- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Raspberry Pi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sullerj
tag
válasz jacint78 #55908 üzenetére
jácint78: Thx tippet, hdmi-k letiltásat megtettem, nem oldotta meg (rémlik ezzel korábban is próbálkoztam)
MrDerekas: nekem is ez a tippem, hogy valami oda nem illő feszültség/zaj van, ezért is van az - korábban nem említettem -, hogy be és kikapcsoláskor is "pukkan" a hangszóró (és jön néha a bónusz magasfreki). Ha ugyanerre a szettre rárakom a régi c2duos konfigom, teljesen zajmentes. Arra gondoltam még, hogy esetleg valamilyen belső fesszabályzása az alaplapnak (cpu idle freki, stb) triggereli, idézi elő, de még nem találtam meg a megfelelő kulcsszót, hogy pl. angol/német fórumokban is komolyabban utánajárjak. A jelenséget két plusz tápcsati nélküli videokártyával is csinálta (6670ati, gtx 750 nv) és ha jól emlékszem alaplapival is. Ha lesz pár napom/órám szabad, megint nekifutok majd a "keresésnek"
Thx ha esetleg még vki hozzászól
S.J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- GTA V
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asztalos klub
- Interactive Brokers társalgó
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- Patriot Viper Steel 16GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Garanciális MSI MPG B650-I EDGE WIFI Alaplap!
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest