- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumatom
aktív tag
Úgy néz ki megoldódott, köszi Csabee.
-
pumatom
aktív tag
válasz runner 125 #6256 üzenetére
és azt tesztelted? mert nekem is végülis 6-0ra van amit majd bepróbálok
-
runner 125
nagyúr
válasz pumatom #6257 üzenetére
Persze.
A készülék nagy részét lemagyarítja, de lesznek egyéb opciók amit nem, illetve nekem az sms résznél kavart be a legjobban, egyszerűen nem nyitotta meg őket.Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pumatom
aktív tag
válasz runner 125 #6258 üzenetére
Akkor lehet amit legelőszőr találtam az is ez volt; mert egykét ablak magyar volt : pl, a naptár... de a start menü az már nem meg a fő gombok...
Hát mindegy egy próbát megér
Üdv!
-
kingabo
őstag
válasz gtamate2 #6252 üzenetére
Nálam viszont ez sem működik. Aktiváltam a cuccot, utána összekötöttem a géppel, az felcsatolta mint egy pendrive-ot, de formázatlannak látta a rendszer... Probáltam több gépen, olyanon amin volt mobil device center, és olyanon amin nem volt, ki/be kapcsoltam az advanced network functionaly-t, de mindig ugyanaz... Egy t függő htc kaiserem van 6.0-ás wm-el. Valami 5let, hogy mit rontottam el?
-
Keni21
tag
sziasztok nekem abban kéne segitség hogy van egyiPAQ pocket pc-m és sajna német rajta a rendszer hogy tudnám feltenni rá egy angol op rendszert? Meg van hozzá miomapV3-am és azt hogy kell feltenni rá hogy induljon? Elöre is köszike
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
DiamondBack
senior tag
üdv pdasok. 25 ezer környékén használtan melyik pdat legérdemesebb megvenni? melyik a jobb szerintetek htc universal vagy htc tytn?
-
rtomi615
csendes tag
Hellósztok van egy LG 550/555 navigációm és megsérült a Resident Flash mappa ha valaki el tudná küldeni megköszönném. Üdvözlettel Tomi
-
Tv
senior tag
válasz DiamondBack #6271 üzenetére
Sokmindentől függ. Pl.: Ha zsebben szeretnéd hordani akkor az Universal már kiesik, mert az azért nem kicsi. Nekem mondjuk ez a tekergetős kijelző dolog sem tetszik annyira. Viszont a kijező nagyobb, mint a Tytn-é. [link] Itt egy kis összehasonlítás a paraméterekről. A qtek 9000 név ne tévesszen meg, az ugyanaz mint a htc universal, csak a burkolat más.
-
csilli51
csendes tag
Sziasztok van egy acer n35- pda-m kölcsön lett adva és a kedves illető elcs.....te , de a tesóm kamionozik és neki teljes eu térképre lenne szüksége mit tegyek megköszönném a segítséget nagyon sűrgős lenne előre is köszi
-
SMITHVADŐR
tag
ha egy kamera nem mindig indul el egy htc hermes 300 ban az mitől van???
-
didyman
őstag
Symorp S35-höz lenne szükségem az Igo mappaszerkezetére (milyen könyvtárban, exemilyennéven, esetleg egyébbeállítások). Hátha nem reménytelen .
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
brien
tag
Sziasztok!
A mortplayer-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Adott egy PDA (Gigabyte GSmart), ha kilövöm a kijelzőt a standby móddal, abbahagyja a lejátszást. Már próbáltam mindenféle verzióban beállítva,
buttons and energy saving / turn off screen / don't turn off
buttons and energy saving/type of screen toogle/button lock stb. állítgatásával sem értem el semmit.
Odáig eljutottam, hogy akár 5 mp alatt kikapcsolja a kijelzőt, de valójában csak elsötétül a kijelző, és a sötét kijelző alatt ugyanúgy össze-vissza nyomkodhatom a zsebembe, szal' adtam a szarnak egy pofont.
A "button lock" üzemmódban pedig nem tudom bekapcsolni a "turn of screen" módotUtánanéztem itt is a hozzászólások között, egy elég régi bejegyzést találtam, de nem tér ki rá. A gugliba is megnéztem, és a mort weboldalon a FAQ-ot, de erre vonatkozóan semmi
Ezért kérném egy nálam értelmesebb guru segítségét
ui.: jah, és a gagyi gyári MédiaPlayer bezzeg tudja...
-
kingabo
őstag
válasz rumos14 #6282 üzenetére
Ezt már probáltam de semmi!
Egyébként vicces, mert wmdc-vel össze volt kötve a géppel és több könyvtár is "előkerült" amiket az összekötés elött még nem látott a tc.vviktor1 fura mert minden adat megvan a kártyán és elérhető a random karakteres könyvtárak üresek, szerintem csak a fat tábla sérült meg... A rajta lévő adatok mind megvannak gépen (zenék, pdf-ek, cab filek...), annyira nem nagy gond ha valami eltünt. Csak fura volt, hogy egyáltalán nem látott a gép semmit a kártyából, de a kártyára "kerültek adatok"...
-
kingabo
őstag
Helló!
Gondolom nem headset-tel hallgatsz vele zenét, hanem hangszorón. A megoldást nem a mortplayernél kell keresni, mert nálam is akár mi megy a hangszorón kikapcskor a hangszorót is kikapcsolja. Rakd fel ezt a progit (kb 40KB, skinezhető) ezzel ki lehet kapcsolni csak a kijelzőt, úgy hogy a zene mehesen tovább.
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
Nálam a 3.31b77 van és alap beállításokkal megy a zene kikapcsolás után a fülesemen... (igaz kaiserem van)
Elvileg a progi a programok közé betesz egy display switch nevű ikont ami egyből kilövi a képernyőt. (pl a cLaunch-al ki tudod tenni a today képernyőre az ikonját, ha nem lenne fenn rá semmi progi)
Nm! -
brien
tag
válasz kingabo #6290 üzenetére
Tudtam, hogy HTC kellett volna
Ugyanez a verzió van, már próbáltam alapbeállításokkal is, de semmi.
A display switch megvan a progiknál, de ahhoz is le kell tennem tálcára a mort-ot, szal' nem épp egykattintásos a dolog
De mind1, valamit valamiért...inkább, mint a WinFosPlayer
Köszi még1x[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
Valakinek nincs ötlete erre?
[link]
Lehet, hogy azért van, mert felhős az ég?
Kiegészítésként írnám, hogy a GPS-szoftver(Amigo és iGO8 R3) látja a GPS-vevőt, csak jelet nem talál egyik esetben sem.hardverapro.hu/tag/chipman
-
pumatom
aktív tag
válasz CHIPman #6294 üzenetére
Szia!
Ha vársz vele egy kicsit akkor sem?
Probáld meg, hogy automatára teszed az igoban a gps beállításoknál a portot, és a sebességet, majd a pipát kiveszed, hogy gpsvevő csatlakoztatva (azthiszem ez a neve) [ez három sor lesz és modosítsd a leirtak szerint] amikor kivetted a pipát automatikusan keresni fogja a vevőt, és automatikusan csatlakozik... ha mondja, hogy megtalálta, akkor keress egy cimet és mennie kell...
De lakásban, vagy házban (tehát ahol fedésben vagy) ott nem fog találni jelet!
Üdv!
-
CHIPman
nagyúr
válasz pumatom #6295 üzenetére
Jel nem is kell, de még piros holdat sem talál fél óra után sem. a GPS-vevőt mindkét progi észlelte. A Te megoldásodat viszont kipróbálom.
mod: a SPB backup mit ment le? SPB MS3 beállításokat lementi? És a telepített programokat?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
CHIPman
nagyúr
Nyomtam egy HR-t és feltettem az eredeti iGO8 R1-et, és azzal sem talál semmit...
hardverapro.hu/tag/chipman
-
CHIPman
nagyúr
Huh, probléma megoldva, egy órás kikapcsolt pihenés kellett hozzá.
Csak tudnám, miért...hardverapro.hu/tag/chipman
-
SMITHVADŐR
tag
sziasztok!!!
már irtam ezzel a szöveggel :ha egy kamera nem mindig indul el egy htc hermes 300 ban az mitől van???
nos vásárlás előtt állok és lenne egy ilyen lehetőségem hogy szép állapotú lenne csak nem mindig indul el a kamera.
a tulaj azt mondja hogy van szoftver amivel egyáltalán nem megy meg van olyan amivel meg néha
de olyan nincs ami jó lenne mindig.
ilyenkor mi van???
a kamera rossz vagy szoftveres hiba???
köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest