Aktív témák
-
Ginew
aktív tag
2x2gb ram ha van 1 notiban, s xp van feltéve, ami ugye csak 3mat kezel, akkor igy is kezeli a 3mat, hogy az 1ik modul mondhatni feel megy fele nem?
[ Szerkesztve ]
-
Ginew
aktív tag
na akkor ittis: 17es notikba a méret miatt belemegy 2 HDD? vagy ez nem 1 általánositható dolog?
-
Ginew
aktív tag
re
8710p a gép, win vista business, kiirta hogy uj frissitések elérhetőek, frissitem, majd ujrakell inditani.. azóta boot után csak fekete képernyő, csökkentett mód kiválasztás után egyből fekete képernyő, vinyó megse mukkan, csak kb 1 perc mulva a hütő pörög fel maxra, de utána még percekig semmi. ötlet vmi? vagy marad a win reinstall + frissitéseket elfelejteni messziről? -
Ginew
aktív tag
válasz spyduck #9738 üzenetére
irtam, de ahogy látom 5 napja nemvolt belépve, szal lehet nem várom meg mig visszair, ha van valakinek vmi ötlete.. win-t mindenesetre nem mentettem ki recoverybe, csak cdn van meg a vista, de az nem magyar mint ezvolt, szal sztem ez tuti bukott... esetleg érdemesebb Xp-vel probálkozni? mert ugytom hogy az kevésbé eszi az akksit is, meg nekem tökéletes azis..
mod: esetleg vista vagy xp 64 bites változata? 32es cd kulcs müködik 64 bitessel?
[ Szerkesztve ]
-
Ginew
aktív tag
válasz spyduck #9740 üzenetére
....és azóta már nincs 8510e mert belevágta a kukába remélem nem ez lesz a megoldás.. sztem még nyammogok vele picit, aztán ha kuka, megy fel xp, azzal sosincs baj, s még az esetleges gémek is jobban futnak.. ja amugy 3dmarknak van ilyen vantage verziója, de nem tudtam lefuttatni a nativ felbontás miatt :S ugytünik nem notikra tervezték ezeket
-
Ginew
aktív tag
válasz netmesterke #9883 üzenetére
ja, mert byteban adják meg s azt 1000rel váltják nem 1024gyel.. megkapod a 160at ha 149,05x1024x1024x1024 persze ez byte lesz
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest