- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz Beldar #34921 üzenetére
Ami stabil az nem ilyen, hanem pluszban még olyan rögzítő amit fentebb Pulzokat emlegettünk. Ami nekem bejött, csak ritkán jutok hozzá kölcsön az ilyen kurrens cuccokhoz és az általad mutatott vállpántot egészíti ki, az a Spiderpro holster V2, de az árát nem fogod szeretni és még ez is mozog valamerre.
-
veterán
válasz Beldar #34921 üzenetére
Kérdés, mekkora objektív, mert egy 70-200 mellett semmi nem lesz már stabil. Ami nekem sétára bevált egy 50/85 fix üveggel a vázon, az a Peak Design Capture V3. Ha a vázon a markolat is fent van, akkor már az sem az igazi, mert eltartja a testtől az objektívet, és lépésnél kicsit mindig odaüt a váll. Biciklinél kérdés, hogy milyen canga, de ha előredőlve tekersz, akkor ez sem lesz jó megoldás. Talán a legjobb lenne egy hátitáska, oldalról nyitható kivitelben, amiből csak elő kell húzni a gépet.
Más. Észrevettétek, hogy az adobe a generative cuccok használatát külön számon tartja, és egy kredit egyenleg erejéig engedélyezi? Egyes csomagoknál ezután a generative funkciók nem érhetők el a hófordulóig, más licenceknél pedig lassítva működik tovább. Elmennek ezek a picsába? Mert szerintem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest