon lattam, hogy masoknal is kerdezett ilyent, s aki letorulte annak nem bootolt be a gep s meg ilyen olyan problemak lettek. Igy en No-t nyomtam s nem torultem le. Masnap amikor bekapcsoltam a gepet, betoltodik a windows rendesen, s latszika a desktop de ra par masodperce elkeekul a kepernyo, s csomo horizontalis csik jelenik meg s vibralnak ossze-vissza es az egeremen nem tudtam allitani a dpi-t sem, egyszeruen nem gyult rajta ki a ki led.
Kivettem az fx5500ast s visszatettem a regi geforce4 mx440-es kartyat s most bekapcsolt rendesen, mert itt vagyok s irok, meg csak a drivert kell feltegyem, de most gondba vagyok, mert megtalaltam a gepen a giveio.sys-filet a C:\WINDOWS\system32-ben, s nem tudom letoruljem-e vagy sem, s mindekepp vissza szeretnem tenni az fx 5500-ast.
S.O.S.!
Ha most meg letorulom, a fx5500as drivert s felrakom az mx440est, s majd visszaakarom rakni az fx5500as kartyat akkor egyszer toruljem le az mx440es drivert, vagy azutan is eler amikor mar beraktam a gepbe az fx5500as kartyat? -
shootme2
aktív tag
válasz feltamadas #44058 üzenetére
Az egy átnevezett 9600GSO gyengébb ddr2-es memóriával. A tudásáról Itt egy teszt. Kis felbontáson némi kompromisszummal használható de nem egy nagy valami. Ha 10K alatt van akkor van értelme de akkor már inkább egy 9600Gt vagy egy 3870 13K-ért.
[ Szerkesztve ]
-
bedohazi
aktív tag
De akkor ha letorulom a giveio.sys-t, lehet-e valami problema, vagy nyugdtan torulhetem.
-
jboris
tag
Hali. Olyan problémám van hogy vettem egy Ati Radeon HD2400 XT vga-t. Beletettem a gépbe feltettem gyári CD-vel ... okés volt vele minden, de valamiért VPU hibaüzit kidobta.Ezt 1* eljátszotta és utána semmi gond nem volt vele. Próbáltam feltenni friss Catalyst-tet de "Telepítő csomag hiba " néven leállt folyton. Végül felbírtam tenni a v8 as CAtalystet a Gigabyte.hu rol. EZek után minden jól működött.Aztán sikerült felrakni a 10,11 es Catalystet. Napok múlva játék közbe eltünt minde és sekép se hang. Gyanakodtam h az egyik ramom sántít , és kivettem /azt a ramot haver adta azzal a címszóval h újraindít vele a gép/ kivettem és a GPU-z vel LOG-oltam 1-2 txt-t és figyeltem a hőfokot. Még benne volt a ram 50-52 °C, ez Call of duty 2 ben 800*600 . Mikor kivettem a ramot 640*480 felbontáson 40-47 °C között , 800*600 on 53-57°C között. A "Rosszabik" ram nélkül tökéletesen ment. Végül napok után kidobott egy kék képernyős hibát. Végül újra raktam a gépet gondoltam úgy jó lesz. Újra raktam minden jóvolt de újra kirakta játék közbe és észrevettem mint újra rakás elött hogy "msvcrt(DEBUG).dll" nevű fálj a dokumentum mappába van és az msn/firefox/winamp nál kidob egy hiba üzenetet hogy " Belépési pont nem található a DLL-ben (msvcrt.dll).
Ezek miért vannak és mit tehetek ellenük ?Sűrűn vagyok szóval PÜ jöhet nyugodtan. //TELEFONON DU.
-
shootme2
aktív tag
válasz feltamadas #44066 üzenetére
Véletlenül ráakadtam erre a hirdetésre: [link]
Ennyiért eléggé best buy-nak tűnik. -
kriszbon
őstag
válasz feltamadas #44071 üzenetére
Elég (gyengécske) nem igazán játékra találták ki azt a kártyát.
De már megírtuk neked hogy ekkora keretből milyen kártyát tudsz venni ami már használható valamire.
Amit az előbb ajánlottak 9600GT-t az is jó áron van(ajánlva is lett a 9600GT/GSO).
Ezt a 4550-et meg megeszi 2.5x majd kiköpi és még kér belőle.
Mod: Ha meg majd veszel Full HD monitort akkor megnézed hogy hogyan boldogul vele, és ha nem felel meg akkor veszel egy jobbat(olyan monitorhoz ne ilyen árkategóriában keresgess kártyát)
Sokat biztos nem buksz rajta ha eladod majd(szerintem semmit).[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz feltamadas #44074 üzenetére
Ha tudsz kompromisszumot kötni hogy visszaveszel a beállításokból, akkor szerintem el lehet vele játszogatni.
Az előző hsz végét olvasd el.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Zoltán
őstag
Helló, Nvidia 8800 GS ramjait szeretném húzni, melyik progit ajánjátok hozzá?
Köszi -
gainwardgs
veterán
4870 crossfirehez 2 kábel kell vagy elég az 1
-
odorgg
addikt
-
malystryx
senior tag
Sziasztok!
Igazából nem tudom melyik topikba írjam, de olyan problémám lenne, hogy bármilyen video nézése közben (legyen az HD, Avi, Mpeg......) egy bizonyos idő után kapok egy resetet. Játék közben nem, vagy nagyon ritkán, kivéve a Need for speedben, az átvezető animok közben. (bár itt az is lehet, hogy kalóz verzió miatt..) Újraindítás után semmi gond, megy tovább.
Kb. 1 óra múlva megint reset. Gondoltam már driver problémára, de a hivatalos oldalról szedtem a drivereket. Valamint még a táp lehet a gond. Annyira megdolgozná a gépet a lejátszás, hogy bereseteli a gépet? Ja ,és a windows saját médialejátszójával is fennáll a probléma.A gépem: Gigabyte GA-MA785GT-UD3H rev 1.0, AMD Phenom II x2 550 3.1 GHz
4GB RAM, Ati sapphire HD4870 1GB + 2 db 1 terrás winyó, DVD RW
A táp 400W Chieftec, 64bit Win7Tudnátok ötletet adni, hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm.
malystryx
-
Redzs
csendes tag
Helló mindenki..
Lenne egy kérdésem..
Ha meghúzom az E8400 procimat 4000mhz-re meg a ramomat 800 ról 1066-ra akkor a játék alatt elfeketedik a képernyő és ati ellesztő nem válaszolt és utána helyreállt
ez miért van? ha valaki tudna segiteni pm-ben várnám az üzit.. THX -
vadasz70
aktív tag
sziasztok! ehhez a videó kártyához mit szóltok ez jónak számít? ASUS AH3650 SILENT
vagy válasszak valami mást! mennyire viszi az új játékokat? a tápom 350w a proci p4 524 3.06 ht 2G ram vagy még tudni kell valamit, nem vagyok szakértő köszi a válaszokat. -
troland26
őstag
Sziasztok az lenne a problémám , hogy vettem egy 4850toxikot és lezárt burkolatnál egy idő után szemetel a kép sőtt le is fagy . Nem túl jó a ház szellőzése vagyis kifejezetten rossz , de figyeltem a hőmérsékletét a karinak és olyan 50c fok fölé nem nagyon kúszott . Szerintetek mi a megoldás ?
-
opel8v
tag
Hi
Ugy egy orája eladtam egy 1gb asus 8800gt-t, és hivott is a srác hogy nem ad képet a kari (mielőtt indultam volna a találkára egy 3dmarkot lefuttattm) Tápja 450es chieftek, alpalapja gigbyte GA-G33M-S2 . Ötlet? Én 3 lapban teszteltem összesen. P41m G31 és via P800as chipsettel. Mi lehet a gondja?
Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
-
mcwolf79
veterán
Hali!
Egyszerű a kérdés:
Van képminőségbeli különbség HDMI és DVI között? Melyiket érdemesebb használni?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
TTomax
félisten
válasz opel8v #44085 üzenetére
nem jó csatira dugta a kimenetet,illetve az talán esetleg a frissítés illetve a felbontás lehet még gond... de hát ezt így látatlanban...
#44086) mcwolf79
nem igazán fogsz látni difit... esetleg ha a hangot is vinni szeretnéd akkor a hdmi célszerűbb,amúgy tudomásom szerint mindkettő digitális jel,tehát nem konvertált,így ott nem romlik a képminőség.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Csövy
tag
Hali!
Szerintetek mekkora difit fogok észrevenni ha a 9600GT-met egy GTX260-ra cserélem?
A kérdés furcsának tűnhet mert vannak vga tesztek erre, de egy E6750-em van ami most csutkára pörgeti a 9600-ot. Arra lennék kiváncsi h a 260-at mennyire fogja kihajtani.
(esetleg bekapcsolhatom az árnyékokat, vagy jobb AA-t fog bírni...?)Privátokra illik válaszolni...
-
-
KukkSteve
senior tag
válasz gainwardgs #44077 üzenetére
Nekem mentek 1 híddal is a 3870-eim, de elvileg hogy minden jól menjen, és full teljesítményen fussanak 2 kell. 1 próbát megér 1híddal, de megnézheted 2vel is .
A számom az adatlapomon. ;)
-
troland26
őstag
válasz shootme2 #44089 üzenetére
Nos az a poén , hogy az én gépembe berakva nem tapasztalom a jelenséget..nincs szemetelés tökéletesen fut játék és 3d mart alatt is . Néztem a hőmérsékletet és az én gépembe terhelés alatt volt eddig a legmagasabb de nem produkált hibát . ( mondjuk az én házamba jobb a szellőzés )
-
kriszbon
őstag
válasz feltamadas #44074 üzenetére
Láttam lefoglaltad a kártyát.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
vadasz70
aktív tag
a 2 magos proci mit jelent?
-
kriszbon
őstag
válasz vadasz70 #44096 üzenetére
(Itt) írogatnak róluk(én nem olvastam végig) a tiéd csak 2 szálon tud dolgozni, de csak 1 mag van benne.
Mod: Milyen alaplapod van pontosan?[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
5850 v gtx 460 oc??
Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest